![]() |
יד קידמית..
היי חבריה XD
תקשיבו...הבייספס שלי עגול...(חחח כן הוא דומה מאד לשל סטס רק היקף 34 XD) עכשיו...חברים שלי צוחקים עליי על זה וזה לא עיצבן אותי או משהו וזה מתחיל...קוראים לי ג'ולה או כדורי...=/ ממש כמו ילדים קטנים..אוףף....מה לעשות? ועוד משהו...זה גנטי נכון? אז זה נחשב לגנטיקה יפה ? או שזה לא יפה ככה? אני דווקא אוהב את זה....חח WOW איזה חפירה אחויה.! :basketball: |
יש לך בולבול?
|
אחלה פוסט,אפילו אין סימן לספאם...
אה,וכן זה נחשב ליפהhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon14.gif |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם יש לך אחד כזה קח אותו ושים על כולם! :flowers: נו באמת.. |
ציטוט:
|
אללה איסטר לאנשים יש צרות בחיים =\
|
פיפטי ביפתי - בילי בילי בפתי - ג'ונגה לבנגה - לוף לוף לוף
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה יפה עם אחוזי שומן נמוכים ואיזה וריד לדעתי D:
|
:boxing: :basketball: :wiggle:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הלוואי עליי 7 וחצי... ב5:50 אני בתוך ההסעה לעבודה אתה מדבר איתי 7 וחצי בלאטטטט... |
ציטוט:
|
אדון פאסוליה ?!
"לפי החישובים של פרופסור מקרמר , מנת המשכל מושפעת בעיקר מכישורים תפיסתיים וחושיים המועברים מדור לדור. ככל שהמערכת התפיסתית של האדם רגישה ומדויקת יותר, עולה מנת המשכל שלו. התפלגות מנות המשכל היא התפלגות נורמלית מנת המשכל הממוצעת בכל קבוצת גיל היא 100, וסטיית התקן היא 15. בחלוקה גסה של התפלגות מנות המשכל: לכ-68 אחוז מהאוכלוסייה מנת משכל של בין 85 ל-115, ולכ-95 אחוז מהאוכלוסייה מנת משכל בטווח ה"נורמלי" - בין 70 ל-130. מנת משכל נמוכה מ-70 מעידה בדרך כלל על פיגור שכלי. אדם שמנת המשכל שלו היא מעל 130 נחשב בדרך כלל ל"עילוי גדול" ומ-145 ל-גאון, אם כי הבחינה בודקת רק את רמת ההבנה והלוגיקה במספרים והנדסת המרחב, ולכן אינה מעידה על כישרון בתחומים אחרים, כגון מוזיקה או ציור." השורה המודגשת קורצת אלייך !! כן כן אתה אוי ה' מה חטאתי , מה פשעתי , שבור לי ת'ראש ,וקטע לי ת'ידיים ! |
Omg
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ