![]() |
בקשר לתזמון ארוחות והשמנה
רציתי לשאול אם יש הבדל בין אם אני אוכל שלוש ארוחות של 750 קלוריות
בוקר צהריים וערב וקצת בין לבין, לבין אם אני אחלק את הארוחות למצב שאני אוכל כל 3 שעות? כי לפי מה שהבנתי קלוריה זו קלוריה. יש סיכוי שהגוף יפרק שריר? |
נובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב :wiggle: :wiggle:
צ"י, בכל הכוח!!! נ.ב. קרא מאמרים |
ציטוט:
אין לך מושג מה הוא שאל אז אתה קורא לו נוב ואומר לו לקרוא מאמרים אין לך תשובה פשוט אל תגיב מישהו צריך להתחיל לעשות פה סדר עם כל אלה שתופסים פה תחת וקוראים לעצמם צ"י |
בוודאי שיש הבדל. היו המון מחקרים שגילו שפיצול הארוחות ל-6-8 ארוחות זוהי שיטת התזונה הטובה ביותר. למה? תקרא מאמרים. המדריך לעלייה במאסה נראה לי מדבר על זה, גם המדריך לחיטוב מאחר ואין זה משנה באיזה תקופה אתה, פיצול ארוחות חובה.
|
ציטוט:
כלומר, לפי מה שהבנתי זה באמת עדיף, אבל זה לא ישפיע בהרבה. אישית אני תומך בקטע של לפצל את הארוחות וזה מה שאני עושה. |
ציטוט:
|
אני לא יודע איך אבל ירדתי 4 קילו בערך בחודש למרות שאני מנסה להתמיד להגיע ל2250 קלוריות. יש ימים שאני מגיע ל1500 בערך.
אני חושב שהסיבה היא שאני יוצא בלילות וחוזר בבוקר הביתה, ישן עד הצהריים ואז קשה לי לאכול הרבה. אני אתחיל לאכול ישר אחרי שאני חוזר ביציאות, ואז כשאני אקום בצהריים אני אוכל שוב ואז בערב שוב או שאפצל את הארוחות ל4-6 פעמים ביום. תודה בכל אופן. |
ההבדל בין זה שאתה אוכל 3 ארוחות ל זה שאתה אוכל כול 3 שעות הוא שבכול פעם שאתה אוכל אתה נותן לגוף יותר בעיכול המזון וזה עוזר לשרוף יותר קלוריות
|
קצת קשה להבין למה את מתכוונת כשאת לא מנקדת את המשפטים.
כשאוכלים כל שלוש שעות קל יותר לגוף לשרוף קלוריות, או כשאוכלים שלוש ארוחות ביום הגוף שורף יותר קלוריות? תודה. |
קודם כל בזה שאתה מפצל תארוחות אתה לא מפרק שריר.. זה יתרון אחד...
והיתרון החשוב מכל זה שברגע שאתה אוכל כל 2 וחצי 3 שעות אתה מקטין את הרעב ומגביר את תחושת השובע שלך = צריכת המזון שלך נמוכה יותר ! חוץ מזה אתה משפר גם את רמות הגלוקוז והאינסולין בדם ומשפר את רמות הכולסטרול וכו' וכו'.. מלבד זאת יש אנשים שיעדיפו לאכול 3 ארוחות ביום ויש שיעדיפו 5-7 ארוחות ביום .. אני אישית מעדיף לנשנש כל 2 וחצי 3 שעות ... זה יותר נוח מבחינת חלוקת החלבון לאורך היום .. וזה משביע ... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ