![]() |
שיר רומנטי
ערב טוב, שבת שלום
מה דעתכם על פוסט בנושא? כל אחד יבחר שיר רומנטי בעיניו. "עוד סיפור אחד של אהבה" זהו הבחירה שלי.:blush: שתפו! |
Rascal Flatts - What Hurts The Most
אולי השיר! מת עליו =\ :wub1: :wub1: |
Bon Jovi - Bed Of Roses גם חזק וקצת כבד וגם רומנטי.
|
הרגשנות השתלטה עליך אושר?
שיר רומנטי יפה: Sinead O'Connor - Nothing Compare to you http://www.dailymotion.com/video/xry...thing-compares |
ציטוט:
חחח סתם מעניין אותי לשמוע שירים שאני לא מכיר ולראות אם יש פה אנשים מאחורי הקשיחות שמשדרים הרבה פעמים. |
you're beautiful...
|
ציטוט:
לא. Lionel Richie- Hello זאת הבחירה שלי, וכמובן איך אפשר בלי Foreigner - I Want To Know What Love Is אוי איך ירדו על זה ב"ארץ נהדרת" שכמעט התחלתי לשנוא את השיר. |
תאמת אף פעם לא התחברתי לקטע הרומנטי , מוזר שכמוני :)
|
ציטוט:
אחת הקלאסיקות של james blunt (השם משפחה לא כתבתי נכון) |
bon jovi - bad of roses
bryan adams - heaven bryan adams - have you ever really loved a woman eric clapton - wonderful tonight extreme - more than words scorpions - you & i sting - shape of my heart |
ציטוט:
ציטוט:
כל השירים של סטינג Scorpions- Still Loving You |
sting-if i ever lose my faith in you
damien price-the blowers doughter 3 doors down-landing in london k's choise - allways everywhere garry mmore-still got the bluse nickelback-saveing me nickelback-some day (acustic) |
ציטוט:
|
איזה חבורה של חנטרישים כולכם!
אני משקיע ושם לינק לקליפ של השיר..ואתם נאדה...גורנישט...זירו! |
All out of love - Air Supply
the carpenters - long to be close to you (יש הרבה גירסאות של כל מני אמנים חוץ ממנה) סתם עוד 2 שעלו לי |
אה, צריך כמה שירים? אוקיי, הנה כמה שלא אמרו:
Europe - Carrie Ozzy Osbourne - Goodbye To Romance Van Halen - When It's Love Def Leppard - Love Bites Damn Yankees - High Enough Bad Company - If You Needed Somebody Yngwie Malmsteen - Forever One Guns N Roses - Patience Mike + The Mechanics - Living Years (למרות שלמלים אין שום קשר לרומנטיקה) |
ציטוט:
|
ארבל שדדת לי את סייבינג מי של ניקלבק!רציתי להגיד
|
youre beautiful של james blunt
When a man loves a woman של Rod Steward..אחד השירים היותר קלאסים שיש! |
יש מצב אתם מארגנים לי קישורים???
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ