![]() |
התחלתי קורס בוינגיט..
רציתי קצת לשתף אותכם, התחלתי לימודים בוינגיט בתחלית חודש שעבר ,סימתי כבר את הקורס אנטומיה.. ביום ראשון הקרוב יש לי מבחן:ohmy:...אז עיקר החומר הם שואלים את ORIGN וINSERTION
ACTION של כל שריר ושריר..כל השאר זה קצת פחות מסובך אבל זה בעיקר אז הנה הכנתי טבלה חמודה כזאת שתעזור לי: תיקון: http://rapidshare.com/files/43568422..._INSIRION.docx תגידו מה דעתכם? חחח מי שמבין פחות או יותר:blush: |
בהצלחה.
איזה קורס אתה עושה? 9 חודשים, או קורס מקוצר? אתה יכול להיעזר לדעתי בויקיפדיה באנגלית, יש שם אחלה חומר. הכל שם מפורט. |
בהצלחה גבר =)) :sbb4:
|
בהצלחה
|
בהצלחה אחי....ועשית קורס מזורז באמת או 9 חודשים?
|
תודה רבה לכולם..
תודה עידן..אבל הם ממש בסדר הם מבאים לנו ספרים ואפילו לא צריכים לכתוב בהרצאות הכל מול העניים רק להקשיב.. הקורס 3 חודשים עד תחילת חודש ספטמבר :jockey: בעיקרון יש גם קורס שנתי שהוא פעם אחת בשבוע אבל בעיקרון זה אותו קרוס בדיוק שאני עושה 3 חודשים 3 פעמים בשבוע מ8 בבוקר עד 3 וחצי |
Muscle Origin Insertion Action Trapezius Spinous of procceses של חוליות עמ"ש עד T-12 Spine of Acromion of scapula 1/3 לטרלי של ה- SCAPULA קרוב שכמות UPPER TRAPZIOUS LOWER TRAPZIOUS Rhomboids Spinous of processes של חוליות עמ"ש T-5 עד 7-C Medial border Scapula קרוב, הרמה ,רוטציה מדיאלית של השכמה Latissimus Dorssi Spnious of Processes של 6 חוליות החזה התחתונות ,5 חוליות המותנים סיבי השריר נכנסים מתחת לבית השחי ומתחברים אל חלקה העליון של העצם הזרוע קרוב, פשיטה, רוטציה מדיאלית של הכתף. סיבוב אגן לפנים Deltoid Spine of Acromion of scapula 1/3 לטרלי של ה- CLAVICLE Deltoid tuberosity ANTERIOR DELTIOD רוטציה מדיאלית וקרוב אופקי. POSTERIOR DELTIOD מבצע פשיטה, רוטציה והרחקה אופקית MIDDLE DELTIOD הרחקה בלבד Pectoralis Major 2/3 מדיאלים של CLAVICALE MIEDDEL HEAD Sternocostal Head (תחתון) Humerus- חלקה העליון קרוב אופקי, רוטציה מדיאלית של הכתף, כפיפה, פשיטה Suprspintus Suprspintus Fossa חלקה העליון של ה-Greater Tuberosity הרחקת כתף, וייצוב מפרק הכתף Infrasinatus Infrasinatus fossa חלקה האחורי של ה- Greater Tuberosity רוטציה לטרלית ויצוב מפרק הכתף Teres Minor גבול לטרלי –Scapula חלקה התחתון האחורי של ה- Greater Tuberosity רוטציה לטרלית ויצוב מפרק הכתף Subscapilaris Lesser Tuberosity רוטציה מדיאלית ויצוב מפרק הכתף Teres Major Humerus – חלקה הקדמי והעליון קרוב, פשיטה, רוטציה מדיאלית של הכתף Serratus Anterior גבול מדיאלי של ה- Scapula הרחקה, Upward rotaition , הורדה והצמדה של השכמה. Coracobrachilalis זרוע- חלק מדיאלי אמצעי כפיפה, קירוב, קירוב אופקי של הכתף Biceps Brachii Long head- חלקו העליון של ה- GELNOID FOSSA Radial tuberosity Coraciod Process כיפה ,סופינאציה של המפרק. יצוב וכיפפת הכתף Brachialis Ulner tuberosity כפיפה במרפק |
בהצלחה.
|
אני גם לומד שם אחי תתחבר אליי אני רוצה לדבר איתך
457888397 |
וואלה?? איך קוראים לך?
|
אהה אחי אני הולך להיות שם עכשיו 5 שבועות באליפות צהל !
|
בהצלחה :]
תגיד יש מצב אתה שולח לי כל מיני שטויות שאתם מקבלים שם\שהכנת? לאי מאייל tibia_tibia2@walla.co.il |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
המבחן באנטומיה לא נורא כ"כ, גם אם תלמד די חפיף אני מאמין שתצליח לעבור.
כך כמה שאלות לדוגמה, שאלות בסגנון זה יהיו לך במבחן, תענה לי עליהם (בלי להציץ בחומר חחח') ונראה אם המצב שלך לקראת המבחן טוב. 1. ציר במישור הסגיטלי - תנועת הגוף תיהיה במישור: א. פרונטלי ב. סגיטלי ג. חזיתי ד. הוריזנטלי 2. איזה שריר מהשרירים הבאים מבצע כפיפה במרפק עם סופיניציה: א. בייספס פימוריס ב.טרייספס ג. בייספס בראכי ד. טרס מייג'ור 3. לאיזה סוג עצם שייכת השיכמה: א. קצרות ב.שטוחות ג.ארוכות ד. ססמוגדיות 4. מהו לוח אפיפיזה: א. איזור סחוסי בתהליך התגרמות העצם, שעל פיו ניתן לחשב גובה. ב. פשיה של שריר ג. איזור כיווץ השריר ד. אזור בעל תאים בוגרים של עצם 5. המרפק ביחס לשורש כף היד: א. סופריורי ב. פרוקסימאלי ג. לטרלי ד. מדיאלי כפי שאתה רואה מהשאלות לדוגמה שלי המבחן שלך לא יהיה קשה כ"כ. אז בהצלחה במבחן (האמיתי) |
ציטוט:
אחי אתה מכיר אולי מרצאה משה שחר? ואיפה אתה למדת? |
ציטוט:
|
המצב שלך לא משהו בכלל, מתוך 5 שאלות קלילות צדקת רק ב3, ונתתי שאלות קלות, במבחן יהיו לך גם שאלות יותר קשות מאלו.
בכל אופן . 1 זה א. ציר סגיטלי (חיצי) תנועת הגוף תיהיה במישור הפרונטלי (חזיתי) ציר פרונטלי תנועת הגוף תיהיה במישור הסגיטלי ציר לונגיתודינלי (אורכי) תנועת הגוף תיהיה במישור הוריזנטלי (אופקי) 5 זה ב. שני אברים הנימצאים על אותו ציר רוחב של הגוף, האיבר שקרוב לחציון של הגוף נקרא איבר מדיאלי, האיבר שרחוק מחציון הגוף נקרא איבר לטרלי, חציון הגוף זהו מישור שחוצה את הגוף בדיוק במרכז לאורכו ומחלק את הגוף לשני חלקים. פרוקסימאלי ודיסטלי מתייחסים רק לגפיים ולרגליים, אלו שני איברים הנמצאים על אותו ציר אורך ביידים וברגליים, האיבר שקרוב למפרק הכתף או הירך נקרא איבר פרוקסימאלי, האיבר שרחוק ממפרק הכתף או הירך נקרא איבר דיסטלי. השאלה היתה מה המרפק ביחס לשורש כף היד, התשובה כמובן פרוקסימאלי, היא יותר קרובה למפרק הכתף בגפיים. בקיצור תעשה Alt+f4 עזוב ת'פורום ולך תלמד למבחן. סלמתק. |
ציטוט:
העיקר כל אחד משחק אותה גאון כאן :boxing: צ"י להתקיף!!! |
רן ז הכל בוינגייט בקורס מדריכים זה שאלות אנטומיה כאלה על מערכת השרירים והעצמות בלבד? אין טיפה דברים יותר שקשורים לאימון?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ