![]() |
שולח את עצמי לבאדיבילדינג.קום, חוות דעת פליז
אני מתלבט אם לשלוח את עצמי ל שינוי male transformation
או לנערים - teen bodybuilder of the week מישהו עוקב שם אחרי השיפורים והכל? יש רמה? שווה לנסות בכלל? |
נערים
|
יש רמה
יש אלפי אנשים בפורמים האלה והרבה שינויים מדהימים שים את השינוי שלך אני בטוח שהוא יהיה בין הטובים שמה =] |
אני רוצה כמובן להופיע בנערים כי מדי פעם הם מביאים סתם שחיפים חטובים וזה מרגיז אותי חחח
אבל מצד שני הרמה בשינויים הרבה יותר נמוכה |
הרי אתה עוד בגדר TEEN אז תנצל את זה ,במקרה הזה עדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות
זו רמה בכל זאת BB COM אזמה אם זה נערים,אתה תחשב שם תותח בנערים וזו ה"קטגוריה"שלך גם ככה אז מה הבעיה:boxing: בהצלחה |
יאללה לנערים.
תגיד שעשית את השינוי ב3 חודשים.:) חח סתם. |
אתה יכול למה לא, רק שבניגוד לסיקס-פאק אל תגיד שאתה מאיזה מדינה מאירופה, תרשום ישראל תצטלם גם עם מגן דוד עם צריך, אל תפחד מחוות דעת רעות בגלל אנטישמים שיש שמה, הם סתם קנאים מנייאקים, עם נצטרך נעביר קורס מזורז באנגלית לצ"י נכין להם יוזרים בבודיבילדינג.קום, ונשחרר אותם עליהם :-) :-)
את התמונות של לפני ואחרי שאתה מעוניין לפרסם שם תעלה כאן תחילה, התמונות לפני ואחרי שיש לך בחתימה לא כ"כ רלוונטיות, אתה לא יכול להשוות רמת מסה שהיית בן 13 למסה עכשיו 16-17. הבחינה ההורמונלית יוצרת פה בעיה. |
ציטוט:
|
תסתכל על הפנים.
|
ציטוט:
והעדכניות זה הקיץ מ16 ל-17 |
תנסה teen
|
ציטוט:
|
תשלח, מה יש לך להפסיד?
ואני בטוח שתקבל רק תגובות חיוביות, השינוי שלך באמת אחד הטובים... |
תשלח את כל הגילאים. תשלח ל-teen
|
שינוי מפלצתי יש לך.
תנסה אין לך מה להפסיד |
הממממ נסה אחי:)
בעצם אני עושה בדיקה אם תוך 24 שעות התמונות לא שם אתה מקבל מכות:sbb4: עכשיו אין לך ברירה ידידי האנאבולי מאוד שכמותך:) גדילן מצוי כבר לקחתה?:flowers: |
מה bb.com יא אנורקס?
יצחקו עליך שם... זה ליגה אחרת לגמרי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תפרסם אחי..
ותביא קישור כשאתה מפרסם.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ