ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   כל הכדורי הרזיה וכו' (https://israelbody.com/showthread.php?t=1496)

shlomikk 25-10-06 14:37

כל הכדורי הרזיה וכו'

מישהו יכול להמליץ על איזה כדורי הרזיה ואם בכלל זה מומלץ ??

תודה מראש
שלומי:jockey:

amir harduf 25-10-06 15:01

vitalife2000

לא ניסיתי על עצמי.. אבל מישהי מהמשפחה ניסתה

לדעתי זה בזבוז כסף..

שום דבר חוקי לא יעזור באמת

-עדן- 25-10-06 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shlomikk
מישהו יכול להמליץ על איזה כדורי הרזיה ואם בכלל זה מומלץ ??

תודה מראש
שלומי:jockey:

לא מומלץ. זה הכל זיוף.. שמים שם חומרים שיכולים להרוג אותך.. זה יעשה לך כל מיני דברים.. עם אתה רוצה להרזות.. הכי טוב והכי בריא זה קודם כל לך תתאמן ותוכל דברים בריאים ולא משמינים..

מקווה שעזרתי.!

jonathan 25-10-06 15:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eden
לא מומלץ. זה הכל זיוף.. שמים שם חומרים שיכולים להרוג אותך.. זה יעשה לך כל מיני דברים.. עם אתה רוצה להרזות.. הכי טוב והכי בריא זה קודם כל לך תתאמן ותוכל דברים בריאים ולא משמינים..

מקווה שעזרתי.!

איך אני יודע מה משמין ומה לא משמין?יש לך איזה לינק לאתר שמחלקים את המאכלים לשניים?(משמינים/לא משמינים)

amir harduf 25-10-06 15:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eden

מקווה שעזרתי.!

1. הוא על תפריט
2. לפי מה שידוע לי לא יהרוג אותך שום דבר.. אלה אם כן אתה מדברר על כדורים משלשלים וכאלה.

-עדן- 25-10-06 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי taus
איך אני יודע מה משמין ומה לא משמין?יש לך איזה לינק לאתר שמחלקים את המאכלים לשניים?(משמינים/לא משמינים)

מה זה השאלה הזאת..?? שאתה אוכל משהו אתה לא קורא כמה קלוריות..שומנים וכו' זה? תקרא ותבין.

-עדן- 25-10-06 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
1. הוא על תפריט
2. לפי מה שידוע לי לא יהרוג אותך שום דבר.. אלה אם כן אתה מדברר על כדורים משלשלים וכאלה.

חח כןן אחי.. כדורים כאלה אבל ת'אמת כל כדור של הרזייה זה לא בריא.. עדיף לעשות הכל לבד.

jonathan 25-10-06 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eden
מה זה השאלה הזאת..?? שאתה אוכל משהו אתה לא קורא כמה קלוריות..שומנים וכו' זה? תקרא ותבין.

מכאן נובע שאין כזה דבר משמין,הכל יחסי,השמנה זה הגדרה אחרת לגמרי

Shlomik 25-10-06 15:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Eden

מקווה שעזרתי.!

אתה בכלל מכיר את החברה הזאת? או ניסית את המוצר?
אחלה מוצר אני מכיר כמה אנשים שהתמשו בו ואהבו אין שם שום זיוף אתה יכול לקרוא באתר ישראלבודי על הרכיבים שהמוצר מכיל, כמו שצינו זה לא איזה כדורי פלא אבל הצמחים הממריצים יעזרו לך להישאר ערני למרות הגירעון הקלורי ויעזרו בניוד ושריפת השומן כמובן שבלי תפריט תזונה נכון ואירובי הוא לא יעבדו בצורה טובה.

חוץ מהויטה לייף 2000 גם הגווארנה או קפאין טהור יכולים לעזור בשריפת וניוד השומן ויעזרו לשמור אותך ערני.

בהצלחה! :1eye:

קישור למוצרים מומלצים והסבר עליהם:
http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=101

Leo 25-10-06 15:53

תשימו הוט רוקס באתר :\

amir harduf 25-10-06 15:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
אתה בכלל מכיר את החברה הזאת? או ניסית את המוצר?
אחלה מוצר אני מכיר כמה אנשים שהתמשו בו ואהבו אין שם שום זיוף אתה יכול לקרוא באתר ישראלבודי על הרכיבים שהמוצר מכיל, כמו שצינו זה לא איזה כדורי פלא אבל הצמחים הממריצים יעזרו לך להישאר ערני למרות הגירעון הקלורי ויעזרו בניוד ושריפת השומן כמובן שבלי תפריט תזונה נכון ואירובי הוא לא יעבדו בצורה טובה.

חוץ מהויטה לייף 2000 גם הגווארנה או קפאין טהור יכולים לעזור בשריפת וניוד השומן ויעזרו לשמור אותך ערני.

בהצלחה! :1eye:

קישור למוצרים מומלצים והסבר עליהם:
http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=101

שלומי חשבתי שפותח הפוסט זה אתה! לא הבנתי למה אתה לא יודע על המוצרים שיש :):):):)

Shlomik 25-10-06 16:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי amir harduf
שלומי חשבתי שפותח הפוסט זה אתה! לא הבנתי למה אתה לא יודע על המוצרים שיש חחחח

חחח גם אני נכנסתי לפורום וראיתי מישהו כותב בשם שלי וזה היה לי מוזר לקח לי זמן להבין שיש לו עוד K בסוף.

אולי באמת צריך לבקש ממנו לשנות את השם משתמש שלא יוצר בילבול מיותר.

amir harduf 25-10-06 16:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Shlomik
חחח גם אני נכנסתי לפורום וראיתי מישהו כותב בשם שלי וזה היה לי מוזר לקח לי זמן להבין שיש לו עוד K בסוף.

אולי באמת צריך לבקש ממנו לשנות את השם משתמש שלא יוצר בילבול מיותר.

אתה המפקח הגלובלי כאן לא אני חח

Takima 25-10-06 16:23

הבעיה עם ויטלייף היא שלא מכניסים בו כבר synephrine. לדעתי כדאי Hot Rox / HotRox Extreme.

Nimrod 25-10-06 16:25

שום תוסף חוקי \ לא חוקי לא יכול להחליף אפילו לא בקצת אירובי וגרעון קלורי, התוספים (גם הלא חוקיים) סה"כ הם יכולים לעזור ולתמוך אבל מה שחשוב זה הגרעון הקלורי והאירובי.
אני חושב שאתה לא צריך פורמולות מתקדמות, תקנה קפאין נקי לא רק בגלל העזה בניוד השומן אלה גם בגלל האנרגיה שחסרה בחיטוב.
אפדרין, אוראלים וכל מיני תוספים לא חוקיים יכול לעזור בעיקר בשלבים הקיצוניים ומכיוון שהם לא חוקיים אני לא ממליץ לקחת אותם או לדבר אליהם בפורום.

Takima 25-10-06 16:26

היצרנים של הוט רוקס טוענים שהמוצר שלהם יותר טוב מאפדרין. אולי זה נכון ואולי לא.

Nimrod 25-10-06 16:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Takima
היצרנים של הוט רוקס טוענים שהמוצר שלהם יותר טוב מאפדרין. אולי זה נכון ואולי לא.

מה זה משנה, אני אישית בגישה שעד 11-12 אחוז שומן שורפי שומן הם לאנרגיה.. אחרי זה הם יכולים לעזור אבל גם הם לא מה שיעשו ממש את ההבדל.

Bullet 25-10-06 17:25

נמרוד מה הקשר לאורליים הוא רצה כדורי הרזיה!!!

aaSH 25-10-06 17:39

וייטלייף זה אחלה דבר אני הייתי לוקח עד לפני זמן קצר עד שנגמר לי ואני רוצה לקנות עכשיו ליפו 6

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ