![]() |
שלום חברים מה שלומכם?
הרבה זמן לא הייתי פה, אני מקווה שחלקכם עוד זוכרים אותי.
בגלל כל מיני סיבות של צבא וכו'. רציתי לדעת האם חוקים מסויימית בתזונה השתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי פה. או מחקרים שגילו משהו חדש. בערך בתקופה של החצי שנה - שנה אחרונה. תודה ויום טוב :) |
תשאל משהו יותר ממוקד מה תרצה לדעת?
|
גילו שרק חלבון סויה באמת בונה שריר כל השאר זה סתם רמאות
|
כל הקטע עם סוכר ענבים לאחר האימון עוד תופס (אתם יודעים שמלמדים בוינגייט שכל מה שחשוב אחרי האימון זה רק חלבון? )
מה לגבי קריאטין? מונו גם עובד? או כמו שלא היה ברור כל כך, רק אתיל אסתר? לא יודע ואם היו מהפכות משונות בתפישה בתקופה האחרונה |
גילו שרק חלבון סויה מונע סרטן ומחלות לב ודם והשאר לא P:
|
ציטוט:
ברוך השב:flowers: |
אתה זה עם המתכון לעוגיות חלבון עוד לא יצא לי לנסות להכין אבל כל הכבוד קבל מוניטין
|
,trx--->sus
תודה! חבר'ה באמת, תחשבו שהרבה חודשים לא שמעתי כלום על תזונה. איזה חדשות הייתם מספרים לי? |
שאפשר לעשות אחלה חיטוב עם 3 חבילות שוקולד?
|
עדכונים מאז שלא היית:
א) אחרי אימון צריך שומן ולא פחממה ב) עכשיו שריר נוצר מכולסטרול ולא מחלבון, אז תתחיל לצרוך 2 גרם כולסטרול לקילו משקל גוף ותקטין את צריכת החלבון ל~300 מ"ג ביום |
קריאטין או קרינטין?
*מצטער רציתי לפתוח אשכול וכתבתי הודעה..אם אפשר למחוק אותה אשמח תודה*
|
חחחחחחחחחח מסכן הבן אדם סך הכל שאל שאלה וכמה ירידות קיבל.
לא עולה לי לראש שום גילוי מרעיש של הזמן האחרון אבל תדפדף פה בפורום ותראה אם מתחדש לך משהו. |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח' אחי! אולי זה גם בגלל השעה לא יודע, אבל אין לך מושג כמה צחקתי שראיתי את זה. עדכון טרי שיש לי לתת לך כרגע זה שהאדם נחת על הירח, צעד קטן לאדם צעד גדול לאנושות. כולה כמה חודשים קטנים לא היית פה איזה כבר עדכונים יכולים להיות, LG ברוך שובך אחי. |
ציטוט:
מה עם עידן? (ששולח הודעות לווקס כל שעה באיסקיו) ותודה :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ