![]() |
אך עושים את הבלוק האחרון ב Hst ?? סיימתי כבר 3
אתמול היה לי הבלוק האחרון של 5 חזרות ..עכשיו נשאר עוד בלוק של שבועיים גם 5 חזרות ,
לא הבנתי אותו כל כך ... מישהו יכול להסביר ? בכל אימון אני מעלה במשקלים ! אם פעם הייתי עושה חזה 80 קילו גג .. היום אני בלי בעיה עושה 100 בכיף !! (בטווח של 5 חזרות (: חח תודה לעוזרים ! |
הלוק הראשון הוא 15, שניה-10, שלישי-5 והרביעי או 5 חזרות או 2 חזרות נגטיביות(חובה ספוטר)
אני מעדיף את ה5 חזרות שוב.. כי בחזרות נגטיביות גם עם 20 קילו אתה יכול להתעייף ואז לא באמת תיהיה העמסה הדרגתית. |
צריך להגיעה לכשל בחזרות האלה ??
בבלוק האחרון אני מגיעה לכשל או שעושה אותו בלוק כמו השלישי ?
|
אתה יכול את זה ואתה יכול את זה, האופציה הראשונה הרבה יותר יעילה אבל השנייה יותר כיפית. אתה יכול גם להמשיך לרדת לטווח של 3 חזרות נניח ולהמשיך כרגיל.
כדרך אגב ,התקדמות נהדרת! אין הרבה תוכניות שיקדמו אותך כלכך מהר אתה יודע... |
יש תוצאות בכלל?
|
זה מה שהוא אמר:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם אני עליתי כך במחזור הראשון שלי בתוכנית, מ100 ל120
|
ציטוט:
הוא מתאמן ותיק שהפסיק את האימונים לכמה זמן ועכשיו חזר ד"א הבחור היה קרנף רציני,וטוב שהוא מחזיר עטרה ליושנה:sbb4: |
אני גם עכשיו מתחיל Hst(אני ב 9-14 יום מנוחה לפפני התוכנית)ויש לי קצת טעייה בעניין.
בבלוק האחרון אני אמור לעשות אותו בלוק בדיוק כמו השלישי(לחזור ל 50% מה Rm5 וכל אימון לעלות 10% עד שמגיעים ל 100% ומגיעים לכשל)או שאני אמור להתאמן עם ה Rm5 המקורי שלי(aסביר להניח שהוא כבר לא ה Rm5 שלי כי התחזקתי)בלי שום העמסה הדרגתית ורק באימון השישי לעלות קצת את המשקל ולהגיע לכשל? |
ציטוט:
אז שיעזוב את הHOMOS SPECIFIC TRAINING האלו ויעבור לאיזה ABCD עזוב אותך שטויות ;] |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תתאמן עם אחוזים מהrm החדש, הכי פשוט...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ