![]() |
אימון רגליים
---
|
סקוואט ודדליפט רומני יכולים להספיק בהחלט לאימון רגליים, לא רק ב-fbw, אלא גם בפרוצדורות אחרות. כל עוד אתה עושה מספיק סטים (ב-fbw אפשר לתת 3-4 סטים לתרגילים הנ"ל), אתה יכול להיות שקט.
|
---
|
לא ממש הבנתי מה אתה מנסה להגיד... החלק החיצוני? ז"א החלק שלא נפגש עם הירך השנייה, כאשר מצמידים את הרגליים אחת לשניה?
|
ציטוט:
אני עושה ABAB, עם 3 סקוואט, 2 לאנגס, 3 סומו, 3 רומני, 3 קאלבס. זה יותר מדי ? |
---
|
צודק בהחלט, לא רק לגבי טווח התנועה, אלא גם לגבי הפיסוק - פיסוק רחב יותר, תוך שמירה על כפות רגליים פונות קצת החוצה (זווית של 30 מעלות בערך), יגרמו ל-Vastus medialis לעבוד. תעשה ככה, ואל תדאג.
ציטוט:
(אם אתה עושה AB 4 אימונים בשבוע) |
---
|
אההה טעות שלי, חשבתי אתה עושה Fbw של זוג אימונים בשבוע בלבד.
משהו שמטריד אותי , למה מתייחסים להאמס ולקוואדס כאילו זה שריר קטן, כמו הכתפיים, בייספס, טרייספס, ועושים להם כל כך מעט סטים בשבוע ? הרי זה שרירים גדולים מאוד, יותר גדולים מהחזה, שלו עושים הרבה יותר סטים בשבוע. |
---
|
אם כבר פתחת פה דיון,
כמה אימוני רגליים אתם ממליצים לעשות בשבוע?? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אפשר לשרוף ת'שריר עם כמות מטורפת של סטים, השאלה אם זה מה שיביא אותך להתקדמות, רק בגל לשהרגשת שאתה עוד שניה מתפרק? ממש לא! צריך להוציא את המירב בכמות סטים אידיאלית, ולא לעשות זיליון סטים, מה שרוב המתאמנים הנובים עושים. |
ציטוט:
אפשר לעשות כל יום אימון רגליים, בנפח מאוד קטן ועצימות נמוכה אפשר לעשות אימון רגליים אחד בשבוע, עם נפח גדול ועצימות גדולה אפשר לעשות אימון רגליים פעמיים או שלוש בשבוע, עם נפח בינוני ועצימות בינונית-גדולה הכל עניין של איזה וכמה מהמרכיבים הנ"ל מדגישים זה ההסבר, למשל, למה בתוכניות שוונת ממליצים על כמות סטים (נפח) שונה |
ציטוט:
|
---
|
ציטוט:
אבל הוא אמר שהוא עושה 3 סטים בנץ' פרס באימון |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ