![]() |
כמה פעמים להתאמן בשבוע??
שלום,
אני בד"כ מתאמן כל יום בערך 3 שעות עובד על כל שרירי הגוף ועושה תרגילים שונים(אני מתאמן בבית) עכשיו התגייסתי ויש לי פחות זמן להתאמן אם אני מתאמן ככה 3 או 4 פעמים בשבוע זה יש מור לי על הצורה של הגוף?? |
ציטוט:
כל הגוף???????? 3 שעות כל יום??????????????????????????????????? :huh: |
חחחחחחח
סלים שיידי כמעט חטפת התקפף לב אחי |
תעבוד 3 פעמים בשבוע*45 דקות
יספיק לך תאמין לי. |
לי זה לא מספיק. עברתי לתכנית אימונים של 3 אימונים בשבוע ואני מרגיש שזה מעט מדי עבורי.
|
אתה צריך לתת גירוי לשריר כל כ 5-6 ימים,כך שזה בהחלט מספיק.
אבל אם אתה ממש עומד על כך תעבור ל 4 אימונים בשבוע Ab |
ציטוט:
יִתְגַּדַּל וְיִתְקַדַּשׁ שְׁמֵהּ רַבָּא. (אמן): בְּעָלְמָא דִּי בְרָא כִּרְעוּתֵיהּ. וְיַמְלִיךְ מַלְכוּתֵיהּ. וְיַצְמַח פֻּרְקָנֵיהּ. וִיקָרֵב מְשִׁיחֵהּ. (אמן): בְּחַיֵּיכוֹן וּבְיוֹמֵיכוֹן וּבְחַיֵּי דְכֹל בֵּית יִשְׂרָאֵל בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב וְאִמְרוּ אָמֵן. (אמן): יְהֵא שְׁמֵהּ רַבָּא מְבָרַךְ לְעָלַם וּלְעָלְמֵי עָלְמַיָּא יִתְבָּרַךְ. וְיִשְׁתַּבַּח. וְיִתְפָּאַר. וְיִתְרוֹמַם. וְיִתְנַשֵּׂא. וְיִתְהַדָּר. וְיִתְעַלֶּה. וְיִתְהַלָּל שְׁמֵהּ דְּקֻדְשָׁא בְּרִיךְ הוּא. (אמן): לְעֵלָּא מִן כָּל בִּרְכָתָא, שִׁירָתָא, תִּשְׁבְּחָתָא וְנֶחָמָתָא. דַּאֲמִירָן בְּעָלְמָא וְאִמְרוּ אָמֵן. (אמן): |
עד כמה שאני זוכר ארנולד תמך באימוני High Volume אבל בגלל הרמה של המתאמן זה לא מתאים פה..
|
חחחחחחח דניאל! איזה קרוע כבר לא מספיק לך יותר לרשום תנצבה הא
|
ציטוט:
הכי טוב להתאמן פעם בשבוע על שריר [לעבוד קצר וקולע] אימונים כבדים ואינטנסיווים ומנוחה ואם לא מרגישים מספיק גירוי תעלו את האנטנסיביות של העבודה |
פעם אחת , 308 שעות בלי לישון ובלי לעשות כלום ואחרי זה הולכים לסופר הורגים את כל האנשים ואוכלים את הסופר כארוחה אחרי האימון
עריכה : פוור , לך תעריץ את מנטזר אבל אימוני Hft > Hit |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ