![]() |
מספר שאלות על h.i.t ועוד כמה
אתמול בשעה טוב(1 בלילה) החלטתי לקרוא את הנעוצים(אז מה אם אני דביל) קראתי את האשכולות הכי טובים בפורום והיה משהו
שלא הבנתי זה ציטוט:
ציטוט:
בלחיצת חזה עם משקולות יד בשכיבה אני אמור לעשות סטים של 10 אבל ב3 סטים הראשונים יש לי כח ל-11 ובאחרון יש לי כח רק ל10(לפעמים יש לי כח ל11) \ה אומר שאני צריך להעלות משקל??(המשקל הבא כבד מידי אז אני לא עובר אליו). שאומרים כפיפת מרפק במוט מתכוונים להרמת מוט w וכד'?? |
איפה הסתירה?
|
טעות שלי גבר התבלבלתי במה שכתבתי
|
אי אפשר להגיד ששני הציטוטים דומים כי אנחנו לא יודעים מאיפה הבאת אותם,ובאיזה הקשר הם נאמרו,אבל ניראה ששניהם מדברים על אותו הדבר רק שבציטוט השני מדובר על לעשות יום אחד בשבוע שיהיה "כבד",אימון אינטנסיבי מאוד.
ולא כל כך הבנתי תשאלה,אם זה קל לך אז תעלה משקל זה כל המטרה בhit,אימון מאוד אינטנסיבי ואם אני לא טועה צריך להגיע לכשל. ואם אין לך אפשרות ל"שחק" עם המשקולות כדי להגיע בדיוק למשקל שאתה צריך אז תעבור למוט אולי. |
אבל כל הקטע זה שלא יהיה מוט.
ושאומרים כשל מתכוונים למצב שאני לא יכול להרים יותר? |
מה הקטע שלא יהיה מוט?
בכל מצב תעלה משקל,ובמקום 10 חזרות לעשה 8 לכשל,או כמה שזה לא יהיה. ציטוט:
|
אחרי כל סט שאני עושה צריך להיות לי כשל או רק אחרי סיום המכשיר?
|
אתה יכול לענות לי בבקשה
|
מזה סיום המכשיר?
אתה מתכוון נגיד בסיום סט של לחיצת חזה עם דאמבלים?,אם כן אז בhit אתה עושה מקסימום 2 סטים לכל תרגיל,ואם אני לא טועה אז שניהם צריכים להיות לכשל. |
יש ספר באנגלית train smart שהוא כולו על היט (קראתי אותו אבל זה לא בשבילי), תרפרף שמה ותבין את העקרון.
|
מאיפה איענ אמצא ת הספר?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ