ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   בקשר לתזמון ארוחות והשמנה (https://israelbody.com/showthread.php?t=14670)

Someone 19-07-07 11:17

בקשר לתזמון ארוחות והשמנה

רציתי לשאול אם יש הבדל בין אם אני אוכל שלוש ארוחות של 750 קלוריות
בוקר
צהריים
וערב
וקצת בין לבין,
לבין אם אני אחלק את הארוחות למצב שאני אוכל כל 3 שעות? כי לפי מה שהבנתי קלוריה זו קלוריה. יש סיכוי שהגוף יפרק שריר?

ShaySE 19-07-07 11:39

נובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב :wiggle: :wiggle:

צ"י, בכל הכוח!!!

נ.ב. קרא מאמרים

eranabras 19-07-07 11:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mushpaon
נובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב :wiggle: :wiggle:

צ"י, בכל הכוח!!!

נ.ב. קרא מאמרים

תתבגרו כבר חלאס עם הפורום הזה מה נסגר איתכם
אין לך מושג מה הוא שאל אז אתה קורא לו נוב ואומר לו לקרוא מאמרים אין לך תשובה פשוט אל תגיב
מישהו צריך להתחיל לעשות פה סדר עם כל אלה שתופסים פה תחת וקוראים לעצמם צ"י

cheque 19-07-07 12:13

בוודאי שיש הבדל. היו המון מחקרים שגילו שפיצול הארוחות ל-6-8 ארוחות זוהי שיטת התזונה הטובה ביותר. למה? תקרא מאמרים. המדריך לעלייה במאסה נראה לי מדבר על זה, גם המדריך לחיטוב מאחר ואין זה משנה באיזה תקופה אתה, פיצול ארוחות חובה.

F][_aMe 19-07-07 12:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cheque
בוודאי שיש הבדל. היו המון מחקרים שגילו שפיצול הארוחות ל-6-8 ארוחות זוהי שיטת התזונה הטובה ביותר. למה? תקרא מאמרים. המדריך לעלייה במאסה נראה לי מדבר על זה, גם המדריך לחיטוב מאחר ואין זה משנה באיזה תקופה אתה, פיצול ארוחות חובה.

אל תתפוס אותי במילה, אבל אני כמעט בטוח שרשמו את זה כמיתוס. :mellow:
כלומר, לפי מה שהבנתי זה באמת עדיף, אבל זה לא ישפיע בהרבה. אישית אני תומך בקטע של לפצל את הארוחות וזה מה שאני עושה.

Bullet 19-07-07 12:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cheque

אתה מוכן להביא מחקר אחד או שניים מתוך אותם המון מחקרים?

Someone 19-07-07 12:40

אני לא יודע איך אבל ירדתי 4 קילו בערך בחודש למרות שאני מנסה להתמיד להגיע ל2250 קלוריות. יש ימים שאני מגיע ל1500 בערך.
אני חושב שהסיבה היא שאני יוצא בלילות וחוזר בבוקר הביתה, ישן עד הצהריים ואז קשה לי לאכול הרבה. אני אתחיל לאכול ישר אחרי שאני חוזר ביציאות, ואז כשאני אקום בצהריים אני אוכל שוב ואז בערב שוב או שאפצל את הארוחות ל4-6 פעמים ביום.
תודה בכל אופן.

maya 19-07-07 13:43

ההבדל בין זה שאתה אוכל 3 ארוחות ל זה שאתה אוכל כול 3 שעות הוא שבכול פעם שאתה אוכל אתה נותן לגוף יותר בעיכול המזון וזה עוזר לשרוף יותר קלוריות

Someone 19-07-07 14:51

קצת קשה להבין למה את מתכוונת כשאת לא מנקדת את המשפטים.
כשאוכלים כל שלוש שעות קל יותר לגוף לשרוף קלוריות, או כשאוכלים שלוש ארוחות ביום הגוף שורף יותר קלוריות?
תודה.

ואן דאם 19-07-07 20:42

קודם כל בזה שאתה מפצל תארוחות אתה לא מפרק שריר.. זה יתרון אחד...
והיתרון החשוב מכל זה שברגע שאתה אוכל כל 2 וחצי 3 שעות אתה מקטין את הרעב ומגביר את תחושת השובע שלך = צריכת המזון שלך נמוכה יותר ! חוץ מזה אתה משפר גם את רמות הגלוקוז והאינסולין בדם ומשפר את רמות הכולסטרול וכו' וכו'..
מלבד זאת יש אנשים שיעדיפו לאכול 3 ארוחות ביום ויש שיעדיפו 5-7 ארוחות ביום ..
אני אישית מעדיף לנשנש כל 2 וחצי 3 שעות ... זה יותר נוח מבחינת חלוקת החלבון לאורך היום .. וזה משביע ...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:10.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ