![]() |
עזרה לגבי חברת Gnc
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום מקווה להנות:cool: חח
אז יש לי שאלות לגבי חברת GNC : האם היא חברה איכותית והמוצרים שלה גם איכותיים? יש כאן מישהו שיש לו ניסיון עם החברה הזאת? אני רוצה לקנות גנייר איכותי אין לי בעייה עם תקציב וב 15 בחודש הזה אני הולך לתזונאית ככה שלא תיהיה לי בעייה עם תפריט פשוט ראיתי בסופר פארם שהגיינר הזה עולה 200 שקל ל 2.05 ק"ג אז על איזה גיינר תמליצו לי? אני בן 16 מטר 75 שוקל 53 ואני אוכל את כל הדברים שצריך - פסטה,אורז,תפוח אדמה,בשר,ביצים בקיצור את הפחמימות שצריך והלבונים שצריך לעורך כל היום ועדיין אני לא עולה במשקל..(אני חושב ש מה שאני אוכל לא מספיק לי..) אז מה הייתם מציעים לי לעשות? |
תפריט טוב אם מספיק חלבונים פחמימות ושומן איכותי שיהיה בוא את כל הויטמינים והמינרלים הדרושים לגוף+תקנה גיינר להתחלה,אני מציע לך ללכת על הסיריוס מאס.זה הגיינר הכי חזק שיש. הוא של חברת אופטימום 5.5 קילו. עולה סביב אה 400 שקל.
|
יש לי ניסיון עם חברת Gnc ,חברה איכותית...
|
Gnc חברה לא משתלמת לקנייה בארץ
|
ציטוט:
|
חברה שאפשר לסמוך עליה ומאוד אמינה. אני כרגע משתמש בגיינר של Gnc של 1850 קלוריות
|
ציטוט:
|
כן אני מרוצה מהמוצר. תבדוק כמה עולה של ה-4 קילו כי זה יותר חסכוני.
|
ציטוט:
אני אתמול היתי בסופר :):):):) וראיתי שם קופסה גדולה של 2.05 ק"ג ואני לא ראיתי שהיה שם 4 קילו אתה בטוח שיש כזה? |
חשבתי שיש בארץ 4 קילו. אני גר בברוקלין אז אני קונה כאן מול הבית בחנות של Gnc של 4 קילו ב-35 דולר כי ה-2 קילו עולה 25 דולר אז יותר משתלם ה-4
|
החברה היא חברה טובה ואיכותית אבל כמו שאמרו היא לא ממש משתלמת בארץ.
|
טוב עכשיו הבנתי שהיא חברה איכותית..
ועכשיו אני לא יודע מה יותר כדאי הגיינר של Gnc או הסיריוס מאס של אופטימום.. מה היתם מציעים לי? |
לדעתי הgnc...למרות שכולם פה יגידו לך שהסריוס מאס כי זה האינטרס של האתר...לא שאני בא ללכלך חס וחלילה..אבל היה לי סריוס מאס ולא הייתי מרוצה בכלל בכלל...גם מכך שזה לא מתערבב טוב וגם מהטעם..מאידך גיסא אני לא יודע אם הgnc כ"כ שונה מהסיריוס מאס ואם הוא בכלל מתערבב טוב ויש לו טעם טוב..
|
אני אישית מעדיף את הסריוס מאס,וכן זה מניסיון.
|
טוב תודה לכל המגיבים נירא לי אני אלך אל הgnc
|
אגב מישהו יודע בכמה גרם יש 1850 קלוריות?
|
ציטוט:
אתה יודע מה זה מאידך גיסא? |
|
ציטוט:
צדקתי עם המר שמעוני? |
עריכה: בטח שמעת רק דברים רעים אה:dry: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ