![]() |
הקשר בין שריר התיאומים לאנשים שמנים
יצא לי לראות הרבה אנשים שמנים בגיל העמידה במכון כושר ששריר התיאומים שלהם מאוד מפותח עד כדי כך שניתן לראות חלקים מהgastrocnemius ממש בבירור.
ואני לא מדבר על שומן שהצטבר באיזור השוקיים, אלא על שריר מוצק עם טונוס. עלו לי שני רעיונות לגבי זה: 1. עד כמה שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה) שריר התיאומים אחראי על ייצוב הגוף בעמידה והליכה, ואם אפשר לומר הוא בעצם מחזיק את כל משקל הגוף עליו במצב של עמידה. אז מה שאני חושב הוא בעצם שבגלל המשקל הרב ששריר התיאומים לוקח על עצמו אצל אנשים שמנים הוא מה שגורם להתפתחות של השריר הזה. 2. הרעיון השני שעלה לי ככה הוא שיכול להיות שזה קשור למבנה הגוף האנדומורפי, ולאנשים בעלי מבנה גוף כזה יש שריר תיאומים מפותח. אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים. מקווה שאני לא מדבר שטויות... :unsure: |
מרוב שהם שמנים הרגליים התחזקו בכדי להצליח להרים משקל כזה
|
ההשערה הראשונה שלך נכונה.
|
השריר העיקרי שאחראי על ייצוב הגוף בהליכה ובעמידה באיזור הזה הוא הסולאוס, לא התאומים.
|
ציטוט:
|
אני יכול להעלות השערה שזה כתוצאה מפעילויות אנאירוביות שיש לנו לפעמים ביום יום, כמו נתורים וכו' - במצטבר, לאורך זמן, זה גורם לעליה במסה של השריר. אין לי תשובה יותר טובה, זו רק השערה.
|
ציטוט:
|
כי הם כל השנים עושים אירובי ואוכלים מה שבא להם ולא מבינים למה הם לא יורדים במשקל.. ריצה או אופניים ממה שאני רואה זו דרך מאוד טובה לפתח תאומים. תראה להמון שחקני כדורגל בנוער יש תאומים גדולים ומפותחים מאוד
|
עזוב אותך תאומים Gangsta גב קטלני !! אהבתי
|
הייתי די שמן פעם ויש לי תאומים יחסית גדולים, אבל זה גנטי אצלי במשפחה.
אני לא חושב שיש קשר, אני מכיר המון המון אנשים שמנים ואנשים שהיו שמנים והתאומים שלהם לא יותר גדולים מהאמה שלי, אני לא מכריז על האמה שלי כקטנה חס ושלום אבל עדיין... |
האמת, אמור להיות קשר ...
זה עובדתית בשטח, לאנשים שמנים יש תאומים יותר מפותחים... אני יודע את זה, כי במכון שלנו, היה איזה אחד שהרזה איזה 30-35 קילו אני חושב... ועכשיו כשרואים אותו, הוא רזה, ויש לו תאומים מטורפים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ