ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   פרונט סקוואט (https://israelbody.com/showthread.php?t=15019)

Mazoz3 23-07-07 18:54

פרונט סקוואט

שמעו עברתי לעשות פרונט סקוואט לפני כמה זמן.
אני לא יכול לסיים יותר מ2 סטים, הגב שלי נשבר באמצע. וזה לא בגלל שקשה לי או משהו בגלל המשקל, פשוט הגב שלי ממש נשבר אני לא יכול אני נשאר מהסט היחיד הזה שנאי עושה עם כאבים בגב ליום שלם, וזה רק בתרגיל הזה. יש לציין שאני עושה אותו בסמית' מאשין משום שאין לנו מקום לעשו סקוואט כרגע במכון. מה אומרים לקרוע לעצמי תגב ולצאת בכאבים ? להפסיק לעשות את התרגיל ? חגורת גב תעזור אולי ? משהו ? כואב לי הגב רצח :\ אולי פשוט אסור לעשות את הפרונט סקוואט בסמית' ?

ולאלה שיגידו שזה כן המשקל, תאמינו לי שלא, אני שם סה"כ 15 קילו כל צד, והעמוד שדרה שלי כבר ממש מתפרק מזה :\ הרבה לפני שאני בכלל מרגיש תקוואדס.

Bullet 23-07-07 18:56

אל תעשה אותו בסמית'. אתה עושה אותו נכון בכלל? תצלם את התרגיל ותעלה ליוטיוב ואז נוכל לתת לך ביקורת

Mazoz3 23-07-07 18:57

אני עושה אותו נכון בוודאות מבחינת התנועה, אבל קשה לעשות בסמית'. אני לא יכול לא לעשות בסמית', כי אין לנו מקום אחר לעשות במכון.. בקרוב אני מקווה שיביאו כלוב.

אז אתה אומר שאם אני יכול לעשות רק בסמית' אז לוותר ?

DropDead 23-07-07 19:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
אני עושה אותו נכון בוודאות מבחינת התנועה, אבל קשה לעשות בסמית'. אני לא יכול לא לעשות בסמית', כי אין לנו מקום אחר לעשות במכון.. בקרוב אני מקווה שיביאו כלוב.

אז אתה אומר שאם אני יכול לעשות רק בסמית' אז לוותר ?

לא
זה עדיף על כלום

Mazoz3 24-07-07 10:57

...going up

TzachimmortaL 24-07-07 11:22

לפי דעתי, תעבור לסקוואט רגיל או משהו ביינתיים כי חבל סתם שזה יגרר לפציעות מיותרות שימנעו ממך להתאמן לגמרי...

Kachok 24-07-07 14:55

דווקא סמית מאשין לא אמור להיות כזה נורא בפרונט סקוואט,התנועה שם יותר ישרה בציר האנכי מבסקוואט רגיל
כמובן לא משתווה לחופשי,אבל עדיין...

tomerA 24-07-07 14:59

תגידו זזה כזה נורא אם עושים סקוואט בסמיט'?
זה בעצם יוצא כמו לג פרס רק שעומדים ישר ולא יושבים

Mazoz3 24-07-07 16:17

חבר'ה לא עניתם לי לשאלות..

מה אומרים לקרוע לעצמי תגב ולצאת בכאבים ? להפסיק לעשות את התרגיל ? חגורת גב תעזור אולי ? משהו ? כואב לי הגב רצח :\ אולי פשוט אסור לעשות את הפרונט סקוואט בסמית' ?

זה ממש שובר לי את הגב החרא הזה... חשבתי אולי חגורת גב תעזור ? לא נראה לי אבל :\

Coleman 24-07-07 16:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mazoz3
חבר'ה לא עניתם לי לשאלות..

מה אומרים לקרוע לעצמי תגב ולצאת בכאבים ? להפסיק לעשות את התרגיל ? חגורת גב תעזור אולי ? משהו ? כואב לי הגב רצח :\ אולי פשוט אסור לעשות את הפרונט סקוואט בסמית' ?

זה ממש שובר לי את הגב החרא הזה... חשבתי אולי חגורת גב תעזור ? לא נראה לי אבל :\

אל תתעסק עם גב...הדבר הראשון שאני ממליץ לך לעשות זה להביא את המאמן שלך שיעמוד לידך איזה 2-3 סטים כדי שתהיה בטוח במיליון אחוז שהטכניקה שלך מושלמת...תשמור על גב חזק כל התנועה...אם אתה כבר בטוח שהטכניקה נכונה אז תפסיק לך לרופא שיעשה לך CT גב ורנטגן כדי לראות שאין לך בלט בדיסק או משו... מה שבטוח זה שלא משנה מה יגידו לך אל תקרע את עצמך מכאבי גב בעיקר בגלל שלפי איך שאתה מנסח את זה זה לא כאבי שרירים...
יכול להיות גם שהשרירים בגב שלך חלשים...אולי עבודה ממוקדת עליהם תעזור

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ