ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   האיראנים האלה (https://israelbody.com/showthread.php?t=14549)

כריש שזוף 17-07-07 17:08

האיראנים האלה

http://news.walla.co.il/?w=//1138568

חחח בתאכלס הייתי מוריד לראות על הם כבר חשבו שם

Powerlifter 17-07-07 17:09

זה משחק ניראה מה זה גרוע חחח אפילו דום הראשון ,זה שיצא בימי הביניים, יותר טוב חחחח

כריש שזוף 17-07-07 17:17

לדברי יו"ר אגודת הסטודנטים המוסלמים מחמוד פחריאן, "אין במשחק המחשב שפיתחנו בכדי להפיץ אלימות או להסית לטרור". לדבריו, "ההפך הוא הנכון: דרך שחרור בני ערובה אירנים, אנו מחנכים לאהבת האחר ולמסירות הנפש למען המולדת".

חחחחחח צריך לדפוק להם איזה טיל בפרצוף ולהגיד אותו דבר, מפגרים כאלה יא אללה
"דרך הריגת טרוריסטים טמבלים, אנו מחנכים לאהבת האחר ולמסירות הנפש למען המולדת"

Powerlifter 17-07-07 17:29

זאת עוד דרך להרעיל את העם משהם קטנים

ZoonD 17-07-07 17:35

עזבו מזמן אמרתי שאין עם מי לדבר
הפרסים האלה , משחר ההיסטוריה היו נבלות

אהההה ובקשר לאיכות של המשחק הם פשוט התקמצנו על הגרפיקה

שאני ישלם ???????
אני פרסי אסלי מהספאהן

Logout 17-07-07 17:36

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראוו!!! הוא מתקיף אותנו עם עוזי!!!!!!!!!!111 וזה נשק שלנו!!! איזה מפגרים!!

Powerlifter 17-07-07 17:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רוני קולמן הבא
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראוו!!! הוא מתקיף אותנו עם עוזי!!!!!!!!!!111 וזה נשק שלנו!!! איזה מפגרים!!

אחי אבל תיראה את הגרביקה! איזה יפה היא!

Mad_dog 17-07-07 18:12

הייתי אומר לעשות משחק ישראלי חח נגד ממ... אירן סוריה לבנון ופלוצוסטינים :)

Desperado 17-07-07 18:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי רוני קולמן הבא

לא אחי זה לא עוזי זה ממש דומה ועובד על הרעיון של העוזי אבל זה תת מקלע בשם
Mac

Logout 17-07-07 18:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Desperado
לא אחי זה לא עוזי זה ממש דומה ועובד על הרעיון של העוזי אבל זה תת מקלע בשם
Mac

אה? זה לא עוזי? חח מה הם לקחו עוזי ושינו לו את השם? XD

Leo 17-07-07 19:16

בא לי לבנות משחק שבו טובחים בערבים

יש לי כבר עלילה.

אתה סטודנט ימני שחיי בקמפוס שכולם שמה שמאלאנים נרקומנים ואתה מוציא איזה פרט מאוד מפליל עליהם לאור , כנקמה הם נותנים לך מכות מעלפים אותך מסיעים וזורקים אותך ליד בלעין איפה שהם עושים את ההפגנה הסדרתית שלהם. אתה מגלה שהם משתפים פעולה עם ערבים כדי ליצור נשק ביולוגי ולהשתמש בו בתל אביב כמו כן אתה מגלה רשת תעמולה עולמית ניאו-מרקסיסטית ואתה נלחם לבדך מול עשרות ערבים כשבסוף המשחק אתה הורג את אבו מאזן הניה וכל אלה וגורם לטרנספר

אחח איזה רעיון מצויין , צריך שיהיה משהו נחמד כזה שיהיה "קלאסי" שאחרי כל פיגוע כל המדינה תוציא בזה עצבים

אם רק היו לי האמצעים

Powerlifter 17-07-07 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

יש לי כבר עלילה.

אתה סטודנט ימני שחיי בקמפוס שכולם שמה שמאלאנים נרקומנים ואתה מוציא איזה פרט מאוד מפליל עליהם לאור , כנקמה הם נותנים לך מכות מעלפים אותך מסיעים וזורקים אותך ליד בלעין איפה שהם עושים את ההפגנה הסדרתית שלהם. אתה מגלה שהם משתפים פעולה עם ערבים כדי ליצור נשק ביולוגי ולהשתמש בו בתל אביב כמו כן אתה מגלה רשת תעמולה עולמית ניאו-מרקסיסטית ואתה נלחם לבדך מול עשרות ערבים כשבסוף המשחק אתה הורג את אבו מאזן הניה וכל אלה וגורם לטרנספר

אחח איזה רעיון מצויין , צריך שיהיה משהו נחמד כזה שיהיה "קלאסי" שאחרי כל פיגוע כל המדינה תוציא בזה עצבים

אם רק היו לי האמצעים

אפשר לעשות משחק פלאש כזה (אני מבין בתוכנה) אבל זה ייקח מלא זמן וגם לא תוכל לעשות את זה בתלת מימד חח אבל הרעיון מצויין (רק אם אתה הורג גם שמאלנים)

Bullet 17-07-07 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

יש לי כבר עלילה.

אם רק היו לי האמצעים

חחחחחחחחחחחחחח רק צריך לשלב bullet-time כמו במקס פיין

Powerlifter 17-07-07 19:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
חחחחחחחחחחחחחח רק צריך לשלב bullet-time כמו במקס פיין

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזקק!

Leo 17-07-07 19:48

אני גם מבין קצת בתוכנה
באמת חשבתי לעשות משחקון פלאש או משחק תפקידים רק שזה יקח הרבה חודשים

כל הסטודנטים האלה האיראנים שעושים את זה קיבלו מימון מהנשיא בזה אני בטוח 100% זאת הייתה מעין עבודה שהם התנדבו אליה וקיבלו עזרה כספית.

אגב , מכירים את המשחק "intifada" שמה אתה מטפל במפגינים ערבים ואם אתה מצלךיח במשימה עולה מנהיג ימני יותר שנותן לך יותר אופציות(יש את מאיר כהנא שמה חחחח הוא נותן לך אפשרות לירות בהם חופשי חחחח)
ואם אתה כושל עולה מנהיג שמאלאני שמגביל לך את האופציות (בסוף נבחר יוסי שריד ולא נותן לך לעשות כלום נגד " אוהבי שלום")
אבל זה משחק מיושן עם גרפיקה של שנות ה80 המוקדמות.

אבל אפשר באמת לעשות איזה פרוייקט בסגנון , הרי אנחנו הרבה יותר חכמים מהאיראנים בנושא הזה..

Mad_dog 17-07-07 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo

יש לי כבר עלילה.

אם רק היו לי האמצעים

יש כזה משחק אמריקן ארמי :)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:59.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ