![]() |
לימודים בווינגייט - מדריך כושר. דחוף ביותר.
אז ככה, יש לי אופציה להירשם עד מחר...
http://www.wingate.org.il/Index.asp?...CategoryID=198 אני לא יודע עד כמה משתלם הקורס הזה ורציתי להתייעץ איתכם. איך המשכורת הממוצעת למדריך חדר כושר בארצנו הקטנטונת? איך ההכרה של ווינגייט בעולם ? במידה ואני יעבור לארה"ב לדוגמא לאחר הצבא (דבר שהוא כמעט די בטוח). שורה תחתונה, אנשים שכבר עברו את זה, מה אתם ממליצים ? |
תדבר עם רן, הוא סיים קורס בוינגייט לא מזמן
|
נחכה שהוא יגיב... :blush:
|
ציטוט:
ציטוט:
יש לי חבר מרוויח 24 לשעה בב"ש, אני זוכר יואב טל פעם אמר שאישתו עבדה במכון כושר בגן יבנה וקיבלה 30 לשעה, אז הבנת את כוונתי שזה תלוי. ציטוט:
שבוע טוב. |
תודה רן
|
רגביניו
נראה לי שזה משתלם זה בנות + מזגן וטלויזיה +בבוקר אין עומס רק זקנים גוססים שבטח לא יזינו הרבה בשכל. זה גם תעודה וקורס מכובד עם שם של וינגייט לא חרא זה משו טוב לקורות חיים שלך:basketball:
|
כאחד שבקרוב מסיים את הקורס, לא בוינגייט אלא בשלוחה שלה באוניברסיטת ת"א(הרכז הקורס שם איתי זיו+התעודה של וינגייט), אני ממש ממליץ. קורס ממש מעניין, מלמד אותך הרבה דברים שלא ידעת .
בקשר למשכורת, כמו שרן אמר, זה משתנה מחדר כושר לחדר כושר. דיברתי עם הרבה מדריכים וכל אחד זרק מספרים שונים. בכל מקרה אני מאוד ממליץ למי שאוהב את התחום הזה שילך ללמוד ! |
יש הרבה לימודים מעשיים<? כאילו עבודה פיזית?
|
בתור מי שמסיים את הקורס אוטוטו וגם לומד בשלוחה באוניברסיטת תל אביב אני יכול להגיד שזה ביזבוז זמן וכסף ועדיף כבר ללמוד לתואר, אלא אם ממש רוצים לעבוד בהווה בתור מדריך חדר כושר
מי שבתחום ובעסק בצורה רצינית בדרך כלל לוקח את זה לדברים יותר רציניים מהקורס הזה |
ציטוט:
|
לא אם אתה רוצה לעבוד בזה עכשיו במיידית ממש לא
ככה סתם זה מיותר לדעתי היתרון באמת זה שהבנתי שווינגייט מוכרים גם בחול בקטע הזה זה טוב |
אני רוצה לעבוד בזה לאיזה חצי שנה
|
מה זה במיידית? הקורס 7.5 חודשים זה המון זמן...
|
יש קורס שנתי שזה ה 7 וחצי חודשים ויש גם מרוכז 3 חודש ואתה מסיים במידה ואין לך חיים ויש לך זמן כל השבוע להקדיש לזה בלי עבודה או משהו במקביל או לימודים אחרים
|
כמה זה המרוכז?
פה אני לומד 8 שעות בשבוע.. וזה יוצא 7 וחצי חודשים... אז מה, 20 שעות בשבוע במרוכז ? |
אגב, מה המבחנים המעשיים בקורס ?
|
סתם לדעת, רן, עשית את הקורס הארוך או המקוצר?
|
ציטוט:
למי שרוצה לדעת אני עכשיו בקורס שמה חחחח עשיתי כבר חצי קורס נשאר לי עד ספטמבר ומסיים:wiggle: זה באמת אחלה קורס, קורס ברמה מאוד גבוה צריך ללמוד לא סתם! בוא נגיד המבחנים לא קלים לא ממש רוצים להעביר אותך רוצים שתדע ברמה גבוה ומדויקת! אבל מה שטוב רוב המבחנים אמריקאים חוץ מתורת הענף+קינזיולוגיה שזה באמת מאוססס האנשים שמה באמת אחד אחד אחלה אנשים וממש כיף לי לבוא לשמה יש צחוקים ממש נהנה! אפילו יצא לי להיות בקשר עם מישהי נראה לאן זה מתפתח:wub1::blush: העלות הקורס 6100 ומשהו+390 שקל דמי הרשמה יש שתי מועדים אם אתה לא עובר את המועד השני יש מועד ג' שהוא כבר עולה כסף! עריכה:אגב הקורס הארוך הוא שנתי זאת אומרת אתה לומד שנה שלמה אנטומיה יום יום ככה גם פיזיולוגיה תורת האימון +תזונה קצת והלרכיב תוכנית אימונים+פציעות ספורט וכו' זה לוקח סה"כ 4 שנים |
תגיד לי אתה חי בסרט או שמשחק אותה כבר אי אפשר להבין
|
לא ניראה לי שיש לוונגיט הקרה בעולם אבל לך לאתר שלהם ותבדוק זה חייב להיות רשום שם
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ