![]() |
מתחיל! תמונה ראשונה :)
היי,הנה תמונה ראשונה שלי לפני המהפך שאני מתכנן להתחיל(שמתחיל מיום ראשון הזה),הגוף הזה זה תוצאה של אכילה לא ממש בריאה(אני מתעסק בברייקדאנס ואומנויות לחימה ככה שאני בכושר פשוט הגוף שלי על הפנים.),על כמה אחוזי שומן לדעתכם אני נמצא? התמונה של הגוף היא במצב רפוי לחלוטין..זה נראה קצת יותר טוב עד כמה שזה יכול להיראות שאני מתכווץ אבל אני לא רוצה לעבוד על עצמי או על אף אחד :]
קצת נתונים: גובה: 1.76 משקל: נע בין 72 ל 74 הפעם האחרונה שנישקלתי הייתה 73 אבל אחרי אימונים המשקל יורד.. אני מתחיל לאט לאט לקרוא מאמרים ולהבין איך לבנות את הדיאטה שלי אבל אני מקווה שאנשים יוכלו לעזור לי,אני אחד הנובים כרגע :] http://img186.imageshack.us/img186/1528/startxc4.jpg :blush: |
בהצלחה אחי תעלה תמונה חדשה עוד חודשיים ככה שניראה איך מתקדם השינוי
|
קצת קשה לשער את אחוז השומן שלך פשוט מסת השריר שלך כנראה קטנה מאד ,או שאולי אני טועה,אני לא יודע מהתמונה מאד קשה להעריך את אחוז השומן אני מעריך משהו כמו 17-19?אבל יכול להיות שאני טועה ופשוט בגלל שאין מסה אתה נראה "שמן" ,אתה צריך איזה חיטובון ואז להכנס למסה ותראה הרבה יותר טוב ,מסה אני לא חושב שכדאי להתחיל מייד כי אולי יש שומן מיותר שכדאי להוריד בחיטוב לפני המסה שלא תשמין יותר מדי ואז החיטוב הבא יהיה ארוך ומעצבן.
בהצלחה |
15-17
קרא מאמרים תלמד ותבצע תעלה תמונה עוד שלוש חודש |
בהצלחה אחי גמאני מתחיל ממחר =) אחרי הפסקה של כמעט חצי שנה.
|
אם כבר אתה מתחיל, ואתה כבר באתר, זה טוסט, זה אסם.
תקרא קצת מאמרים, תבנה תפריט ותוכנית אימונים, תעלה לפורומים המתאימים, ישפצרו אותם קצת, ויאלה תתחיל להיות שפץ, עוד חצי שנה ככה תעלה תמונות וכולם יגידו וואו,! שיו! מי זה! אפשר לגעת בו! בהצלחה. |
15-6%
|
קשה לדעת על כמה אחוזי שומן אתה נמצא כשאתה לא מכווץ את השרירים, כי אז אי אפשר "לבודד שריר משומן" (נשמע נובי למדי, אבל אתם מבינים למה אני מתכוון).
|
ציטוט:
Buakaw אחד המטורפים דרך אגב. |
סחטין אחי ..
מקווה לראות בעוד כמה חודשים תמונות שונות לגמרה יש לך בסיס טוב תתחיל להפציץ תתמרכז על החזה (המלצה שלי בחום) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ