![]() |
כל הכדורי הרזיה וכו'
מישהו יכול להמליץ על איזה כדורי הרזיה ואם בכלל זה מומלץ ??
תודה מראש שלומי:jockey: |
vitalife2000
לא ניסיתי על עצמי.. אבל מישהי מהמשפחה ניסתה לדעתי זה בזבוז כסף.. שום דבר חוקי לא יעזור באמת |
ציטוט:
מקווה שעזרתי.! |
ציטוט:
|
ציטוט:
2. לפי מה שידוע לי לא יהרוג אותך שום דבר.. אלה אם כן אתה מדברר על כדורים משלשלים וכאלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחלה מוצר אני מכיר כמה אנשים שהתמשו בו ואהבו אין שם שום זיוף אתה יכול לקרוא באתר ישראלבודי על הרכיבים שהמוצר מכיל, כמו שצינו זה לא איזה כדורי פלא אבל הצמחים הממריצים יעזרו לך להישאר ערני למרות הגירעון הקלורי ויעזרו בניוד ושריפת השומן כמובן שבלי תפריט תזונה נכון ואירובי הוא לא יעבדו בצורה טובה. חוץ מהויטה לייף 2000 גם הגווארנה או קפאין טהור יכולים לעזור בשריפת וניוד השומן ויעזרו לשמור אותך ערני. בהצלחה! :1eye: קישור למוצרים מומלצים והסבר עליהם: http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=101 |
תשימו הוט רוקס באתר :\
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי באמת צריך לבקש ממנו לשנות את השם משתמש שלא יוצר בילבול מיותר. |
ציטוט:
|
הבעיה עם ויטלייף היא שלא מכניסים בו כבר synephrine. לדעתי כדאי Hot Rox / HotRox Extreme.
|
שום תוסף חוקי \ לא חוקי לא יכול להחליף אפילו לא בקצת אירובי וגרעון קלורי, התוספים (גם הלא חוקיים) סה"כ הם יכולים לעזור ולתמוך אבל מה שחשוב זה הגרעון הקלורי והאירובי.
אני חושב שאתה לא צריך פורמולות מתקדמות, תקנה קפאין נקי לא רק בגלל העזה בניוד השומן אלה גם בגלל האנרגיה שחסרה בחיטוב. אפדרין, אוראלים וכל מיני תוספים לא חוקיים יכול לעזור בעיקר בשלבים הקיצוניים ומכיוון שהם לא חוקיים אני לא ממליץ לקחת אותם או לדבר אליהם בפורום. |
היצרנים של הוט רוקס טוענים שהמוצר שלהם יותר טוב מאפדרין. אולי זה נכון ואולי לא.
|
ציטוט:
|
נמרוד מה הקשר לאורליים הוא רצה כדורי הרזיה!!!
|
וייטלייף זה אחלה דבר אני הייתי לוקח עד לפני זמן קצר עד שנגמר לי ואני רוצה לקנות עכשיו ליפו 6
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ