![]() |
ארנולד חטף מכות?!
היום דיברתי עם איזה מישהו בחדר כושר והוא סיפר לי שבצעירותו ארנולד שוורצנגר היה מקבל מכות מילדים אחרים. הדבר הניע אותו להתאמן ובמקום לצאת עם שאר הילדים בגילו הוא העדיף להשאר בבית להסתכל על תמונות של באדי בילדרים מפורסמים ולהרים משקולות.
את האמת לא ידעתי אף פעם לא חשבתי שהוא קיבל ממישהו מכות. |
זה לו פריגנו בכלל..
|
אוקיי אז הוא חטף מכות ו?
אפשר לחשוב שזה מוריד ממנו או משהו |
לא אמרתי גבר.
סתם בשביל הידע הכללי. |
איזה כבוד זה שסבא שלך זיין את ארני מכות חחח
|
חחח כה אה.
וואו, אל תגזים הוא לא כזה זקן ארני. |
ארנולד היה חוטף מאבא שלו מכות קראתי את זה באיזה ראיון שמישהו ראיין אותו אבא שלו היה בכיר ב Ss
|
בן 60..
|
אבא שלו לא היה ביחידת ss הנאצית, הוא היה ביחידת ה-ss (stupid sons
יענו באמת הוא נתן לארני מכות. |
אז?
|
זה תמיד ככה כל השרירנים שזוכים לחשיפה אמיתית אומרים שכשהם היו ילדים היו אוכלים מכות כמו שכל העשירים המפורסמים מספרים שכשהם התחילו הם היו מוכרים ירקות בשוק מגיל 10...
|
דווקא זה סיפור ידוע יחסית
הסיפור הוא שכשארנולד היה ילד הוא קיבל מכות ממישהו בשכונה שלו , והוא רץ הביתה לבכות לאבא שלו ,אבא שלו גרמני משהו א' א' ,אמר לו שהוא לא מכניס אותו הביתה עד שהוא לא תופס את הילד השני ופותח לו תתחת, וכך גם היה מסתבר |
כוס אבא שלו! חח
אבל לא הבנתי ..ז מה אם הוא היה חוטף מכות? זה אומר שהוא פחות טוב או משהו? |
וזה משנה כי... ?
|
ציטוט:
|
אני בכלל שמעתי שהוא ואח שלו מיינהארד (1946 - 1971) היו מחטיפים לאנשים מכות ברחוב...
|
תתארו לכם, ככה ארנולד בגיל 25, שהוא בשיא של המאסה שלו, הולך לפגישת מחזור של התיכון, פוגש את הבריונים שאז הרביצו לו... אי אי איי לא כיף לחטוף מכות ממישהו שיש לו יד בגדול כול הגוף שלך.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח זה בדיוק מה שאבא שלי אמר לי כשההיתי בן 9 ככה הוא נעל ת'דלת והשאיר אותי בחוץ :dry: אבל היום החברה האלה לא מתקרבים אלי ברדיוס של קילומטר אז אני רוצה להודות לאבא שלי שהביא אותי עד הלום ! :blush: ולאמא היקרה שהאכילה אותי כמו שצריך :closedeyes: תודה |
ארני עבר ילדות עשוקה :(
אם אבא שלו היה חי אני מאמין שצבא צ"י כבר היה מעניש אותו כהוגן. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ