![]() |
לשכת גיוס חח
מה קרה לי היום בלישכה חבל על הזמן
נכנסתי לראיון אישי וקיבלתי מישהי מזה חמודה התחלנו לדבר היא שאלה עם אני מעשן , אמרתי לה לא אני מתאמן אני לא יכול לעשן אז היא אמרה לא סיגריות , היתה דקה כזאת של שקט ואז שאלתי באנגים ? .. היא התחילה לצחוק כמו מפגרת , נהיתה אדומה חחח שאלתי איפה היא גרה היא אמרה לי במוצקין וזה דיברנו קצת , ואז כשבאתי לצאת היא אמרה לי באוזן אתה חתיכת גוש שרירים !! אמרתי לה רוצה לגעת , היא אמרה שאסור לה , אמרתי חבל והיא אמרה נפגש בקיצר היה מצחיק , שכונה אחת גדולה !! חבל שהחלון היה גדול ולא היה מקום , ההיית עושה לה דוגי על השולחן !!:flowers: |
המראיינות הם חיילות צעירות? בונ'ה זה יותר טוב חשבתי זה איזה פסיכולוגית שיושבת איתך מנסה לשגע אותך...
|
צעירות וחטובות אחי !! :dry:
|
רגע אז מה המטרה בראיון הזה? חשבתי זה כבר משהו רציני שמנסים לראות מי אתה...
היא יושבת עם דף ומסמנת כן\לא? |
חחח אשכרה סצינה מאסקימו לימון:ohmy:
|
עם היה לה שם פסנתר ההיית לוקח שיעור ..
דוגרי היא צחקה איתי . תלוח על איזה אתה נופל אתה יכול ליפול גם על בחור חחח אבל דיברנו היא שאלה שאלות , הבנתי בידיוק מה היא רצתה להוציא ממני אהה בונא שמעו נפל לה העט פעם אחת אז היא התכופפה להרים אותו ואחרי שהיא התיישבה היא פתחה 4 כפתורים בחולצה חח ואת הכתפייה של החזייה היא הורידה מהכתף ,חשבתי שאני הולך להתפחלץ חח היא הסמיקה כמו כלבה אבל היתה בסדר |
חחח עם המזל שלי בטח תיהיה לי איזה כונפה עם זקן...חח למרות שזה עוד כמה שנים
|
חחח חזק אחי!@
|
Jחחח ..
|
שים רגע תמונה שלך..
|
ציטוט:
|
היית צריך להגיד לה: אקרופוליס, דימיטריס, מוסקה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
צר לי לבשר לך שהחיילות פסיכולוגיות מקצועיות, ודי אכלת אותה בקטע של הראיון.. תקווה שהלך לך טוב בפסיכוטכני.
|
תפסיקו לאכול סרטים על הראיון אישי ולהגיד לו שהוא אכל אותה, ראיון אישי שווה לתחת, והחיילת היא לא פסיכולוגית מקצועית היא סה"כ קחבה מהקריות עם מדים ירוקים. הוא גם יכל להגיד לה, את רוצה למצוץ לי בתחילת הראיון או בסופו, ועדין לקבל קב"א .56
|
בידיעה שהגיע זה אתה לאוזני ואחרי מחקר מעמיק בנושא!
הגעתי למסכנה שאתה הוזה דברים שלא קראו.. מקורות מוסרים שראית יותר מידי אסקימו לימון! |
ציטוט:
ואללה אחי היית לוקח ממנה ת'מספר שלה ואז היית מרים אותה על טיל :sbb4: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ