ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שוב זה קרה:מת לאחר שנשכח במכונית חונה (https://israelbody.com/showthread.php?t=15667)

shay 31-07-07 16:07

שוב זה קרה:מת לאחר שנשכח במכונית חונה

http://f.nau.co.il/Common/Images/pixel.gifירושלים: בן 4.5 מת לאחר שנשכח במכונית חונהילד משכונת שועפט במזרח ירושלים נשכח ברכב של אביו בשעת ביקור משפחתי. פונה לבית החולים "הדסה הר הצופים" במצב קשה, אך נפטר מפצעיו. ביום חמישי מתה פעוטה כבת חצי שנה, לאחר שהושארה ברכב המשפחה

מה דעתכם?!

sandrik 31-07-07 16:14

רק חדשות רעות בזמן האחרון...

ועוד החום הזה.

קראתי גם בעיתון היום בעודה שחברת חשמלכמעט קורסת מכל הלחץ שמעפילים בחם הזה,

שעם כל הצריכה של החשמל של המזגנים הם לא עומדים בזה ויצטרכו לנתק את החשמל.

Mr.Bazooka 31-07-07 16:46

אבא הומווו איך אפשר לשכוח אדם במכונית.

tomerA 31-07-07 16:47

זה משגע אותי! איך שוכחים ילד במכונית?!!?!?!??!
זה ילד זה לא חפץ!

Kachok 31-07-07 16:49

לדעתי הורים שעושים דברים כאלו פשוט עונס מוות
איך,איך אפשר לשכוח ילד חי ונושם באוטו במיוחד בחום הבלתי נסבל של התקופה האחרונה?
מראה על האכפתיות ועל סדר העדיפויות של ההורים

עלק האבא הלך לבקר קרובים,שמענו,אני מניאק אם לא פימפם איזה בימבו מהצד ככה

goldBEN 31-07-07 17:28

זה חרדים י'חושילינג!
'סעמק איתם...

SuzukiR 31-07-07 17:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי goldBEN
זה דתיים י'חושילינג!
'סעמק איתם...

מה רע בדתיים ???

sixpounder 31-07-07 17:48

אני שמעתי שזה ערבים.
כולם יושבים אם מזגנים ואני חוסך פה יושב אם גרביים עד הראש חולה אם 39 מעלות...
הכי סבבה להיות חולה בקיץ...:1eye: :sad:

Night_Wolf 31-07-07 17:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomerA
זה משגע אותי! איך שוכחים ילד במכונית?!!?!?!??!
זה ילד זה לא חפץ!

הוצאתה לי את המילים מהפה:dry:

goldBEN 31-07-07 17:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
מה רע בדתיים ???

מה רע?
הם לא עובדים, הם אוכלים חינם, הם מתנהגים כמו חארות, לא מעניינים אותם כל הילדים שהם עושים, לא משרתים בצבא, מתלוננים כל הזמן...עוד?

Deja Vu 31-07-07 18:01

ציטוט:

מה רע?
הם לא עובדים, הם אוכלים חינם, הם מתנהגים כמו חארות, לא מעניינים אותם כל הילדים שהם עושים, לא משרתים בצבא, מתלוננים כל הזמן...עוד?

תגיד אתה יודע בכלל מה זה דתי ומה זה חרדי? אתה יודע את ההבדל? מי שאתה מדבר עליהם זה חרדים אז די כבר להכליל

goldBEN 31-07-07 18:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deja Vu
תגיד אתה יודע בכלל מה זה דתי ומה זה חרדי? אתה יודע את ההבדל? מי שאתה מדבר עליהם זה חרדים אז די כבר להכליל

X:
וואלה!
אני לא מדבר על הכיפות הסרוגות!
אני מדבר על הפינגווינים! על רובם למעשה...לא שמתי לב. :ohmy:

slim shady 31-07-07 18:06

כמה שהאבא אידיוט והכל אבל קצת קשה לשפוט אותו... בכל זאת כל אחד שוכח משו ואף אחד פה לא יודע מה היה לבנאדם על הראש...
עכשיו תגידו אבל זה לא סתם חפץ זה פאקינג ילד איך אפשר לשכוח דבר כזה... איפה האחריות שלו בתור אבא... וואלה צודקים... אבל בכל זאת.. עדיין אי אפשר לשפוט בנאדם עד שתגיע למצב שלו...
ואני חס וחלילה לא מקל על מה שקרה או משהו כזה לפי דעתי הוא צריך לקבל מאסר אבל בכל זאת.. תחשבו על זה..

goldBEN 31-07-07 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
כמה שהאבא אידיוט והכל אבל קצת קשה לשפוט אותו... בכל זאת כל אחד שוכח משו ואף אחד פה לא יודע מה היה לבנאדם על הראש...
עכשיו תגידו אבל זה לא סתם חפץ זה פאקינג ילד איך אפשר לשכוח דבר כזה... איפה האחריות שלו בתור אבא... וואלה צודקים... אבל בכל זאת.. עדיין אי אפשר לשפוט בנאדם עד שתגיע למצב שלו...
ואני חס וחלילה לא מקל על מה שקרה או משהו כזה לפי דעתי הוא צריך לקבל מאסר אבל בכל זאת.. תחשבו על זה..

שום דבר לא עולה על זה!
פשוט שום דבר ואין לזה שום תירוץ...
פשוט אסון..

Powerlifter 31-07-07 18:08

ציטוט:

למה מאסר? מה שקרה לו לא מספיק אחי?

מוטי 31-07-07 18:10

עכשיו אמרו שהוא לא שכח את הבן שלו ברכב הילד נכנס לשם בעצמו משום מה וננעל ברכב כשההורים היו במקום אחר

slim shady 31-07-07 18:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ivrey
למה מאסר? מה שקרה לו לא מספיק אחי?

לא אחי... יש אנשים שעצם העובדה שיש איזשהו עונש על משהו גורם להם לחשוב פעמיים ולזכור משהו יותר טוב...
למשל נהג.. לא יודע שהוא עלול למות אם הוא יסע מהר?? ברגע שיש איזשהו עונש אז הוא חושב פעמיים...

ציטוט:

שום דבר לא עולה על זה!
פשוט שום דבר ואין לזה שום תירוץ...
פשוט אסון..

קודם כל אנחנו עוד לא יודעים הכל על הפרשה וחוץ מזה קשה מאוד לשפוט אדם כשאתה אפילו לא קרוב לדעת מה עובר לו בראש... במיוחד שעוד לא הגעתי לגיל שלו ועוד לא התעסקת עם כל הדברים שהוא התעסק/ מתעסק...

Powerlifter 31-07-07 18:16

ציטוט:

לא אחי... יש אנשים שעצם העובדה שיש איזשהו עונש על משהו גורם להם לחשוב פעמיים ולזכור משהו יותר טוב...
למשל נהג.. לא יודע שהוא עלול למות אם הוא יסע מהר?? ברגע שיש איזשהו עונש אז הוא חושב פעמיים...

קודם כל אנחנו עוד לא יודעים הכל על הפרשה וחוץ מזה קשה מאוד לשפוט אדם כשאתה אפילו לא קרוב לדעת מה עובר לו בראש... במיוחד שעוד לא הגעתי לגיל שלו ועוד לא התעסקת עם כל הדברים שהוא התעסק/ מתעסק...

תאמין לי זה שהוא איבד את הילד זה מספיק..

slim shady 31-07-07 18:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ivrey
תאמין לי זה שהוא איבד את הילד זה מספיק..

לא אצל כולם זה אותו דבר... יש אנשים שהיו מוכרים את הילד שלהם תמורת חפוז אצל המאהבת ואפילו פחות מזה...

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מוטי
עכשיו אמרו שהוא לא שכח את הבן שלו ברכב הילד נכנס לשם בעצמו משום מה וננעל ברכב כשההורים היו במקום אחר

הנה מה שאמרתי... במיוחד אי אפשר לשפוט ולסקול בנאדם עד שיודעים את כל הפרטים של הפרשה..

shay 31-07-07 18:22

לכל דבר צריך רישיון חוץ מילד/ה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ