![]() |
לטגן שניצלים מחזה עוף בשמן טוב..?
כאילו השאלה בעצם היא לבנתיים אני אוכל חזה הודו אבל מבושל..
ובא לי קצת לגוון אתם יודעים איך זה מתישהו נמאס מהשיגרה.. קיצור אם אני יגיד לאמא שלי להכין שניצלים במקום החזה הודו זה באמת ישנה את הערך הקלורי ברמה ניכרת או שלא כזה נורא חוץ מזה ששמן לא הכי בריא.. תודה מראש ושבת שלום חברים. |
אני עושה עם שמן זית שניצלים, אבל זה בגלל שאני במסה. שניצלים מוסיפים הרבה פחמימות לחלזה עוף, אם אתה בחיטוב תוותר.
|
ציטוט:
|
ההבדל בין שניצל לסתם חזה עוף הוא דיי גדול,
אבל טיגון בשמן זית של חזה עוף, לא יעשה שינוי. |
אם אתה מכין עם כמות שמן מדודה לפי התפריט אז בכיף .
טיפ שים חתיחת גזר בטיגון אומרים שזה עוזר לחימצון ונגד רדיקלים חופשיים |
ציטוט:
|
השומן הבלתי רווי בטיגון הופך לשומן טרנס. אני צודק ?
|
ציטוט:
אבל אם מטגנים יותר מדי תשמן זה הורס את השומן .. שומן טרנס זה בכלל שומן מלאכותי שעבר עיבוד. |
" שומן טרנס הוא שומן שנוצר מעיבוד וחמצון של שומן צמחי (רב בלתי רווי), כלומר מהרס של "השומן הטוב". "
"הפיכת השומן הטוב לשומן טרנס מתבצעת דרך טיגון ובעיקר בתעשייה." |
הכי טוב מבושל אני אוכל חזה עוף מבושל מוקפץ עם ירקות מאודים תרביץ עזוב אותך טיגונים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני חושב שיש לי חור קל בהשכלה פה, אני מקווה שמישהו יענה בכנות...
מה ההבדל בין שניצל עוף לחזה עוף? כלומר, אני לא מטגן את השניצל, אני עושה אותו על האש עם תבלינים, תמיד חשבתי שזה אותו הדבר. אני טועה? |
קודם כל תודה לכולם ומצטער שרק עכשיו אני מגיב..
ואוקיי לפי מה שאתם אומרים זה לא כזה ביג דיל.. וראיתי המלצות לטגן עם שמן זית תאמת זה דבר שעוד לא יצא לי לשמוע.. אז איך זה יוצא סבבה דווקא? ד"א השניצלים זה גם עם פירורי לחם זה לא כזה קריטי נכון? ואני גם בעלייה במאסה אז אין בעיה לדעתי לפחות.. תנו תגובות חברים |
במאסה אין שום בעיה תאכל חופשי,
בחיטוב זה הבדל משמעותי, כי זה כן עוד פחמימות. טיגון בשמן זית יוצא משו שפץ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חזה עוף = חזה עוף שניצל = חזה עוף + לחם תחשוב לבד. זה כמו בן אדם עם בגדים או בן אדם בלי בגדים, מי ישקול יותר? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ