ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   דעתו של גיל לגבי ארוחה שאחרי הצום (https://israelbody.com/showthread.php?t=15013)

barak 23-07-07 18:20

דעתו של גיל לגבי ארוחה שאחרי הצום

גיל אמר שאני צריך אחרי הצום לאכול חצי מהארוחת בוקר שלי שזה: בננה+60 ג' ברנפלקס+ 1.5 כוסות חלב+פרוסת לחם+ביצה ולאכול ארוחה הבאה רק שעה וחצי-שעתיים אח"כ. אני חשבתי עד עכשיו שכדאי משהו קל ושיספג מהר בגוף ויקפיץ את האינסולין, כמו הארוחה אחרי האימון שלי: כמה תמרים וסקופ חלבון, ואחרי כ-חצי שעה לאכול ארוחת ערב רגילה.
מה דעתכם? האם יש סיבה לאכול ארוחה כמו שכתבתי למעלה אחרי הצום על פני ארוחה כמו אחרי האימון? תודה לעונים

יiסי 23-07-07 18:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barak
גיל אמר שאני צריך אחרי הצום לאכול חצי מהארוחת בוקר שלי שזה: בננה+60 ג' ברנפלקס+ 1.5 כוסות חלב+פרוסת לחם+ביצה ולאכול ארוחה הבאה רק שעה וחצי-שעתיים אח"כ. אני חשבתי עד עכשיו שכדאי משהו קל ושיספג מהר בגוף ויקפיץ את האינסולין, כמו הארוחה אחרי האימון שלי: כמה תמרים וסקופ חלבון, ואחרי כ-חצי שעה לאכול ארוחת ערב רגילה.
מה דעתכם? האם יש סיבה לאכול ארוחה כמו שכתבתי למעלה אחרי הצום על פני ארוחה כמו אחרי האימון? תודה לעונים

כשאתה אומר גיל יש אנשים שלא מבינים על מי בדיוק אתה מדבר.
גיל גרנות הוא הצודק לפי דעתי
די להכנס לשטויות ולחרא ולהיות אובססיביים.

Bullet 23-07-07 18:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי barak

לא ידעתי שצום זה אימון. מה אתה מייחס לזה חשיבות, כולה צום. אם אתה תאכל ארוחה גדולה עם הרבה שומן וסיבים לפני הצום אתה בכלל כמעט שלא תפרק שריר בזמן הצום.

אגב אם כבר מדברים על 9 באב...

מה זאת הכפיה הדתית הזאת??? למה בגלל שבתי המקדש נחרבו החדר כושר סגור????. מה הקשר בין חורבן בית המקדש לבין איסור על אימונים?

יiסי 23-07-07 18:27

Bullet חכם כמוך ולא מבין מה הקשר? (אני מניח שאתה חכם)

Bullet 23-07-07 18:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
Bullet חכם כמוך ולא מבין מה הקשר? (אני מניח שאתה חכם)

עזוב מה הקשר, שצריך להתענות וכו'. אבל אם לא אכפת לי מזה- למה להעניש אותי? אני לא אדם דתי, ואני לא מייחס חשיבות לבית המקדש, שהוא היה מרכז רוחני של פולחן דתי של היהודים. למה אני צריך להפסיד אימון כי הוא נהרס?

F][_aMe 23-07-07 18:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
עזוב מה הקשר, שצריך להתענות וכו'. אבל אם לא אכפת לי מזה- למה להעניש אותי? אני לא אדם דתי, ואני לא מייחס חשיבות לבית המקדש, שהוא היה מרכז רוחני של פולחן דתי של היהודים. למה אני צריך להפסיד אימון כי הוא נהרס?

אותו הדבר חושב המדריך שלי בחדר כושר, לכן היה לי אימון מצויין היום. :sbb4:
מה שכן, הוא הודיע שלא תהיה היום מוזיקה ברקע, (קצת כבוד יש לתאריך יש לו).

יiסי 23-07-07 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet

אין שום קשר על העינוי.. בגלל שזאת מדינה יהודית יש בה מספר ימים בשנה שמביעים תמיכה באירועים יהודיים... (כמו כל שבת כמעט שסוגרים המון חנויות ובתי עסק)
אז גם פה המדינה מראה את הצביון היהודי..

Efi eLi 23-07-07 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי
אין שום קשר על העינוי.. בגלל שזאת מדינה יהודית יש בה מספר ימים בשנה שמביעים תמיכה באירועים יהודיים... (כמו כל שבת כמעט שסוגרים המון חנויות ובתי עסק)

תשעה באב, יום כיפור, יום השואה, יום הזיכרון-יש לי יום יום חג!:wiggle:

Bullet 23-07-07 18:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יiסי

יש וויכוח לגבי מהי מדינה יהודית, אתה יודע... יש כאלה שמגדירים מדינה יהודית כמדינה שהיא שקשורה ללאום היהודי ולא לדת היהודית.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Efi eLi
תשעה באב, יום כיפור, יום השואה, יום הזיכרון-יש לי יום יום חג!:wiggle:

יום השואה ויום הזכרון לא קשורים פה. הם חגים בעלי אופי לאומי, לא דתי.
יום כיפור לעומת זאת... WTF, אני לא מאמין בכל השיט הזה, למה אין שידורים בטלויזיה, וכל בתי העסק (ביניהם חדרי הכושר) סגורים? זאת כפיה דתית!

Efi eLi 23-07-07 18:49

Bullet תראה, זה שאמרת שיום הזיכרון לא קשור והוא בעל אופי לאומי-סבבה. אבל יום השואה?! למרות שהוא חג לא דתי, אל תשכח שאם לא היינו יהודים, לא היתה שואה כלל.

Bullet 23-07-07 18:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Efi eLi
Bullet תראה, זה שאמרת שיום הזיכרון לא קשור והוא בעל אופי לאומי-סבבה. אבל יום השואה?! למרות שהוא חג לא דתי, אל תשכח שאם לא היינו יהודים, לא היתה שואה כלל.

כמו שאמרתי, ביום השואה וביום הזכרון לגיטימי לשנות את סדר היום. כי זה חג לאומי. אבל כשמשנים את סדר היום בגלל חגים דתיים, זאת כפיה דתית.

YONI 23-07-07 19:10

אז אתה מוזמן לחזור למקום שממנו באת ושם להמשיך את הרגלי היום יום שלך ואחרי זה לשוב לפה כאילו לא קרה כלום ולא גרים בארץ יהודים

Bullet 23-07-07 19:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YONI
אז אתה מוזמן לחזור למקום שממנו באת ושם להמשיך את הרגלי היום יום שלך ואחרי זה לשוב לפה כאילו לא קרה כלום ולא גרים בארץ יהודים

לפחות לא ב3-4 שנים הקרובות.... הרי מישהו צריך לשרת בצבא...

YONI 23-07-07 19:13

זאת כבר בעייה באמת..
ותאמין לי לא התכוונתי לפגוע או משהו חס וחלילה אני בעצמי לא מקפיד ב 90 אחוז בדת אבל כבוד חייבים לתת לפחות מינימום אתה יודע...

Kachok 23-07-07 19:15

אני מבין אם 9 באב היה מוקדם לחורבן מכון הכושר השני,אז הייתה לי סיבה לא להתאמן וגם לא.
ככה זו סתם כפיה , אין קשר בין כושר להרגשת היהדות של כל אחד ואחד,מי שרוצה לצום שלא יתאמן , אני זין מפסיד אימון....

YONI 23-07-07 19:19

אני לא מבין כל המכוני כושר שלכם סגורים כל היום מהבוקר או מה?
אצלי כולה נסגר ב 6 בערב לא משהו רציני

P-a-n-1-c 23-07-07 19:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי YONI
אני לא מבין כל המכוני כושר שלכם סגורים כל היום מהבוקר או מה?
אצלי כולה נסגר ב 6 בערב לא משהו רציני

יש אנשים שעובדים חמוד שלי

YONI 23-07-07 19:22

כן מה זה עובדים אני בטוח השאלה על מי
בינתיים אני קם כל יום ב 4:50 בבוקר ואחרי עבודה הולך לאימון חצי מת ועדיין דופק אימונים חזקים

P-a-n-1-c 23-07-07 19:23

וואלה גם אני.. קם ב6 חוזר ב15-18 ודופק אימון ואז דופק חרופ

Kachok 23-07-07 19:24

אני קם ב7,עובד מ 8 עד 4 ואח"כ אימון ואז סתלבט בבית

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ