![]() |
דעתו של גיל לגבי ארוחה שאחרי הצום
גיל אמר שאני צריך אחרי הצום לאכול חצי מהארוחת בוקר שלי שזה: בננה+60 ג' ברנפלקס+ 1.5 כוסות חלב+פרוסת לחם+ביצה ולאכול ארוחה הבאה רק שעה וחצי-שעתיים אח"כ. אני חשבתי עד עכשיו שכדאי משהו קל ושיספג מהר בגוף ויקפיץ את האינסולין, כמו הארוחה אחרי האימון שלי: כמה תמרים וסקופ חלבון, ואחרי כ-חצי שעה לאכול ארוחת ערב רגילה.
מה דעתכם? האם יש סיבה לאכול ארוחה כמו שכתבתי למעלה אחרי הצום על פני ארוחה כמו אחרי האימון? תודה לעונים |
ציטוט:
גיל גרנות הוא הצודק לפי דעתי די להכנס לשטויות ולחרא ולהיות אובססיביים. |
ציטוט:
אגב אם כבר מדברים על 9 באב... מה זאת הכפיה הדתית הזאת??? למה בגלל שבתי המקדש נחרבו החדר כושר סגור????. מה הקשר בין חורבן בית המקדש לבין איסור על אימונים? |
Bullet חכם כמוך ולא מבין מה הקשר? (אני מניח שאתה חכם)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שכן, הוא הודיע שלא תהיה היום מוזיקה ברקע, (קצת כבוד יש לתאריך יש לו). |
ציטוט:
אז גם פה המדינה מראה את הצביון היהודי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
יום כיפור לעומת זאת... WTF, אני לא מאמין בכל השיט הזה, למה אין שידורים בטלויזיה, וכל בתי העסק (ביניהם חדרי הכושר) סגורים? זאת כפיה דתית! |
Bullet תראה, זה שאמרת שיום הזיכרון לא קשור והוא בעל אופי לאומי-סבבה. אבל יום השואה?! למרות שהוא חג לא דתי, אל תשכח שאם לא היינו יהודים, לא היתה שואה כלל.
|
ציטוט:
|
אז אתה מוזמן לחזור למקום שממנו באת ושם להמשיך את הרגלי היום יום שלך ואחרי זה לשוב לפה כאילו לא קרה כלום ולא גרים בארץ יהודים
|
ציטוט:
|
זאת כבר בעייה באמת..
ותאמין לי לא התכוונתי לפגוע או משהו חס וחלילה אני בעצמי לא מקפיד ב 90 אחוז בדת אבל כבוד חייבים לתת לפחות מינימום אתה יודע... |
אני מבין אם 9 באב היה מוקדם לחורבן מכון הכושר השני,אז הייתה לי סיבה לא להתאמן וגם לא.
ככה זו סתם כפיה , אין קשר בין כושר להרגשת היהדות של כל אחד ואחד,מי שרוצה לצום שלא יתאמן , אני זין מפסיד אימון.... |
אני לא מבין כל המכוני כושר שלכם סגורים כל היום מהבוקר או מה?
אצלי כולה נסגר ב 6 בערב לא משהו רציני |
ציטוט:
|
כן מה זה עובדים אני בטוח השאלה על מי
בינתיים אני קם כל יום ב 4:50 בבוקר ואחרי עבודה הולך לאימון חצי מת ועדיין דופק אימונים חזקים |
וואלה גם אני.. קם ב6 חוזר ב15-18 ודופק אימון ואז דופק חרופ
|
אני קם ב7,עובד מ 8 עד 4 ואח"כ אימון ואז סתלבט בבית
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ