![]() |
אמה
כמה שאלות לגבי האמה:
1. כמה סטים כדאי לעשות לאמה ? 6? 2. פעם הרגשתם שממש אתם לא מצליחים לעשותאת החזרות האחורונות באמה? 3. באיזה אימון להכניס את זה? אני עושה Ab כש: A- גב עליון,תחתון, יד קדמית ובטן B- חזה, כתפיים ויד אחורית |
חבל שאתה לא מאמן רגליים...
תשים את זה בa ותשים 2-4 סטים לפי דעתי. |
אל תאמן את האמה באופן ישיר פשוט לא אל אל תעשה את הטעות הזאת.
האמות הם שרירים שיש להם נטייה לקבל דלקות אז במקום לפצוע את עצמך אל תאמן אותם. תעשה לי טובה ולך טובה כן? :sbb4: אם אתה דואג לחוסר פרופורציה יד גדולה ואמה דקיקה זה לא יקרה האמה זה שריר שמתפתח לבד לא צריך אפילו להקדיש אימון.. מדהים עד כמה הגוף האנושי יכול להפתיע הא? :jockey: בהצלחה אחי. |
האמה לא מתפתחת סתם, היא מתפתחת מהעומס שמופעל עליה בתרגילים שונים.
|
אין צורך לאמן אמות במיוחד לא 6 סטים סתם מתכון לפציעה
אמה עובדת מספיק בתרגילים אחרים |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
תעמוד ותחזיק את המוט מאחורי הגב עם ידיים ישרות(גב היד נוגע בתחת) ועושה את הכפיפה של פרק כף היד, ככה לא יהיה לחץ על המפרק, כמו בתרגיל הבא: http://www.exrx.net/WeightExercises/...WristCurl.html |
זה לא קשור ללחץ על המפרק, הבעיה היא בתנועה עצמה. אין סיבה לעבוד ישירות על האמות.
|
ציטוט:
|
יש ביד את התעלה הקרפלית. עוברים בה גידים, כלי דם ועצב. חיכוך בתעלה כתוצאה מפעילות מרובה של הגידים [כמו בכפיפה] יכולה לגרום לדלקת/הצטברות נוזלים בתעלה [זה יכול ללחוץ על העצב ולגרום לבעיות -carpal tunnel syndrome למשל].
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב משה ביררת קצת על מה שביקשתי ממך? |
ציטוט:
אחלה תשובה, תודה רבה. |
מקבלות דלקות וכו' אבל האמה שלי יותר קטנה מהיד כמעט ב10 ס"מ
היד שלי עכשיו בחיטוב 37 ככה האמה 28-9 |
ציטוט:
|
ציטוט:
דדליפט וסקוואט לא כדאי לו לפי דעתי לעשות, כי הוא מתאמן בייתי ומתאמנים ביתיים בדרך כלל לא יודעים לבצע טכניקה נכון. אני חושב שבן אדם יכול להרשות לעצמו להיות מתאמן בייתי רק אחרי חודשיים של אימונים במכון. |
ציטוט:
לא הספקתי לברר, אני בתקופת מבחנים.. ביוכימיה ברעל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ