![]() |
המלצה על אבקת חלבון
שלום לכולם!
אני צריך המלצה לאבקת חלבון (אופטימום או צ'מפיון) שטעימה עם מים. אני חוזר, עם מים... לא עם חלב! אם כבר מדברים על אבקות, אז: 1. למה באתר החנות לא כתובים המחירים של המוצרים? אני אמור לנחש? 2. זה נכון שחברי פורום מקבלים הנחה של 10%? |
אני אישית מעדיף את אופטימום
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1 תקח טעם קרם עוגיות או בננה לא תתחרט, הקרם עוגיות טעים בטירוף עם מים וסוכר ענבים לגביי הנחה לחברי פורום אני לא חושב שיש ובאתר המחירים כן רשומים:sbb4: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמעתי הטרופי מטורף עם מים של צ'מפיון
|
ציטוט:
בכל מקרה...הקרם עוגיות צ'מפיון טעים עם מים(לדעת הרוב),לי גם הצ'מפיון בננה היה טעים במים. בקשר לשאר השאלות-:unsure: מי יתן ותעשה את הבחירה הנכונה...:clap: |
ללא ספק הבננה, טעמתי הרבה טעמים של החלבון של צ'מפיון, למעשה הבננה היתה יותר מטעימה אפילו מכל הטעמים של החלבון של אופטימום שאני לרוב מזמין. ממש טעם של גלידה קרם בננה.
|
קרם עוגיות של אופטימום חזק.אם סוכר ענבים יהיה עוד יותר טעים.
ואני יודע שאמרת בלי חלב ,אבל בכל מקרה אם חלב זה ביכלל פיזדעץ. |
בולט עזוב אותך אבקת חלבון אתה מתגייס עוד מעט כל השרירים ינבלו כשתפסיק עם האבקה
|
ציטוט:
רן יא עז הרים צ'רקסית,ממתי אתה מפקח מזל"ט ויעקב,לא ידעתי שיש אסטרואידים בטעמים:ohmy: |
ציטוט:
טוב נו בעצם אחרי זה מחר באימון יעופו לכיוון שלי כמה פלטות של 20 קילו מהבייספס 40+ שגידלת לנו, אז במחשבה שניה אני אקבל את המזל טוב הצנוע שלך :boxing: חחחחח סתם, תודה רבה אחי. |
ציטוט:
ת'אמת אני רוצה את האבקה כדי שיהיה לי מספיק חלבון בטירונות. |
ציטוט:
חכה איליה יבוא יהיו לך דומס ברקטום לשבוע |
יש את הפירות טרופי החדש של צ'מפיון שהוא מאוד טעים.
קרם עוגיות של צ'מפיון טעים ביותר בננה של איירון טק/צ'מפיון/אופטימום גם טעים מאוד השוקו מרשמלו גם כן דיי מוצלח כולם מאוד טעימים ועל כמה וכמה שמוסיפים סוכר ענבים או/ו חלב |
עד עכשיו טעמתי קרם עוגיות של צ'מפיון ובננה של אופטמום שתיהם מעולים עם מים
ורן Z מזל טוב גבר |
קרם עוגיות של אופטימום ללא שום ספק!
|
עם או בלי סוכר ענבים?
שום דבר לא טעים בלי סוכר ענבים ו\או חלב |
ציטוט:
אתה גם ככה עושה טירונות 00 כמו הבחורות איזה שריר כבר תפרק שם |
ציטוט:
|
ללא ספק הכי טעימה עם מים (וגם עם חלב) השוקולד של Metrx....וניסיתי כבר כמה טעמים
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ