![]() |
קטע מצחיק עם מעריצים רוסיים של אנה קורניקובה
|
ציטוט:
|
lol
|
גועל נפש
אין להם כבוד לאנשים כאלה. |
חחחחחחח:wiggle:
|
ליייייייייייגה
|
זה בא בטון של " תסתכלי עלי כשאני מדבר איתך"...
איך היא הסתכלה עליו בפחד כזה.. :) זה מצחיק אבל זה לא יפה. בנאדם מטומטם |
פחח כתבו לו באחת התגובות שמה מי אתה חושב שאתה לדבר ככה לבחורה כוסית שלא יכולה להגן על עצמה אתה סתם זונת צומי פחפחפ
|
רק לו יש אומץ.
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. ....
יו אני אומר לכם מי שלא מבין רוסית לא יודע כמה זה מצחיק חחח איזה סטלן הוא יו... בונא האנה הזאת ההיתי מפמפם אותה עד שהיא היתה בוכה כיף |
אניה בלאט סמטארי סיודה :sbb4:
|
ציטוט:
|
ככה זה הרוסיות האלו
דפוק להם פטיש בראש עדיין ימישכו לחייך לך :flowers: |
מה אתם ,היא רגילה כבר שאומרים לה בלאט כל הזמן ברוסיה :) ,זה מחליף את המילה מותק :flowers:
|
ציטוט:
"אנה בליאט! סמטרי סודה!" והתרגום מתייפיף כזה חחח.. ואיך שהוא אמר לה ספסיבה בכלל בכיתי מרוב צחוק. :clap: |
אין , אני מסתכל על זה כבר חצי שעה ואני נקרע
הפשוטות זה מה שמצחיק ..... בלאט סמטרי סודה סוקה יא טביו מאט ייבל מלינקיה סוצ'קה חוצ'יש פיזדוליי :sbb4: |
ציטוט:
|
פשוט בכיתי מצחוק
"אנה בלאט ! סמטרי סיודה !" אלוהים איזה חצוף חח |
מה זה אומר סמטרי סיודה
|
תסתכלי לכאן
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ