![]() |
תמונות חדשות מהיום - 2.07
-----
|
אחי התאריך כבר 3.7
|
נראה טוב מאוד לדעתי לגילך,תתחיל להשקיע במכון ,יש לך גנטיקה טובה.
|
פוטנציאל מעולה
תמשיך להשקיע תגיע רחוק |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
ב- 2008 אני מתכוון להתחרות בקריטריון ג'ודו שזה בעצם מס' תחרויות שאם זוכים בהן טסים לחו"ל על חשבון המדינה + מתחרים באליפות בינלאומית אז אני אתאמן כמו שצריך כדי להשיג את מטרתי :) |
כל הכבוד, גנטיקה יפה, תמשיך ככה!
|
יפה ..מאוד אהבתי
תמשיך בהשקעה גבר |
בהצלחה בתחרות שלך אחי:sbb2:
ניראה טוב ותעלה במסה !תיראה טוב ותהיה כבד הבנתי שזה יתרוני בקטע של הג'ודו לא?:boxing: |
ציטוט:
תודה לכולם! |
כל.הכבוד
גוף.מעולה.לגילך תשקיע.יותר.במכון גנטיקה.לפנים בקיצור.בהצלחה |
ערב טוב לכל הגולשים!
שוב תודה על הפרגון :) מלבד הארות / הערות באופן כללי, האם יש איזור בגוף שאני צריך לעבוד עליו בעיקר (גב / כתפיים / יד קדמית / אחר..)? מה שהבנתי בינתיים זה שעליי להמשיך לעבוד על מסה ורק אח"כ במקרה הצורך לחטב את הגוף. אני רוצה להיראות בסופו של דבר מוצק וחטוב עם יותר כוח. בעוד כמה שנים המטרה שלי בתחרויות ג'ודו להגיע לקטגורית משקל של 73-85 ק"ג וזה רק אם אמשיך לגבוהה עד 1.80 לפחות. בינתיים אני בקטגורית משקל 60-66 ק"ג ונראה לי שעד סוף 2008 אמשיך בקטגוריה זו כי אין הרבה בגילי מעל 66 ק"ג ויכולים להפוך משקל זה לקטגורית משקל פתוח ואז אצטרך לעשות קרב למשל נגד יריב במשקל 80 ק"ג. רוב הסיכויים שחודש הבא אקנה אבקה כשרה לעלייה במסה ואשמח לשמוע איזו לדעתכם עליי לקנות. עד חודש אוגוסט אני רוצה קצת להרזות עד 60 ק"ג בערך עם 10-13 אחוזי שומן כדי שאוכל להתחיל עם עלייה נקייה במסה באמצעות אימון מתאים תזונה נכונה הכוללת אבקה (ידוע שאבקות לעלייה במסה גורמות לעלייה דרסטית במשקל ולכן אקח אבקה רק פעמיים ביום: לפני אימון אירובי /אנאירובי ואחריו). אם יש כאן אנשים שמבינים / מתאמנים בענף ספורט תחרותי שצריך בו כוח מירבי או בכלל אז אשמח גם לקבל את העצות שלכם בנוגע לתרגילים שיכולים לעזור לי להתקדם ולהצליח יותר בקרבות מבחינת כוח במשיכת היריב, הרמות היריב, בריחה מריתוקים וכו'. מצפה לעוד תגובות.. המשך יום נעים, רביב. |
ראיתי פעם סרט על אריק זאבי והראו אותו מאמן גב חזק. לא יודע אולי זה קשור (הוא עשה חתירה עם משקולת (מוט) מתחת לספה ובטן כלפי מטה )
בכול מקרה ברור שיכירו אותך כספורטאי יותר אבל גם יהיה לך יותר קשה... צריך יחס של כוח יותר גדול מאשר משקל... |
ציטוט:
אני חושב שבאמצעות 3 אימוני ג'ודו, 3 אימוני כושר ואחריהם ריצה קלה משולבת עם ספרינטים במשך רבע שעה (לשיפור סיבולת לב ריאה שזה חשוב מאוד לג'ודו) וכל זה במהלך שבוע אחד + תזונה נכונה, אבקות לעלייה בכוח ובמסה ורצון כמובן - אגיע להישגים טובים בשילוב טכניקה, כוח וזריזות. בנוגע לתרגילים שאריק זאבי היה מבצע, תודה לך! הזכרתי בתגובה הקודמת שלי שתרגילי גב טובים לג'ודו בעיקר להרמה והטלת היריב. |
גנטיקה טובה,חטוב,תמשיך במאסה,טוב לגילך.:boxing:
|
ציטוט:
אתה מנסח טוב מאוד יחסית לבן 14.11 :) |
המשך כך...
|
הוספתי לאשכול בלינק אחד 4 תמונות מתקופות שונות השנה (מרץ, אפריל, יוני ויולי):
http://img265.imageshack.us/img265/4...titled1ui6.jpg |
ציטוט:
ומה לעשות, אני בן של מורה :laugh: |
נראה סבבה לגמרי
הרבה בהצלחה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ