![]() |
בעקבות שירשור הmuscle Worship
השירשור נסגר מסיבות ברורות לחלוטין
ובנימה אחרת כמה משתמשים שם נכנסו לshitlist שלי ,וחלקם לא בפעם הראשונה אין מקום בפורום הזה להומופוביה בוטה שכזאת. חוץ מזה, בהיתחשב בעובדה שאתם מעבירים את רוב הזמן שלכם בצפייה בגברים שריריים בתחתונים ,הייתי עושה חושבין איזה זכות יש למישהו מאיתנו לקרוא למישהו אחר "הומו" . תודה ויום טוב |
מסכים.
לא רציתי לצאת נגד העניין באשכול ההוא כי אז היו חושבים שאני הומו וזה כבר לא היה נעים:\ אבל יפה ארבל, קיבלת את הערכתי. מוניטין. |
לא קראתי בכלל את האשכול אבל אני אנטי הומואים בצורה מובהקת ונחרצת מאוד. מבחינתי צריך לאסור את זה בחוק.
|
ארבל, אני מסכים איתך ב100 אחוז.
התגובות שם ממש לא היו במקום, ואני מתחיל לחשוב שהפורום פה רובו בנוי מילדים ונערים מגודלים. קבל מוניטין. |
סליחה מנהל רב עוצמה,פעם הבאה נביא לו תמונות שלנו בחוטיני.
|
ציטוט:
מבחינתי את הגישה שלך צריך להוציא מחוץ לחוק לבן אדם יש זכות לעשות בחדר המיטות מה שהוא רק רוצה ,כל עוד הוא לא עושה את זה מולך? סתום תפה ותן לו לחיות בשקט ,זה הולך יד ביד עם זה שאתה מקטר על זה שחרדים לא נותנים לך לאכול חזיר אתה תאכל חזיר הוא יאכל בתחת וכולנו נחיה בשקט ושלווה ,סבבה ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבן אדם נולד, מתנהג בדיוק כמוך, אוכל, שותה,נושם. ובין היתר גם נמשך לגברים, אז מה? למה זה מפריע לך? כל עוד אתה לא צריך לראות את זה זה לא אמור להיות עניינך. אני בטוח שאם היה לך חבר הומו שלא יצא מהארון היית מתנהג איתו כרגיל, אבל כשהוא יוצא מהארון יש מעליו טייטל "הומו מסריח"? גועל נפש של השקפת עולם. |
ציטוט:
מה הקשר עכשיו ? אני לא אומר שהפט'יש שלו פחות מגעיל אני פשוט אומר שאין מקום לאמירות הומופוביות שכאלו |
ארבל אתה שם לב שמה שעומד להתפתח פה זה בדיוק אותו שרשור שהתעצבנת עליו כן?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
צודק. |
ציטוט:
אז תגיד לי,מה בדיוק ציפית שיקרה אני לא מבין? |
אני אמרתי "איכס" בגלל שהמאסל וורשיפ מגעיל אותי, לא בגלל שאני הומופוב.
|
ציטוט:
אתם כולכם ירדתם עליו והשפלתם אותו. בניגוד אליך, שניצלת את ההזדמנות כדי להנות ולצחוק.. |
ציטוט:
נו ומה רע? זה לא שקיללתי אותו או משהו...זה היה הכל בהומור ואני בטוח שגם הוא הבין את זה.. |
ציטוט:
או שלא היית מגיב או שהיית מגיב בלי להעליב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
איש איש הישר בעיניו יעשה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ