ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אשכול נרקבות (התפקדות) (https://israelbody.com/showthread.php?t=14631)

Desperado 18-07-07 20:30

אשכול נרקבות (התפקדות)

מי נרקב בחופש?!?!:basketball: :boxing:

Powerlifter 18-07-07 20:31

אני.. יש עליי כבר קורי עכביש

bode 18-07-07 20:32

אני :( :( שעמום אש..

Mr.Bazooka 18-07-07 20:44

גרון כואבבבבבב :'(

d-undertaker 18-07-07 20:45

:sbb4:
ציטוט:

פורסם במקור על ידי ivrey
אני.. יש עליי כבר קורי עכביש

חחחחחחחחחחחחחח חזק אחי מוניטין

ShaySE 18-07-07 20:45

נרקב? זה לא מילה!!!

כל יום, לימודים , אוכל, אימון, אוכל, שינה...

זה נקרא להירקב!!!! :mad: :mad: :mad:
:blush:

P-a-n-1-c 18-07-07 20:47

צאו כבר לעבוד יא פרזיטים
סעמק לא הייתי מ7 בבוקר בבית אני מת מעייפות

עוז20 18-07-07 20:50

הגיע זמן שתעבדו

Powerlifter 18-07-07 21:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
צאו כבר לעבוד יא פרזיטים
סעמק לא הייתי מ7 בבוקר בבית אני מת מעייפות

מחפשים לא מוצאים!! התחלתי להיות מאלף עכבישים על הקורים שלי

P-a-n-1-c 18-07-07 21:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ivrey
מחפשים לא מוצאים!! התחלתי להיות מאלף עכבישים על הקורים שלי

מה אתה חי בסרט פורנו?
יש ים עבודה, פשוט ים

DropDead 18-07-07 21:03

משעמם טילים
נהייתי ילד קטן ואני זורק על ילדים למעטה שעושים לי רעש בלוני מים ... המצב בקנטים =[

toxicity 18-07-07 21:04

פאניק תגיד אתה בכלל מצליח לשמור על עבודה וחיים של פיתוח גוף? אני לא בגלל זה אני עוזב תעבודה כבר

Powerlifter 18-07-07 21:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DropDead
משעמם טילים
נהייתי ילד קטן ואני זורק על ילדים למעטה שעושים לי רעש בלוני מים ... המצב בקנטים =[

חחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

P-a-n-1-c 18-07-07 21:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
פאניק תגיד אתה בכלל מצליח לשמור על עבודה וחיים של פיתוח גוף? אני לא בגלל זה אני עוזב תעבודה כבר

וואלה שמע אתמול למשל היה לי יום מטורף. קמתי ב6 הייתה לי עבודה מ6 עד 4, אח"כ אימון ואז הלכתי לחברה שלי. היום בבוקר נסעתי לעזריאלי איתה חזרתי ב2 ישר עבודה עד 7-8 והיום דווקא אין לי אימון.
זה מטורף, אבל וואלה ככה זה.. הדברים חשובים לי מידי בשביל שאני אוותר על אחד מהם..

toxicity 18-07-07 21:20

ציטוט:

וואלה שמע אתמול למשל היה לי יום מטורף. קמתי ב6 הייתה לי עבודה מ6 עד 4, אח"כ אימון ואז הלכתי לחברה שלי. היום בבוקר נסעתי לעזריאלי איתה חזרתי ב2 ישר עבודה עד 7-8 והיום דווקא אין לי אימון.
זה מטורף, אבל וואלה ככה זה.. הדברים חשובים לי מידי בשביל שאני אוותר על אחד מהם..

לא יודע אין לי זין לעשות כלום עם העבודה הזאתי הכל מבאס תתחת לא לדבר על זה שכל האימונים שלי נהרסו

P-a-n-1-c 18-07-07 21:22

שמע אחי גם לי אין כוח וואלה אני כל פעם לפני השינה אומר בואנה כוסעמו עם היום הזה, ני חויה סיביה איזה עייפות, אבל כסף צריך? צריך, אז וואלה על עבודה אנ'לא מוותר.
אתה עובד משרה מלאה?

toxicity 18-07-07 21:24

ציטוט:

שמע אחי גם לי אין כוח וואלה אני כל פעם לפני השינה אומר בואנה כוסעמו עם היום הזה, ני חויה סיביה איזה עייפות, אבל כסף צריך? צריך, אז וואלה על עבודה אנ'לא מוותר.
אתה עובד משרה מלאה?

אני עובד 6 שעות ביום אבל וואלה השעות הכי מציקות שיש משמונה עד 2 ואני חוזר עייך הבייתה למה בלילה אני לא ישן כמעט ולפני שאני שם לב כבר 8 בערב לא התאמנתי ואין זמן לעשות כלום. סעאמק ערס.

gad57 18-07-07 21:25

אני יכול לעבוד בים בתור אחד הקקות האלו שלוקחים כסף על כיסא אבל זה רק בשישי שבת ניסיתי את זה פעם וזה אחת הקריעות שיש

P-a-n-1-c 18-07-07 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
אני עובד 6 שעות ביום אבל וואלה השעות הכי מציקות שיש משמונה עד 2 ואני חוזר עייך הבייתה למה בלילה אני לא ישן כמעט ולפני שאני שם לב כבר 8 בערב לא התאמנתי ואין זמן לעשות כלום. סעאמק ערס.

אני עובד כל יום מ7 עד 16... חוזר הביתה ב17 אוכל יוצא לאימון חוזר הביתה ככה ב20:30 ואז באמת הולך לי היום בד"כ [לפעמים אני נפגש עם מישהו ככה איזה שעתיים אבל לא תמיד יש כוח].
במה אתה עובד? בואנה כוסעמו היום קיבלתי כוויה אחושילינג יש לי שלפוכית על היד בלאט כואב אש. הפואקצ'ות האלה זיינו אותי אבל זה סבבה..
יאללה אל תהיה בחורה, אתה צריך לאכול פרגית לא להתנהג כמו כזאת :sbb4:

toxicity 18-07-07 21:30

ציטוט:

אני עובד כל יום מ7 עד 16... חוזר הביתה ב17 אוכל יוצא לאימון חוזר הביתה ככה ב20:30 ואז באמת הולך לי היום בד"כ [לפעמים אני נפגש עם מישהו ככה איזה שעתיים אבל לא תמיד יש כוח].
במה אתה עובד? בואנה כוסעמו היום קיבלתי כוויה אחושילינג יש לי שלפוכית על היד בלאט כואב אש. הפואקצ'ות האלה זיינו אותי אבל זה סבבה..
יאללה אל תהיה בחורה, אתה צריך לאכול פרגית לא להתנהג כמו כזאת :sbb4:

אני עובד באולם ספורט לא עבודה קשה בדוגרי אני משחק כדורסל נח וזהו בדוגרי אבל השעות הורגות אותי
ירדתי בהיקף יד הייתי בשוק כמעט העבודה הזאת לא שווה את זה חסכתי 2000 שקל מספיק לאילת ולווליום לא צריך יותר כסף אני לא יעבוד סתם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ