![]() |
מתקשה להרדם בלילה למישהו יש עצות לשינה איכותית?
שלום לכולם
יש לי בעיה כבר די הרבה זמןאני לא נרדם טוב בלילה מה שגורם לי במהלך היום להיות עיף ותשוש אמי מגיע לעבודה עיף וחלש שלא נדבר באימון אחרי הצהרים הגוף משקיע את כל האנרגיה בלהיות ער במקום להשקיע אנרגיה בתהליכים שורפי קלוריות יש לצין לא שותה קפאין,אלכהול ולא מתאמן בשעות הערב. מה יכולה להיות הסיבה? ארוחת לילה מורכבת אצלי מ 1 לחם עם חצי קוטג/צפתית/יוגורט אז זה לא ארוחה כבדה שאמורה להכביד למישהו יש פתרון ועצה לשינה טובה? חוץ מרופא כי אני לא רוצה להתמכר לכדורי שינה אשמח לשמוע עצות תודה מראש |
אתה לא מתעייף מספיק ביום תיהיה יותר פעיל
|
אחי אתה בכלל יושן שעות מסודרות?!?!?!
או כל פעם משהו אחר? |
זהו אחי כרגע ירד לך חצי סנטים בבייספס
|
תקרא פה אחי זה יכול לעזור לך:
http://www.insomnia.org.il/pages/E8E...4-E8E5E1E4.php תעבור שם על הכל והכי חשוב אחרי האימון תעשה ריצה. |
ציטוט:
חצי סנטים =\ אני הייתי הולך יותר על סנטי וחצי :) :):):):) הוא יקום בבוקר, ואז הוא יסתכל במראה והפרצוף שלו ייראה ככה : :ohmy: חח |
כי אתה לחוץ
תפסיק להיות לחוץ כל כך ותישן כמו תינוק |
ציטוט:
|
תודה לכולם
בדרכ אני יושן מ 11 בלילה עד 6:20 בבוקר יש לציין אני די לחוץ ומתוח במשך היום יכול להיות שזה הסיבה |
אתה יכול לאונן לפני השינה. האוננות מפרישה הורמון שגורם לעייפות על מנת שתישן ומאגרי הזרע יתמלאו.
שינה נעימה! |
שתה חלב חם או תאכל חלבה.
|
בטח היום שלך מבולגן ויש לך פול בעיות ודאגות עלייך.בכל אופן,נסה לעשות משהו שתיהיה עייף אחרי זה.כמו למשל הליכה או תשחק כדורגל אתה יודע פעילות גופנית.ואחר כך לך תשכב סתם ככה במיטה ותחכה עד שתרדם זה הכי פאנן.אתה מתחיל ליהיות מסטול ואז לאט לאט אתה נרדם Xd..תנסה..
|
תקרע את עצמך ביום, לא יהיה לך כוח אפילו להתקלח.
|
ציטוט:
:unsure: סתם חחח :jockey: |
גלעד תשיג חברה. זה עובד 100% בדוק. אני כל הזמן נרדם דקה אחרי.... :flowers:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ