![]() |
מה קשור
מישהו יודע למה הורידו את התוכניות של מה קשור מה v.o.d ???
או שאני פשוט לא מוצא אותם כי העבירו את זה.. |
כדי שתוכל לשאול
|
כשאני רואה את הסטנד אפ שלהם אני פשוט מתבייש בשבילם. כמו במתנ"ס בקריית -הכנס שם של קריה כאן-.
|
ציטוט:
אנטון, תזכיר את מופעי הסטאנד-אפ בלטביה/רוסיה חחח :mellow: |
ציטוט:
אגב, סיינפלד אחלה סטנדאפיסט. |
משום שמה קשור האלה נהיו לא מצחיקים..... כל פעם שאני רואה את התוכנית שלהם (לא רואה בכלל פה ושם יוצא לי לזפזפ) אני בוכה בשמם. פשוט עלוב. חיקוי גרוע ליצפאן, שגם הוא התדרדר בשנים האחרונות.
|
ציטוט:
סתם הורידו לו תתוכנית...זוועות אדם! :( |
מה זה כל הסלבז סוג ת' שהם מארחים?! את מי זה מעניין? והכי אני לא מבין את הקטעים מהחיים שלהם - את מי זה לעזאזל מעניין?
אגב, מזל טוב לאשר - קיבל היום מאחורה. |
שאלתי שאלה מישהו יודע לאן העבירו..
לא שאלתי אם אתם אוהבים את זה!! |
ציטוט:
הזה על כיסא הגלגלים יעסר עפרת שרון ועוד חחח אבל האמת הוא אף פעם לא היה כזה מצחיק |
ציטוט:
חוץ מזה חיקויים לבד כל כך הרבה זמן זה לא מצחיק.. |
ציטוט:
הוא לא מת ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בתכלס נראה לך שהוא יתעורר?! ואם לא, אז הוא ימות ככה, מכאן, הוא קרוב למות - גוסס - מת |
היו כבר אנשים שהתעוררו אחרי 18 שנים של קומה!!!
|
ציטוט:
דבר שני, לא מספיק שהוא בקומה, יש לו בעיות קשות במוח מנוזלים וכל מיני קרישי דם (לא עלינו)... אז גם אם הוא יתעורר בעתיד... הוא יהיה משותק ולא יתפקד... |
ציטוט:
הבעיה איתו, שהוא ממחזר בדיחות בכ-מ-ו-י-ו-ת... אני אוהב את דייב צ'אפל, יש פה עוד מישהו שאוהב את המופעים שלו? הוא פשוט הורג אותי מצחוק, עם הבדיחות הגזעניות שלו, ואני הכי אוהב כשהוא מתחיל לדבר על דברים לא קשורים!! הוא פעם עשה מונולוג שלם על זה ששחורים לא יודעים מה זה מיץ )Juice(, ועוד מונולוג על איש שחטף אוטובוס תוך כדי אוננות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא להתבלבל! אם - מילת תנאי עם - מילת יחס שמציינת ליווי של.. עם - אם... תודה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ