![]() |
בגרויות ומגנים
אהלן,
ממש חשוב לי לדעת, אם יש הפרש דיי גדול ניתן לבטל את המגן או לשנות את האחוזים? ודבר שני, אם אני ניגש לבגרות חורף בי"ב, לאחר שניגשתי כבר לבגרות הזו בעבר, בכיתה י' בקיץ, מה יקבע את הציון?הגבוה מבינהם או האחרון? תודה רבה. רק לגביי מה ששאלתי עם ההפרש: מדובר על מתמטיקה 05, מגן 76 ובגרות 95. |
ציטוט:
ואי אפשר לבטל את זה, המורה יקבל איזה קנס בטח אבל אי אפשר לבטל! מה שכן, אם היו עוד הרבה כמוך שהיה להם הפרש גדול, יכול להיות שיבטלו אותו.. (דבר שאני לא חושב שיקרה, וזה קרה פעם, אבל נדיר)... לשאלתך השנייה, הציון האחרון יקבע! לא הגבוה בינהם! מועד חדש, זה הציון האחרון, מועד ב', זה הציון הגבוה :):) בהצלחה:wiggle: |
ציטוט:
בקשר לשאלה השניה תמיד הציון הכי גבוהה נכנס ... תעשה אפילו 4 בגריות הכי גבוהה ישאר ציטוט:
הציון הגבוהה תמיד יקבע |
אוף באסה לגביי המגן.
לגבי המועד חורף צריך עוד לברר.. |
ציטוט:
אני זוכר, שמועד ב', זה הציון הכי גבוה.. אבל אם אתה הולך שנה אחרי זה, למועד אחר, זה המועד האחרון שעשית.. אולי אני טועה.. אבל אני מציע לך לברר בכל זאת... |
הפרש של 19 נק' זה לא גדול בכלל.
בעיקרון זה שכבתי לא פרטני. אם הממוצע השכבתי שלך שונה בצורה קיצונית [נראה לי 25-30 נק' הבדל לכאן או לכאן] אז מבטלים את המגן גלובלית ולוקחים את הבגרות נטו. אצלנו ב007 במועד א' השנה היו בערך 7 נכשלים בכיתה, וכשאני אומר נכשל אני מתכוון ל20-30 ולא 50. היו ילדים שהוגשו על 95 וקיבלו 25 [לא יודע מה עבר להם בראש בזמן הבגרות אבל לא משנה]. קיצר אחי, צר לי לאכזב אותך אבל אין מצב שיקחו רק את הבגרות במקרה שלך. בקשר למה לוקחים, אם אתה עושה את זה במסגרת בית ספר אז לוקחים את הגבוה מבין השניים. במידה וסיימת בית ספר לוקחים את האחרון. בגלל זה מומלץ מאוד לגשת במסגרת בית ספר גם אם יש לך ציון שהוא נורא גבוה [נגיד קיבלת 90 בבגרות ואתה מרגיש שאתה מסוגל לקבל יותר וואלה תיגש. מה אכפת לך, זה חינם]. אני למשל ב005 הוגשתי על 98 ובמועד א' קיבלתי 89, ניגשתי עוד פעם וקיבלתי 99. בהצלחה חבר. בקשר למוניטין אני לא יכול להביא לך לצערי [הבאתי לך לא מזמן], אבל אין לך מה לדאוג, הנתונים שלך לא יפילו אותך מהכסא זה בטוח D: ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ