![]() |
הטמטום שובר גבולות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3425417,00.html
אחר כך אומרים שאין כסף אבל במקום לתת את הכסף לניצולי שואה או לחסרי בית כדי שישתקמו נותנים אותם לזכרייה זביידי |
60 אלף... על M-16... אוי ואבוי.
על כל M-16 שהם מחזירים, הם יכולים לקנות 20 נוספים. |
:):):):) מה זה מתאים לישראל ולאירופה. ד"א על ניצולי השואה, סבא שלי כן התחיל לקבל איזה 500 ש"ח מסכנים מישראל, אבל מה? המדינה שלנו הרי לא סתומה, היא התחילה לחלק את זה לא ממזמן כדי שכמה שיותר ניצולים ימותו.
ציטוט:
|
נו בטח מחזירים:)
מחליפים את זה ברובים יותר חדשים והכל על חשבון רוסיה ואיראן. |
מה הם עשו בזה :mellow:
הם יקנו עכשיו רובים יותר טובים |
בונאאאאא איזה מדינה מפגרת! אנחנו לא נראה לי נשרוד עוד 5 שנים במצב הזה! Wtf?! איזה אנשים מנהלים את המדינה שלנו! אני אומר לכם! צריך לקחת אנשים פשוטים ולשים אותם בבמשלה...אם אבא שלי היה שם..המצב היה נראה יותא טוב!
|
אני מתאר לעצמי איזה נשקים חדישים הם יקנו
|
בונא אם אני מפרק ערבי ומכזיר תנשק אז יש לי חצי B.m.w
2 נשקים ויש לי אותו חדש איזה יופי |
למה לא יראה לי מוזר שיחטפו יותר נשקים מחיילים?
|
פשוט טמטום.
|
אני קורא לפולסא דנורא קבוצתית על אהוד אולמרט
הדגנרט הזה ישמיד את המדינה הזו |
דרוש מתנדב להתנקש באולמרט בדחיפות.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הדיבול הוא אומנם הפטוקסי ,אבל זה לא בדיוק ציאניד ,ועוד לא שמעתי על מישהו שמת מספיחת נוזלים חח |
ואיייייייייייייי נמאס לי מכל החשיבה המפרגת הזאת ! הם עושים טובה רק להם
|
כושלאימא של אולמרט חתיכת זונה...יאללה שמישו יהרוג אותו כברררררררררררררררררררררררר
|
צריך לארגן לינץ' ישראבודי על אולמרט
דגנרט מתרומם, חסר תועלת, בן של זוג מתרוממים, דומה למכוער ההוא משר הטבעות, מקבל מעמיר פרץ מאחורה, מצץ למשה קצב, חסר תועלת, פידרס |
איזה מפגרים........ אלוהים ישמור כמה חיילים ימותו ומתו כבר בגלל אולמרט הבן זונה הזה , אני מכווה שהוא יודע שהולכים לצמוח מלא צמחים בהר הרצל בגלל כל השתינה שתהייה על הקבר שלו עוד 20 שנה ככה.
והשמאלאנים עוד מעריצים אותו .............................................. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ