![]() |
משה קצב..מה דעתם?
http://f.nau.co.il/Common/Images/pixel.gif"מדובר בסוטה מין"א' תוקפת את משה קצב בצורה חריפה במסיבת עיתונאים ומספרת בפרוטרוט איך הפך אותה לדבריה ל"שפחת מין". לטענתה, הסדר הטיעון עם קצב נותן רישיון ולגיטימציה לעברייני מין
*הועתק מאתר נענע. לדעתי, כן היו יחסי מין סוערים אבל מכאן ועד אונס?! חוץ מיזה גם ככה היועץ המשפטי לא העמיד את משה קצב בגין אונס אלא בדברים פחות חמורים.... |
חרמן.
|
לא ראיתי את הנושא האחר...
מנהלים לשיפוטכם למחוק או להשאיר.... |
לדעתי לא היה שום אונס סך הכל גרירה של עינינים ותחת השניים של התיקשורת באמת רצחו לו תדם לפני שהיה אפילו משפט
והינה פה זה ההוכחה נגד א לא סתם כל הטענות שהיא העלתה בסוף בוטלו |
האמת היא שאין לדעת.
יכול להיות שהוא אנס אותה, יכול להיות שלא. בעולם שבו יאסר עראפת הוא חתן פרס נובל לשלום אי אפשר לדעת מה קורה. |
א' הזאת צריך לרצוח אותה את הזונה הקטנה הזאת איכס לא מגיעה לה לנשום אוויר
|
דרך אגב המיתלוננת א היא אחות של חיים רביבו
השם שלה אורלי רביבו יש לי תמונות אמתיות שלה |
ולי איזה תחפרונים ושופלים יהיו עוד מעט
|
ציטוט:
2. היא טוענת שזו לא היא, והעורך דין שלה מנסה לתפוס את זה שפירסם את התמונות והשמועה. שלח לי ת'תמונה אחי במוניטין או משהו :flowers: |
ציטוט:
מזכירים הרבה את אח שלה שאיתה ותומך בא ועוזר לה כלכלית לא יודע איך אפשר לישלוח לך תתמונות אבל פעם אחת העלתי אותם לאתר וסגרו תנושא אני זוכר השם שלה אורלי רביבו אחות של חיים רביבו |
ציטוט:
וכן וואלה חיפשתי בגוגל רשום אורלי רביבו מנהלת לשכת הנשיא... |
ציטוט:
ולדעתי זה לא הוגן שהיא רצחה לו תשם והיא נשארה מוגנת אז עכשיו כול העולם יודע מי זאתי שהנשיא המכוער קצב זיין חח |
ציטוט:
|
מגיעה לה אמן תמות, לא יאמן איזו בושה לחיים רביבו שיש לו אחות כזאת בת בת בת זונה
צריך לפרסם את השם שלה בכל פינה, שיתלו אותה ותסבול מוות איטי הלוואי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תעלה את התמונות, נערוך בפוטושופ נעשה אותה ערומה ונפרסם
צריך גזר דין מוות אמן תתאבד |
חחחח גלעד
|
אם אני יעלה ימחקו את הפוסט העלתי כבר פעם מה אתם לא זוכרים?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ