![]() |
Ronnie Coleman benching 220kg
|
X-reps
|
הוא חזק לאללה
אבל תמיד שאני רואה בודיבילדרים מתאמנים זה נראה כאילו הם ממהרים לאן שהוא ם עושים את החזרות ממש מהר ובחצי טווח (שימו לב שהוא בקושי מיישר את הידיים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן באדיבלדרים עדיף לראות אותם בעצמם ולא לראות איך הם מתאמנים בצ'יטינג מטורף.
אבל מה לעשות זה בסופו של דבר מה שעוזר לגדול: חזרות לא מלאות והרבה צ'יטינג. גם לראות פאוורליפטרים מתאמנים זה לא כזה מרשים עם הטכניקות שהם משתמשים בהם כדי לקצר את המרחק. הכי יפה זה לראות איך מרימי משקולות אולימפיים חטובים מתאמנים. הם גמישים, עובדים נקי ולא סתם מפלצות ענק (החטובים כמובן). אואפילו בקטגוריות הנמוכות אפשר לראות איך לפעמים שחיפים מסוגלים להרים כאלה משקלים כבדים בצורה נקיה ויפה. |
זה הכל שטויות בסרט הם סתם עושים פוזה...ולא אימון
אני יכול היתערב שהסרט לא קרוב לאיך שהאימון של בודיבילדרים נראה...הרבה יותר רציני ולא חפיף כמו שזה נראה בסרט אחרת לא היו מגיעים למה שהם הגיעו. |
לא יודע אם שמו את זה כבר או לא אבל בהחלט נחמד ג"יי קאטלר מתאמן בחוף השרירים ממש קצת לפני התחרות של מר אולימפייה 2007 צפייה מהנה
http://www.youtube.com/watch?v=TrceN...related&search= |
תודה יואב יא תותח
|
ציטוט:
הסרטון מגעיל, אני אישית שונא את קולמן. התקופה שלו נגמרה. הוא אחד הבילדרים היחידים שאיבד את האולימפיה, לכן הכי טוב שיפרוש. ולמה הוא משחרר את הסרטון הזה? הרי 220 זה לא סיפור אפילו לטבעיים. |
ציטוט:
|
כמעט בטוח שהוא עשה את זה בשביל פוזות לסרט.
אבל בכל מצב זה 220 קילו כחלק מהאימון,ולא Rm1 או משהו כזה,וגם בלי ספוטר,וזה כאילו חלק רגיל מהאימון..אם הוא רוצה הוא בשקט יכול להוסיף על זה עוד 20-40 קילו |
הוא בקושי מרים עד הסוף...חח אבל התוצאות מדברות בעד עצמן לא?:dry:
|
הוא עושה חצי תנועה שזה מקשה יותר..
עם הוא היה עושה תנועה מלאה הוא היה יכול להוסיף עוד משקל חופשי... והוא עושה חצי עבודה כי הטווח התנועה נותן בעיקר דגש לחזה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זאת אומרת שאם אתה עושה טווח תנועה מלא אז היד אחורית יותר בתמונה מאשר טווח תנועה קצר אותו דבר בתרגיל מילטרי פרס (לחיצת דאמבלים בישיבה) מתי שאתה מגיע בערך ל120-130 טווח תנועה הכתף עובדת ואם להמשיך ל180 אז היד אחורית תשתתף באותו זמן.. אז בגלל זה הם חוסכים בטווח תנועה ... אבל לא כולם עושים ככה (באדי בילדרים) עריכה: זזתי להתקלח.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה הקשר? :mellow:
|
ציטוט:
12 חזרות* וגם הוא עשה איתם בשיפוע עליון. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ