ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שאלה בקשר לצבא (https://israelbody.com/showthread.php?t=13478)

GaL-L 03-07-07 22:40

שאלה בקשר לצבא

אני מאוד רוצה ללכת לקרבי ואם כבר קרבי אז אני מעדיף משהו מובחר רציתי לדעת האם אפשר עם קב''א 52-51 (יש לציין שאת הפסיכוטכני עשיתי בתקופה שהייתי במצב של בעיות של חוסר ריכוז ובילבול) להתגייס לסיירת כלשהי ? או ליחידה מובחרת כמו למשל דובדבן וכמובן הפרופיל שלי הוא 97 , ולטייס קרב יש סיכוי שיקבלו אותי ?

תודה מראש לכל העוזרים :flowers:

Gamerrrrr 03-07-07 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GaL-L
אני מאוד רוצה ללכת לקרבי ואם כבר קרבי אז אני מעדיף משהו מובחר רציתי לדעת האם אפשר עם קב''א 52-51 (יש לציין שאת הפסיכוטכני עשיתי בתקופה שהייתי במצב של בעיות של חוסר ריכוז ובילבול) להתגייס לסיירת כלשהי ? או ליחידה מובחרת כמו למשל דובדבן וכמובן הפרופיל שלי הוא 97 , ולטייס קרב יש סיכוי שיקבלו אותי ?

לא נראה לי, יום סירות זה מ52 אז אם אתה עם 51 אז לא. או שאתה יכול לבקש חריג, הכי טוב להתקשר למדור סיירות (הטלפון נמצא באתר עולים על מדים) ושלאול אם אתה זכאי ליום סיירות (יענה לך תא קולי בהתחלה עד שבסוף יהיה מענה אנושי) ואז תברר שם ואם לא אז תכתוב מכתב חריג לשם. חוץ מזה דובדבן דורש גיבוש צנחנים ואז גיבוש יחטיו"ת

ran7 03-07-07 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GaL-L

לדובדבן אני לא יודע אם יקבלו אותך.....
אבל שייטת סיירת מטכ"ל לא יקבלו אותך אני חושב שצריך קב"א 52+גם טייס קרב לא תהיה כי צריך
קב"א54או 56 אם אני אל טועה

Gamerrrrr 03-07-07 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ran7
לדובדבן אני לא יודע אם יקבלו אותך.....
אבל שייטת סיירת מטכ"ל לא יקבלו אותך אני חושב שצריך קב"א 52+גם טייס קרב לא תהיה כי צריך
קב"א54או 56 אם אני אל טועה

צריך קב"א החל מ53 בשביל להיות קצין\יום סיירות.

ran7 03-07-07 22:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
צריך קב"א החל מ53 בשביל להיות קצין\יום סיירות.

אני מתבלבל במספרים אני זוכר שחבר שלי פעם הסביר לי איך כל זה הולך עם הקב"א והדפ"ר
חח יותר מדי מספרים

shay 03-07-07 22:48

בקש חריג וכתוב מכתב אמיתי עם הרגשות שלך..ויהיה טוב

שומר החומות 03-07-07 22:51

גם אם לא תקבל יום סיירות ולא תקבל חריג לא סוף העולם.
יש לך את גדודי הסיור בכל חטיבות החי"ר (חוץ מכפיר), דרך כפיר אתה יכול להגיע לעוקץ, דרך צנחנים אתה יכול להגיע לדובדבן ומגלן, בגולני גם יש את אגוז, גם בשריון יש לך פלס"ר...
בקיצור, לא סוף העולם.

שיהיה בהצלחה

arbel2 03-07-07 22:53

יש לך פל"סרים וגד"סרים כמעט בכל יחידת חיר
יש לך את צנחנים שמשם יש את דובדבן (קצת קשה להיכנס לשם, צריך לככב בגיבוש הראשוני ליחידה ,ואז גם להפציץ בגיבוש יחטיו"ת )

GaL-L 03-07-07 22:57

תודה לכל העוזרים אם יש לכם עוד עצות בבקשה תירשמו (: , אני אתקשר מחר אל מדור סיירות ואברר איתם את זה .
ד''א אני עולה לכיתה י''ב באיזה תאריכים יש ימי סיירות ?

שומר החומות 03-07-07 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GaL-L
תודה לכל העוזרים אם יש לכם עוד עצות בבקשה תירשמו (: , אני אתקשר מחר אל מדור סיירות ואברר איתם את זה .
ד''א אני עולה לכיתה י''ב באיזה תאריכים יש ימי סיירות ?

יש בינואר וביולי

VoRteX 03-07-07 23:07

קב"א מספיק 52 בשביל יום סיירות

IGOR 03-07-07 23:09

תתגייס לצבא של ספארטהה נראה אותך תצא חיי מהאימונייםםם!!..

סתם.חבר שלי רצה להתקבל לסיירת או לדובדבן אבל לא קיבלו אותו כי הוא נכשל שם במשהו והסיבולת שלו לא הספיקה.הוא בעל סיבלת ממש טובה אבל היה כנראה צריך יותר מזה.

maradona 03-07-07 23:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
יש לך את צנחנים שמשם יש את דובדבן (קצת קשה להיכנס לשם, צריך לככב בגיבוש הראשוני ליחידה ,ואז גם להפציץ בגיבוש יחטיו"ת )

ארבל,תגיד איפה אתה משרת?

שומר החומות 03-07-07 23:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2

דווקא אם אתה עושה את הגיבוש יח"טיות בקבוצת המאותרי דובדבן, מספיק שתסיים בציון סביר+ בשביל להתקבל...
ואני גם שמעתי על הרבה מקרים של כאלו שלא היו מאותרי דובדבן בגיבוש צנחנים, וביקשו מהמפקדים שלהם להיות בגיבוש יח"טיות בקבוצת המאותרים והם קיבלו את זה...אומנם היו צריכים לעבוד יותר קשה אבל הצליחו.
קומבינות לא חסר:jockey:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:45.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ