ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אז הספר החדש של הארי פוטר יצא ולי יש כמה שאלות (https://israelbody.com/showthread.php?t=14702)

הארי פוטר 19-07-07 16:30

אז הספר החדש של הארי פוטר יצא ולי יש כמה שאלות

השעיה בכוח?

damn 19-07-07 16:36

מעניין לי את הזרת.

Danielllo 19-07-07 16:37

חחחחחחחחח יא נוכל מזל שאני לא מתעניין בספרים המכוערים האלה אבל אתה תדפוק להרבה אנשיםם שקוראים ורוצים לקרוא ועל זה בתור חייל בצ'י מתנה ממני אליך נקודה אדומה :)

מתן18 19-07-07 16:38

תסדר לי לילה עם הרמיוני אני אסביר לך הכל

עריכה: אהההההה אתה כאילו מגלה ספוירלרים ומנסה להרוס לנו..במקרה הזה אני מאחל לך לחטוף שחין בבולבול יא בן של שרלילת כבישים.

Bodybuilder 19-07-07 16:39

מה הרי פותר אחשיו ?:mad:

Shady's_Soldier 19-07-07 16:40

שיט, מה נעשה עכשיו? =/

Dino Psaras 19-07-07 16:46

תעיפו ת':):):):):):) הזה

slim shady 19-07-07 16:49

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עד שיצא הסרט של זה....

הארי פוטר 19-07-07 16:52

נו תעזרו לי לא הבנתי מה קרה עם וולדמורט

gman 19-07-07 16:54

מתי יוצא הספר?(באנגלית בארץ)

Night_Wolf 19-07-07 17:28

הארי פוטר אתמול השפכתי לאמא שלו על הפרצוף גם לזאת שמתה בסיפור וגם לדאבה החורגת שמגדלת אותו נו והספרים האלה הדבר היחידי שיתרוני בהם זה שאתה ניתקע בלי נייר בשירותים במקום לצעוק
"אמאאאאאאאאאא ניגמר הנייק טואלט תביאי לי נייר" אתה לוקח את הדפים ומתחיל לנגב הם רכים ונעימים הרבה יותר מנייר טואלט.

Danielllo 19-07-07 17:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
הארי פוטר אתמול השפכתי לאמא שלו על הפרצוף גם לזאת שמתה בסיפור וגם לדאבה החורגת שמגדלת אותו נו והספרים האלה הדבר היחידי שיתרוני בהם זה שאתה ניתקע בלי נייר בשירותים במקום לצעוק
"אמאאאאאאאאאא ניגמר הנייק טואלט תביאי לי נייר" אתה לוקח את הדפים ומתחיל לנגב הם רכים ונעימים הרבה יותר מנייר טואלט.

חחחחחחחחחחחחחח חזקק מזכיר ת'אריסטוקרטים

מוניטין!

Night_Wolf 19-07-07 17:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo
חחחחחחחחחחחחחח חזקק מזכיר ת'אריסטוקרטים

מוניטין!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמח שאהבתה אח שלי היקר:)
מה ההוא רוצה בכלל מהספרים של הארי פוטר היה לי אותם פעם לפני כמה שנים וואלה אחלה מדליק בל"ג בעומר הייתה לנו מדורה בגובה של הר סיני.

Dino Psaras 19-07-07 17:46

גלעד אני רואה שלא הבנת..

הבנזונה גילה ספויילרים מהספר השביעי!

אולי אותך זה לא מעניין, אבל יש ימבה אנשים אחרים שקוראים כבר במשך איזה 7 שנים את הסדרה, ועכשיו הפישלר הזה יבואו יהרוס להם הכל, מבין אחי?

למזלי לא התסכלתי על ההודעה שלו כי מההתחלה זה היה נראה לי חשוד, עברתי להודעות למטה והבנתי שזה מה שהבן אלף זונות עשה!! (וגם ראיתי את המילים dies בקטנה בהודעה שלו איזה 100 פעם, מזל שלא ראיתי מי).

gman 19-07-07 19:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
גלעד אני רואה שלא הבנת..

הבנזונה גילה ספויילרים מהספר השביעי!

אולי אותך זה לא מעניין, אבל יש ימבה אנשים אחרים שקוראים כבר במשך איזה 7 שנים את הסדרה, ועכשיו הפישלר הזה יבואו יהרוס להם הכל, מבין אחי?

למזלי לא התסכלתי על ההודעה שלו כי מההתחלה זה היה נראה לי חשוד, עברתי להודעות למטה והבנתי שזה מה שהבן אלף זונות עשה!! (וגם ראיתי את המילים dies בקטנה בהודעה שלו איזה 100 פעם, מזל שלא ראיתי מי).

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הזכרת לי עכשיו את הסרטון של הבנאדם שלפני היציאה של הספר השישי , בא לאנשים שעומדים ומחכים ליד החנות לספר וצועק להם "סנייפ הורג את דמבלדור!!" ובורח.

toxicity 19-07-07 19:52

יופי הרסת לי את הסרט עכשיו שיצא בעוד איזה 5 שנים! פושע!

-venom- 19-07-07 20:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הזכרת לי עכשיו את הסרטון של הבנאדם שלפני היציאה של הספר השישי , בא לאנשים שעומדים ומחכים ליד החנות לספר וצועק להם "סנייפ הורג את דמבלדור!!" ובורח.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקק!!!

יש'ך לינק לזה?

יוסייי 19-07-07 20:48

הספר לא מעניין אותי
אבל מה שמעצבן פה לראות כמה ילד ישראלי יכול להיות חרא

כולם להוריד לחנון תמוניטין!

Night_Wolf 19-07-07 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי יוסייי
הספר לא מעניין אותי
אבל מה שמעצבן פה לראות כמה ילד ישראלי יכול להיות חרא

כולם להוריד לחנון תמוניטין!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק אתה אחי!

gad57 19-07-07 20:58

אני לא מבין אנגלית

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ