![]() |
צריך מאמרים וסימוכין לגבי % השומן
לגבי כך שקשה עד בלתי אפשרי לרדת באופן טבעי לסביבות ה-4% שומן, בטח ובטח לחיות במצב הזה למשך זמן.
יש איזה אחד שטוען שיש רשימה של 5 שחקני Nba בדראפט הנוכחי שיש להם מתחת ל-4% שומן והם שחקני Nba, צריך להוכיח לו שהוא טועה (בין היתר, יש אחד שהוא טוען שהוא 90 קילו על 2.7%). כמובן שכולם טבעיים והם עוד שחקני Nba.. |
ציטוט:
אין להם סיבה לרדת לאחוזי שומן כאלו, מה שנעשה כמובן בדרך לא טבעית. הם מינימום 7-8, לא מאמין שמתחת. הם לא יכולים להיות במאזן קלורי שלילי כי יפרקו אותם שם, יש אגרסיביות מטורפת. המון חטובים שם אבל 8 אחוז שומן עם מאסה גדולה יכול להתפרש כהרבה פחות אחוזי שומן. |
בסדר, אבל אני צריך מאמריפ/הוכחות/סימוכין.
|
בולט? פאניק? עידן? משה? גל ט?
איפה אתם? |
ציטוט:
למה ששחקני NBA יהיו טבעיים? הם כולם אכולי סטרואידים, למה נראה לך שהם כאלה סוסים וגם לא מרימי משקולות במקצועם? (הם מתאמנים בחדר כושר, אבל הם לא עושים אימוני בודיבילדינג) אני מניח שהם כולם בערך 7-9 אחוז, והסוסים עם חומרים כמובן. |
תגיד לי נשמע לך הגיוני ששחקן ישחק ב-nba על 2.7% שומן??
המתחרים באולימפיה על ה-% שלהם בדיוק לכמה ימי תחרות ואז עולים ממנו, אי אפשר לחיות ככה. אז תחשוב מה זה שאתה שחקן Nba? איזו רמת פיזיות? כמה זה לרוץ? כמה מכות מהיריבים זה? תביא לי איזה הוכחה מאמר או משהו.. |
|
ציטוט:
|
לא.
על איזה אחוז שומן אפשר לחיות זמן X |
בחייאת תביא לינק אחי חח :jockey:
לינק ישיר אחי, תודה! אני לא מבין את כל האנגלית הזאת.. |
מקפיץ!
|
תקפיץ, אחי תקפיץ.
אני ראיתי תגובה או מאמר איפשהו בפורום שמישהו דיבר על זה. אישית זה מאוד לא סביר ששחקני כדורסל יגיעו לאחוז שומן כ"כ נמוך, זה יפריע להם מאוד מכיוון שקשה לתפקד עם אחוז שומן כ"כ נמוך ובמיוחד כשמדובר בפעילות אינטנסיבית של שחקני כדורסל, יש להם הרבה אימונים והם רצים המון, מה שאומר שהתפריט שלהם בנוי רובו מפחמימה, לכן שוב זה מוכיח את הטענה שזה שיהיה להם אחוז שומן נמוך יהיה מאוד לא סביר במקרה של שחקני כדורסל מקצוענים. |
ציטוט:
הספורטאים עם ה% שומן הכי נמוך אוכלים הכי הרבה פחממות. |
כמות הפחמימות בתפריט שלך משפיעה ישירות על החיטוב שלך, יכול להיות שלא הסברתי את מה שהתכוונתי בצורה כ"כ ברורה, התכוונתי לזה שלספורטאים שעוסקים בספורט מהסוג הזה לא איכפת להם מאחוז השומן כי מבחינתם אין לזה שום השפעה.
ואתה באמת חושב שלאנשים עם 4% שומן בגוף קל לתפקד? זה מאוד לא סביר. |
ציטוט:
כמות הפחממות לא משפיעה על החיטוב שלך, מאיפה הוצאת את זה? |
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=81
"מכל הדיאטות שתנסו, תמיד תגיעו לאותה המסקנה שכמות הפחמימות בתפריט שלכם היא הקובעת את קצב ההתקדמות ושרפת השומן..." תקן אותי אם אני טועה, יכול להיות שיש לי חור בהשכלה. :unsure: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
% שומן כולל גם איברים פנימיים...
לכן זה בלתי אפשרי לרדת מתחת לסביבות ה-3% |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ