![]() |
צריך.עזרה[צורפו.תמונות]-עודכןןן
יש.לי.בן.דוד
חודש.הוא.מתאמן.בבית הוא.לא.שמן.הוא.די.רזה אבל.יש.לו.בטן.שהוא.לא.מצליח.להוריד כבר.3.שבועות.הוא.בחיטוב ולטענתו.הבטן.לא.יורדת הוא.עושה.מלא.כפיפות.בטן.מעלה.מסת.שריר.עם.משקולות.ו הכל חיטוב.כמעט.מושלם והוא.לא.רואה.שינוי.בבטן.תחתונה. הצטבר.של.שומן הוא.ביקש.ממני.לעלות.פוסט.לישראלבודי.לראות.מה.דעתכם ?מה.קורה.שם?ואיך.אפשר.לפתור.תבעיה... מה.שהוא.רוצה.זה.קוביות.בעיקר.ולהעלים.תכרס.למטה :basketball: http://img165.imageshack.us/img165/874/hpim0518cy0.jpg http://img530.imageshack.us/img530/4233/hpim0520uk6.jpg |
איפה הבטן ? תגיד לבן דוד שלך להתחיל לאכול ! גם אין עליו שריר ובנוסף לזה הוא גם רזה !
|
שיתחיל לרוץ 3-4 פעמים בשבוע 40 דקות כל פאם , יהיה לו קוביות אחרי חודש.
|
הכפיפות בטן זה לא מה שיוריד לו את הבטן תיצו מהאשליה הזאת מה שיורד לו את הבטן מאזן קולורי שלילה בעיקר , ושישלב כמו שוין דיזל אמר אירובי
שהיה לו בהצלחה |
טוב.תקשיבו
אתם.לא.מבינים.עברית?? הוא.בחיטוב מאזן.קלורי.שלילי.מאט.פחמימות.יותר.חלבון ריצה.4.פעמים.בשבוע אני.לא.מבין.אתכם?מה.אני.מפגר.שאני.לא.יודע.מזה.חיטו ב? |
אני אל רוצה להיות קטנוני, אבל אמרת שאין לך "רווח" במקלדת ..
אבל! עשית 2-3 פעמים רווח בהודעה שלך.. :closedeyes: |
חיטוב זה לא משהו שנמשך 3 שבועות.
|
אי אפשר לומר לך בצורה כזו, הוא בטוח לא עושה משהו נכון. צריך להכיר את הגוף שלו ולבנות לו תכנית מתאימה, אני חושב שכדאי לו להתחיל לקרוא קצת כדי לדעת מה הוא לא עושה נכון. או פשוט לקפוץ לבקר אצל גיל.
|
שיעלה קודם מסה
ואז יחטב |
שיעשה חיטוב
|
פיזדץ בלאט, איזה חיטוב בראש שלו??????
|
הוא נראה על אחוז שומן נ וך ...
יש לו הצטברות נוזלים בבטן זה הכל.. לא נראה לי שהוא עובר את עובר את 13 אחוז שומן.. |
כשהוא יסיים חיטוב הוא יראה הרבה יותר גרוע מעכשיו
שיתחיל מסה לפחות חצי שנה ויראה איך יבואו לו גם הריבועים |
הוא לא נראה על אחוז שומן גבוה נראה לי פשוט אין לו שריר...אני במקומו הייתי עושה מסה
|
העלתם לי את החלאסטרה!!!
בואנה מה אתם דפוקים אנשים?, גם עיוורים וגם סתומים באמא שלי אתם לא רואים שהבן אדם שחיף אין לו בטן בכלל מה קשה להבין שיש אנשים שמיבנה הגוף שלהם זה בסימן שאלה וכך זה נראה שהבטן יוצאת החוצה אבל היא מאוד רזה פשוט זה המיבנה אעלק בטן הוא שחיף עולם תעלה במאסה דחוף אחי!!!
|
לילסוס, שאלה שלא קשורה לנושא, כתבת פעם שהיית עושה 45 דקות סקי שבהן היית שורף 850 קלוריות, ואני שואל איך הגעת ל850 מה אתה קרנף סלעים?, אני ב50 דקות שורף בלחץ 790-795, וזה עוד קריעת תחת.. כמה פעמים בשבוע עשית אירובי?
|
בוא.נדייק
48.דק.800.קלוריות... הייתי.עושה.3.פעמים.בשבוע הפסקתי.כבר.אני.רק.משחק.כדורסל טוב.עזבו.שטויות הבנאדם.רוצה.גוף.חטוב.ולא.שרירי.מדי אני.המלצתי.לאח.האובד.שלי.לעשות.חיטוב.פלוס.מסה . כמו.שאני.עשיתי אבל.נראה.לי.הפתרון.הוא.מסה.מסה.ומסה.וככה.להגיע.לתו צאות מה.אתם.אומרים? |
מה זה גוף חטוב שאנשים בדר"כ אומרים גוף חטוב הם מתכוונים גוף שרירי עם אחוז שומן נמוך הם לא מתכוונים רק לגוף חטוב. והוא חייב מסת שריר בשביל המצב הזה למה כמעט ואין לו.
|
שמע הבן אדם צריך גם להעלות בשריר כי לפי מה שרואים הוא שחיף, שיתאמן כמו שצריך על כל הגוף ויעשה אירובי ויהיה בסדר.
|
ציטוט:
טוב.תודה.על.התגובות.אנשים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ