![]() |
מגפת הילדים הקטנים..
תגידו שעוד מישהוא יש את זה או שזה רק אצלי בחדר כושר? פתאוםםם כי זה קיץ..אז כל הילדים הקטנים והפלצפנים החליטו שהם רוצים להיות "מייקל לואיס" לעצב לחטב ועלות במסה באותו זמן כדי להראות עוד שבוע כמו לא יודע מה....זה ממש מציק..צפוף כמו באני לא יודע מה...והם מתרוצצים כמו טמבלים..כל שניה איזה סוס אתה ואיזה סוס אתה..על מה? על זה שעששיתי בבנץ 20 כל צד..-_-" זה מטריף אותי כבר...אוף..שיעפו כבר!
ושואלים אותי אם אני לוקח אבקות "ניפוח" ואני אומר להם שלא (חח מקווה בקורב להתחיל..) ואם זה וזה וזה...ואיך לעשות שיהיה להם חזה גדול עד סוף החופש...כוס אמו....כבר ניאמס מהם.. |
כן גם אצלי זה ככה פתאום באים חבורות של ערסים 40 קילו לוקחים משקולת באים מול המראה ועושים 102 חזרות תוך 30 שניות אחר כך מסתכלים במראה במשך חצי שעה בודקים אם היד גדלה...ואחר כך עוד 8-9 סטים ככה...
|
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מה שנחמד במגיפה הזאת שהם באים לחדר כושר ומסתכלים עלי ומתלחששים "איזה סוס איזה סוס" ואני עכב כך "מנצל" את תמימותם בדרכים האלו: א.ממלאים לי מים בבקבוק ב.מעמיסים לי את המשקל על הלג פרס ג.אם הם "עובדים" באיזה מכשיר שאני צריך אני רק אומר "לזוז" והם מפנים את האיזור דווקא דיי יתרוני עדיף על מגיפת הקשישים שכל היום רוצים לשמוע חדשות בקול רם ולצרוח שהמצב במדינה חרא והחיים שלהם חרא והם עצמם חרא! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
דווקא כשיש ילדים קטנים אתה כזה מרגיש טנק... תמיד אהבתי את זה.
|
אני הילד הקטן שמסתובב במכון D:
|
תכלאס לא שמתי לב...
הם בטח באים בצהריים ואני מתאמן רק בערב |
הם באים בבקור ובצהריים
"אני לא רוצה להתנפח הרבה אני רוצה רק חזה וקוביות" כאילו הם חודש יאתמנו ומינימום רוני קולמן |
חחח תאכלס
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אצלינו מכון כושר לא מוכר תודה לאל, אנשים בחיים לא שמעו עליו,בחופש הזה הגיע רק זוג צוציקים (עלאק צוציקים ...בגילי..)
קיצר אחד שמן ענק, והשני רזה כמו מקל גולף שוקל בערך 40 ק"ג אם לא פחות... עור ועצמות!!!!!!!! קיצר הרזה כל שניה קרוצה לעשות ארובי ריצה וסקי...והשמן כל שניה רוצה משקולות Xd ואז ראיתי את הרזה עובדת על היד קידמית עם משקולות יד של 4 ק"ג, כולו תקוע פרצופים מול המראה שהוא מתאמץ וקשה לו,אני באה להקירע מצחוק, ואז הדבר שהכי שבר אותי, זה שהוא הוריד חולצה והתחיל לעשות פוזות מול המראההההd:d:d: חחחחחחחחח... ברגע הזה כבר לא התאפקתי ופרצתי בצחוק.. אאוץ' לא נעים:)) |
ציטוט:
|
לל אצלנו יש ילדים בני 11-13 עם מדריך מיוחד "צמוד" אליהם..כל הזמן הם מדברים על משחקי מחשב ותמיד צועקים עליהם שישתקו קצת =]
חושבים שזה חוג באים כדי לדבר :/ |
ח אצלינו חושבים שזה מין שוק כזה..שאם תבוא ותיהיה 3 שעות בחדר כושר, ותעשה מיליון תרגילים מיליון סטים (כמובן בלי חופשי..כי זה עוצר תגדילה) אז תצא משם עם עוד ס"מ ביד...
|
אצלנו לא לא זוכר שיש ילדים קטנים הכי קטן אני חושב זה Dror מהפרום חח
|
אצלנו יש כאלה ממש קטנים נראה לי 11-12 אבל האלה הננסים הצוציקים אז אתה לא יכול לכעוס עליהם, אבל אותי מעצבנים הערסואות האלה בני 14-15 הומואים עם קוצים כאלה, שבאים בחבורות ומתאמנים כמו בחורות אלה מעצבנים אותי, אבל עכשיו התחילה מגפה עוד יתור מסוכנת, כאלה מהשכבה שלי וזה מעצבן בדוגרי שאתה עובד כמו חמור והם מסתכלים או שאתה מרוב מאמץ עושה פרצופים אז זה לא נוח בכלל
|
גם אצלנו יש את המכה אבל למזלי רובם על האירובי, מוכנות, ובעיקר בחדר קטן כזה עם מזרונים עושים תרגיל לבטן עם הרולים האלה איזה שעה ..
|
אצלנו במכון אין אפילו אחד כזה P:
המכון יקר מדי בשביל הערסוואתי רחוב האלה חחחח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ