![]() |
פחמימות?
למה אנחנו צורכים פחמימות?
הרי את עודפי החלבון הגוף באיזשהו תהליך הופך את זה לגלוקוז או משהו כזה וגם אני לא בטוח שלפחמימות יש תפקיד חוץ מארנגיה זמינה (מה שיש גם בחלבונים ושומנים) אז האם תאורתית אנחנו יכולים לשרוד בלי פחמימות בכלל |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
(דיאטת חלבונים מה שניקרא..) |
כן
והוא גם נורא דביל |
פחמימות הם הדלק העיקר שלי הגוף .
אם לא תאכל פחמימות הגוף שלך יתקשה לשרוף שומן ובנוסף יפרק מסת שריר... |
ציטוט:
|
כל הטמבלים בצי הזה בעצמם לא מבינים את המשפט וחצי הזה לתקוף כן, עוד שנייה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שזה מתקשר למה בדיוק?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל כל עוד עושים העמסה פעם בשבוע ככה אין בעיה עם זה. |
כן זה מאוד יעזור אם אתה יכול
|
ציטוט:
וכמו שאמרו, פחמימות זה הדלק של הגוף, למרות שאפשר בלי אבל אי אפשר לצרוך כמויות כאלה של חלבונים וכמובן שהסיבים שהפחימימות מביאות איתן. |
תודה רבה
סוף סוף מישהו עושה סדר במשפט אחד ממש לא מסובך אז אפשר בלי וצריך עם |
ציטוט:
נושא: האם אבטיח משמין? ההבדל הוא שפחמימות פשוטות כמו ירקות עצם העיכול שלהם בגוף מפצה על הקלוריות המועטות גם ככה שאתה מכניס, ובכל מקרה אצל גברים שיש להם סדר יום פעיל יחסית כמוני אפשר לאכול כמה ירקות שרוצים כמעט במהלך... הייתי מחפש עוד אבל יש לי דברים יותר חשובים מלחפש הודעות שלך :wiggle: |
אני מאוד מקווה ומאמין שכן אחי
ואני לא תזונאי במקצוע שלי שאני צריך לדייק במינוחים כל כך ובנוגע למה שאמרתי התכוונתי לירקות בלבד שהם לא גזר, ובטח לא לאבטיח.. שמת את הכותרת של הפוסט ישר מעל התגובה הזאת |
אחי תנסה לחיות חודש על 10 גר' פחמימות, לא על 0. נראה מה יהיה מצבך...
אני מבטיח שהניסוי הזה יענה לך על השאלה "למה אנו צורכים פחמימות?". |
מבחינת השרדות ותפקוד מערכות הגוף אכן ניתן להסתדר ללא פחמימות, ואף להסתגל ולייעל פזיולוגית את הניצול של שאר מקורות האנרגיה ואת ההמרה שלהם לגלוקוז. אם זה יהיה אופטימלי?, להמנע מהן לגמרי, התשובה היא שממש לא. יהיו לכך השלכות.
אם השאלה הייתה מנוסחת שונה, כמו 'האם הגוף יכול להסתדר ללא גלוקוז?', התשובה תהיה לא. העניין הוא שיש כמה נתיבים בגלוקונאוגנזה לאספקה של גלוקוז, ללא אכילת פחמימות, שהופך בעצם גם את המענה על השאלה הזאת בהקשר למציאות לבעייתי. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ