![]() |
חדר כושר בצבא..
שמעו רוב הסיכויים ששמו אותי לקרבי עכשיו רציתי לשאול האם יש בצבא חדר כושר והאם יש זמן להתאמן בו גם אם אני אהיה בקרבי?
|
ציטוט:
תלוי מתי במהלך זמן ההכשרה שלך (טירונות +אימון מתקדם ) לא תהיה לך גישה לחדר כושר ,ותאמין לי שגם לא יהיה לך כוח , אתה תהיה ער המון שעות ,תעשה המון ,ולא תאכל יותר מדי ( 3 ארוחות ביום זה לא הרבה ) אחרי ההכשרה ,אמור להיות לך זמן בסדיר שלך ,השאלה כמה מבצעי תהיה ,וכמה תהיה עסוק בבט"ש בסופו של יום ? מאוד קשה להיתאמן בצבא כשאתה לא ג'ובניק |
הבאנתי.ואם נגיד אני לא רוצה קרבי.אני יכול להגיד להם והם ישימו אותי ליחידה שאני רוצה?
|
אני לא מבין את הפורום הזה!!! יותר חשוב לכם השרירים שלכם מלשרת בצבא???
חצי מהפורום כבר אמרו שהם משטמטים!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ומשתמטים מצידי אני נהייה שחיף ומאבד את הכל בצבא ולהחזיר את זה עם סייקלים בשחרור ומזכרון שריר תלך בכל מקום תגיד , בגלל השרירים אני השתמטטי מהצבא , יחשבו שאתה הומו. |
שיחשבו.הייתי רזה כמו לא יודע מה ולא היה לי כלום.אני לא מתכוון לעבד את העבודה הקשה שעשיתי!
|
ציטוט:
|
יש לי פרופיל 97 ואני מתגייס ב 25/7 אני עדיין יכול איכששהו להוריד את הפרופיל?
|
ציטוט:
אפשר לחשוב שכאלה אנשים נראים כמו רוני ופוחדים לאבד את המראה הזה, בסך הכל שחיפונימים. |
ציטוט:
|
חלאס אל תהרוס את הנושא הזה.
|
ציטוט:
|
שמעו.נכנסתי לכאן http://www.aka.idf.il/giyus/news/default.asp#news1 וכתוב שם ש 25/7 זה או משמר הגבול או נ"מ.נראה לי בסוף אני אהיה נ"מ..
|
ציטוט:
|
במה תעזור לי?
|
ציטוט:
|
עזוב שניתי את דעתי.מה אתם אומרים על נ"מ?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ