![]() |
מחפש תרגילים ש"קורעים" את שרירי הבטן.
כל התרגילים לבטן - פשוט קלים ואני לא מרגיש אותם.
אני עושה הרמת רגלים בתלייה שזה נחשב תרגיל קשה, אני אשאר איתו למרות שהוא לא קשה לי...אבל הוא סבבה. אין, בדקתי וחפשתי את כל התרגילים וכולם קלים ולא "קורעים" אלה פשוט קלים...למישהו יש המלצה? |
אני מאוד אוהב הרמת רגליים לאוויר בשכיבה. ספה בשיפוע חיובי, ראש למעלה רגליים למטה.
תרים למעלה את הרגליים עם ברכיים ישרות עד מעל הראש ותוריד, לעשות את התנועה לאט. אם תצליח לעשות 15 חזרות 3 סטים, קיבלת ממני ריספקט על השרירי בטן. |
אני אנסה ת'תרגיל
אני אעדכן כאן :) |
תעשה 2 חזרות של דדליפט ב120% מהrm1 שלך. זה יקרע לך את שרירי הבטן כמו שצריך
|
יש סרטון ב Exrx של התרגיל הזה?
הביצוע המדויק.. |
תעשה פשוט כפיפות בטן עם משקל עד שתרגיש שזה באמת מכביד לך על הבטן, ותעשה נכון לא וודא שאתה פועל בצורה נכונה אחרת אתה סתם הורס לך אימון.
|
תעשה Dragon Fly
|
ציטוט:
|
כל אלה שעושים בטן רגלים בתלייה אני מקווה שיש לכם משהו שנותן גיבוי לגב אחרת זה מממש לא טוב לחוליות התרגיל הזה בלי גיבוי לגב:sbb4:
רז איפה אתה מתאמן? |
תעשה הרמות רגליים ממתח (כשהברכיים ישרות !) ותרים את הרגליים עד למתח לא עד ל 90 מעלות ! אם זה קל לך מה שלא סביר תקח שתי משקולות חול מאיזור הפילאטיס ושאר החרא הזה ותקשור אותם לרגליים שלך זה יקשה את התרגיל בצורה משמעותית
ודרך אגב thaibox לתרגיל קוראים dragon flag |
מישהו יכול לתת כאן סרטון של כפיפות בטן עם מישקולות,אני רוצה לנסות לעבוד עם מש/קולות אבל לא יודע איפה להשים אותם ואיך לעשות את התנועה כמו שצריך.
תודה |
ציטוט:
לעבודה על הבטן תשאר עם הקראנצ'ים הרגילים ובקיצור כפיפות גו. |
שים כבר משקל וזהו מה אתה מסתבך.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ