![]() |
שאלה בקשר לצבא
אני מאוד רוצה ללכת לקרבי ואם כבר קרבי אז אני מעדיף משהו מובחר רציתי לדעת האם אפשר עם קב''א 52-51 (יש לציין שאת הפסיכוטכני עשיתי בתקופה שהייתי במצב של בעיות של חוסר ריכוז ובילבול) להתגייס לסיירת כלשהי ? או ליחידה מובחרת כמו למשל דובדבן וכמובן הפרופיל שלי הוא 97 , ולטייס קרב יש סיכוי שיקבלו אותי ?
תודה מראש לכל העוזרים :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל שייטת סיירת מטכ"ל לא יקבלו אותך אני חושב שצריך קב"א 52+גם טייס קרב לא תהיה כי צריך קב"א54או 56 אם אני אל טועה |
ציטוט:
|
ציטוט:
חח יותר מדי מספרים |
בקש חריג וכתוב מכתב אמיתי עם הרגשות שלך..ויהיה טוב
|
גם אם לא תקבל יום סיירות ולא תקבל חריג לא סוף העולם.
יש לך את גדודי הסיור בכל חטיבות החי"ר (חוץ מכפיר), דרך כפיר אתה יכול להגיע לעוקץ, דרך צנחנים אתה יכול להגיע לדובדבן ומגלן, בגולני גם יש את אגוז, גם בשריון יש לך פלס"ר... בקיצור, לא סוף העולם. שיהיה בהצלחה |
יש לך פל"סרים וגד"סרים כמעט בכל יחידת חיר
יש לך את צנחנים שמשם יש את דובדבן (קצת קשה להיכנס לשם, צריך לככב בגיבוש הראשוני ליחידה ,ואז גם להפציץ בגיבוש יחטיו"ת ) |
תודה לכל העוזרים אם יש לכם עוד עצות בבקשה תירשמו (: , אני אתקשר מחר אל מדור סיירות ואברר איתם את זה .
ד''א אני עולה לכיתה י''ב באיזה תאריכים יש ימי סיירות ? |
ציטוט:
|
קב"א מספיק 52 בשביל יום סיירות
|
תתגייס לצבא של ספארטהה נראה אותך תצא חיי מהאימונייםםם!!..
סתם.חבר שלי רצה להתקבל לסיירת או לדובדבן אבל לא קיבלו אותו כי הוא נכשל שם במשהו והסיבולת שלו לא הספיקה.הוא בעל סיבלת ממש טובה אבל היה כנראה צריך יותר מזה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני גם שמעתי על הרבה מקרים של כאלו שלא היו מאותרי דובדבן בגיבוש צנחנים, וביקשו מהמפקדים שלהם להיות בגיבוש יח"טיות בקבוצת המאותרים והם קיבלו את זה...אומנם היו צריכים לעבוד יותר קשה אבל הצליחו. קומבינות לא חסר:jockey: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ