ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   בן 18 נרצח בראשל"צ; הרקע - סכסוך בין נערים (https://israelbody.com/showthread.php?t=15461)

Danielllo 29-07-07 04:27

בן 18 נרצח בראשל"צ; הרקע - סכסוך בין נערים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3430888,00.html

מה שיש לי להגיד על זה? ותסלחו לי על הביטוי:

כושיליאמאאמאמאמאמאמא שלהם כל ה"בחורים הטובים" שמשחקים אותהה איזה ערסוואתים ואלללה ומושפעים מהבורר או משהו... ונתקלתי אם אנשים כאלהה הם מושפעים טוטאליתת רגעע אחד שהדם עולה למוח ה"בחור" חושב הוא איזה משוגע בראש.. והופ לקח לאמא ילד על מההה?? על מהה כוסעמעמעמעמק ערס על מה?? על בחורהה??? הוא ניסה להתחיל אם חברה שלו?? על מההה כוסאמאמאמאמא שלכם ערס על מה כבר אתם מחכים איזה 8 ערסים מתחת לבית שלו ודוקרים אותו בלבב? יא בני זונות תכחדו!!

SmaMMiT 29-07-07 04:48

חארות של אנשים יש במדינה הזאת פשוט אין לי מילים
יהי זכרו ברוך

עקרב 29-07-07 04:55

הבעיה היא שכשיתפסו אותם יביאו להם איזה 3 שנים בכלא וגם את זה יחתכו עם עסקאות. בגלל זה הפשע חוגג בארץ, בגלל שהעונשים הם לא רציניים.

P-a-n-1-c 29-07-07 07:09

מישהו יודע מי הנרצח?

השף אוהב את המהפכה 29-07-07 08:29

יואל תמיד מפריד מכות

Bodybuilder 29-07-07 08:35

עצוב !

ArschGesicht 29-07-07 08:40

כואב לשמוע דברים כאלו..
אני לא מבין איך אנשים יכולים לשלוף בכזאת קלות סכין ולדקור בן אדם אחר..

Mr.Olimpia 29-07-07 08:46

בגלל שפיחת דמים ה הוציא את הארץ לגלות.....מה יהיה עכשיו ?

slim shady 29-07-07 09:00

בני שרמוטות !!!!! איך מעצבנים אותי ערסים כאלה באמא שלי לתפוס אותם כבר כשהם קטנים להביא להם ת'מכות של החיים כדי שילמדו לסתום ת'פה ולשבת בבית לעשות שיעורים במקום ללכת מכות ברחוב...
מה נראה להם שהם הסופרנוס?? מאפיה איטלקית מה?? יאפס לך תמצא מה לעשות בחייים יכלום..
תאמינו לי את ההורים שלהם צריך להושיב בבית סובר לא פחות מאת הילדים שלהם הזונות הקטנים בני שרמוטות...

Future Prophecy 29-07-07 10:14

אין אין צדק בעולם הזה..מסכנה האמא מרחם עליה..:( :(

אורי א. 29-07-07 11:07

תמיד אמרתי שבערסים צריך לבצע רצח עם...

Logout 29-07-07 11:09

בונא...הרגשתי כזאתי צביטה בלב! בזה שכתוב שהאמא צעקה "רצחו לי את הבן" אויי עשה לי משהו.....
גם כן הערסים האלה...דקרו אתמול מישהוא ומחר ילכו לחברה יעשנו נרגליות ובאנגים עם הבנות ככה..ויספרו איזה גיבורים הם שהם דקרו אותו...בני זונות
יהי זיכרו ברוך

Ilan-V 29-07-07 11:18

איזה עצוב זה לשמוע דבר כזה פשוט בזיון לכל האלה שמחשקים לי אותה עבריני היקום

mamfu 29-07-07 11:21

איזה מסכנה האימא.. הרגו לה את הבן מול הבית.. אם לכם בבית יש צביטה בלב.. אז תארו לכם מה מצב האמא!! ואיזה מסכן הילד, עוד לא ראה כלום בחיים, איזה חיות ברוטלים.. בטח הרגו אותו בגלל איזה :):):):):):)..

Ilan-V 29-07-07 11:26

למה הם רוצחים לעזאזל למהההה מה חסר דברים לעשתת פשוט חבל לי על האמא ועל הבחור

///Efi/// 29-07-07 11:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ArschGesicht
כואב לשמוע דברים כאלו..
אני לא מבין איך אנשים יכולים לשלוף בכזאת קלות סכין ולדקור בן אדם אחר..

זה כי לא עושים להם כלום!

יש היום בארץ אירגונים שעוזרים לנוער בסיכון לא יודע אם ראיתם היה להם ליפני כמה חודשים קמפיין כזה אם פירסומות בטלוויזיה אם בחור רוסי שהיה עברין לשעבר, בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שהם ישבו באיזה מוסד אחרי שנה וחצי ישחררו אותם כי הם יביאו חרטה ואז יבואו כל האירגונים האלה וישקמו לבני זונות האלה את החיים והם יעשו צבא, יטיילו בהודו, ילמדו לתואר באוניברסיטה יקימו מישפחה ימשיכו את החיים שלהם כרגיל בזמן שהם סיימו לבן אדם אחר ואפילו למישפחה שלמה את החיים!

Ilan-V 29-07-07 11:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
זה כי לא עושים להם כלום!

יש היום בארץ אירגונים שעוזרים לנוער בסיכון לא יודע אם ראיתם היה להם ליפני כמה חודשים קמפיין כזה אם פירסומות בטלוויזיה אם בחור רוסי שהיה עברין לשעבר, בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שהם ישבו באיזה מוסד אחרי שנה וחצי ישחררו אותם כי הם יביאו חרטה ואז יבואו כל האירגונים האלה וישקמו לבני זונות האלה את החיים והם יעשו צבא, יטיילו בהודו, ילמוד לתואר באוניברסיטה יקימו מישפחה ימשיכו את החיים שלהם כרגיל בזמן שהם סיימו לבן אדם אחר ואפילו למישפחה שלמה את החיים!

כואב לישוע אתז ה אבל אני עדיין לא מבין איך אפשר לשלוף ככה סכיןןן ולדקור מישהוו פשוט לא מבין

papoose8 29-07-07 13:05

גם זה שמכניסים אותו לכלא ל-20 שנה זה כמו מוות

papoose8 29-07-07 13:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ///Efi///
זה כי לא עושים להם כלום!

יש היום בארץ אירגונים שעוזרים לנוער בסיכון לא יודע אם ראיתם היה להם ליפני כמה חודשים קמפיין כזה אם פירסומות בטלוויזיה אם בחור רוסי שהיה עברין לשעבר, בקיצור מה שאני מנסה להגיד זה שהם ישבו באיזה מוסד אחרי שנה וחצי ישחררו אותם כי הם יביאו חרטה ואז יבואו כל האירגונים האלה וישקמו לבני זונות האלה את החיים והם יעשו צבא, יטיילו בהודו, ילמדו לתואר באוניברסיטה יקימו מישפחה ימשיכו את החיים שלהם כרגיל בזמן שהם סיימו לבן אדם אחר ואפילו למישפחה שלמה את החיים!

תואר? חיים?

חשבתי שלמי שיש עבר פלילי או רישום במשטרה לא יכול לקבל תעודת יושר

Logout 29-07-07 13:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי papoose8
תואר? חיים?

חשבתי שלמי שיש עבר פלילי או רישום במשטרה לא יכול לקבל תעודת יושר

חחחחחח אתה תמים אחי....אתה יודע הכל מושחט פה...הם מיתנהגים שנה שנתיים יפה..."משקמים אותם" ותוך כדי השיקום דואגים שהם יהיו משכילים ואנשים רגילים +עם תואר...עזוב אותך...סתם חרא ממשלה...הכל ביגלל אולמרט!!(חח סתם רציתי להגיד את זה..)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ