ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מי אמר שלא טוב לגשת לטסט בתשעה באב אם גופייה?חחחח (https://israelbody.com/showthread.php?t=15095)

Deja Vu 24-07-07 17:36

מי אמר שלא טוב לגשת לטסט בתשעה באב אם גופייה?חחחח

סוף סוף אחרי חמישה טסטים מזדיינים שבהם נכשלתי וחור ענק בכיס עברתי טסט שישי אז תאחלו בהצלחה לאחיכם המוגבל:jockey:

Mr.Bazooka 24-07-07 17:36

מזל טוב אחי מתי אני מוזמן לנסיעת מבחן P:

שריר בתחת 24-07-07 17:38

יפה אחי מזל טוב אני ברוך השם טסט ראשון 33 שיעורים

עוז20 24-07-07 17:38

פשש..מזל טוב כפרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לי בדיוק עוד 5 ימים נגמר המלווה....

יכול להיות שזה נכון ?
באמת קיבלת את הרשיון ?
אנו מתרגשים אפילו יותר ממך
ומחכים לסיבוב קצר אתך

עכשיו לעלות על ההגה נשאר
(אולי עם ליווי של מבוגר?)

אז יאללה,
לשים שלט נהג חדש מאחור
ולא לשכוח לחגור...
מזל טוב !

מצטער היתי חייב...

Deja Vu 24-07-07 17:53

עוז תודה אחי וכן המלווה הזה מבאס אבל נעבור גם את זה בזוקה עוד שלוש חודשים מהיום בכיף:jockey:

יiסי 24-07-07 17:55

מזל טוב!!

נ.ב
תזכיר לי רק באיזה איזור בארץ אתה מתכוון לנהוג? אין לי ביטוח מקיף :wub1:

PcGunMan 24-07-07 17:58

טסט שישי שתהיה בריא!:( אבל העיקר עברת זה יותר חשוב כל הכבוד
אני מכיר מישהו שלקח לו 5 שנים לעבור טסט חחחחחח

Bodybuilder 24-07-07 18:01

מזל טוב ! אני עברתי טסט ראשון לפני שבוע וחצי אבל הבוחן הבן :):):):) לא נתן לי רשיון !
למה?
תשובה:כי נתתי לאנשם לעבור את הכביש למרות שלא היה מעבר חציה ! הבנתם נכון (נתתי לאנשים לעבור ללא מעבר חציה)
הבן :):):):) רוצה שאני ידרוס אותם ? אין לי מילים,ואין לי כסף ללכת לבית משפט,עדיף לעשות עוד טסט,יותר משתלם לי !

עוז20 24-07-07 18:04

אם עברת טסט איך אין לך רישיון?

n0x 24-07-07 18:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
מזל טוב ! אני עברתי טסט ראשון לפני שבוע וחצי אבל הבוחן הבן :):):):) לא נתן לי רשיון !
למה?
תשובה:כי נתתי לאנשם לעבור את הכביש למרות שלא היה מעבר חציה ! הבנתם נכון (נתתי לאנשים לעבור ללא מעבר חציה)
הבן :):):):) רוצה שאני ידרוס אותם ? אין לי מילים,ואין לי כסף ללכת לבית משפט,עדיף לעשות עוד טסט,יותר משתלם לי !

אז לא עברת אותו.

Deja Vu 24-07-07 18:09

ציטוט:

למה?

אם זה נחשב לעבור טסט אז כבר עברתי מזמן ככה זה אחי צריך ליפול על טסטר גבר שלא מכשיל על כל שטות

שריר בתחת 24-07-07 18:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי n0x
אז לא עברת אותו.

+1 חח

Mr.Bazooka 24-07-07 18:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שריר בתחת
+1 חח

+2 חח

Bodybuilder 24-07-07 19:40

לא יודע איך יצא לי טסט דווקא עליו,אומרים הכי מניאק
לנהריינים ולכול הצפונים "אילן סירקס קוראים לו" למי שמקיר http://www.israelbody.com/images/icons/icon8.gif
כול התלמידים מפחדים ממנו כמו מאש ! יש לו מזל שהוא בריא ושלם אכשיו !

Daniel-Barak 24-07-07 19:45

מזל טוב
סע בזהירות

Logout 24-07-07 19:46

ציטוט:

למה?

מזל טוב אחי..(ד'גבו..)
:):):):) ובודיבילדר..חח הרגת אותי..מה זה הוא הכשיל אותך ביגלל זה?! מה הוא ציפה שהייתה דורס אותם? חחח אני רואה את זה..אתה נוסע רואה אנשים עולה על אמאמאמא שלהם והוא אומר לך...יפהה...כלהכבוד! עברת..

ahtung 24-07-07 19:48

יאללה אחי בלי להשתולל בכביש יותר מדי.

Bodybuilder 24-07-07 20:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout
מזל טוב אחי..(ד'גבו..)
:):):):) ובודיבילדר..חח הרגת אותי..מה זה הוא הכשיל אותך ביגלל זה?! מה הוא ציפה שהייתה דורס אותם? חחח אני רואה את זה..אתה נוסע רואה אנשים עולה על אמאמאמא שלהם והוא אומר לך...יפהה...כלהכבוד! עברת..

מצד אחד אני לא צריך לתת לכול האנשים ברחוב לעבור,אני אמור לסוע
אבל מצד שני גם אם נתתי לעבור לאנשים כמה פעמים,זה סיבה הגיונית לא לתת לי רשיון ? אני לא חושב !

Moshe 24-07-07 20:28

נגמר לי לפני שבוע הנהג חדש לא צריך יותר תשלט המסריח ואפשר להסיע 40 באוטו :)
מזל טוב אחשלו מבין אותך עברתי 4 :o
(מזל מסריח חתולות שחורות עוברות באמצע הכביש , 2 דקות לפני הסוף נכבה האוטו וכדומה :\ )

papoose8 24-07-07 20:49

אוהב אותך אחי מזל טוב

תגיד מאיפה למדתה לתאוריה? ובאיזה שדיעור הוא העביר אותך?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ