![]() |
אחרי יותר מחודשיים וחצי של חיטוב, צ'יט מטורף מבחינתי...
לפני שעה הרגשתי דחף בלתי מוסבר לג'אנק.
הלכתי לפיצה השכונתית, קניתי לי שלושה משולשים של פיצה ענקית וחשבתי שזה ייגמר בזה. אחרי שתיים שלוש דקות, נפתח התיאבון. קניתי מגש פיצה משפחתית עם בצק עבה. חיסלתי אותה. ולקינוח, דפקתי מוס שוקולד וכדי להרגיש שאכלתי משהו בריא, קינחתי בקופסת טונה. הבטן שלי עובדת עכשיו כמו הכור האטומי באירן. זה הצ'יט הראשון שלי בחיטוב הנוכחי. ממחר אחזור לתפריט כמו שצריך. לא יודע איך אני אצליח להירדם עכשיו...בטוח שלא אשן הלילה על הבטן. |
חחחחחחחחחח שמח שנהנית P:
|
חחחחחחחח
זה כמו 5 צ'יטים |
אה ,יופי, סוף סוף הפורום הפך להיות פורום תזונה נורמלי, במקום להחליף מתכונים לשיבולת קקי עם תרד ,אנשים מתחילים לכתוב על אוכל אמיתי!
ציטוט:
יאללה מחר במזל תקבל ווש... |
חח הכי חשוב הטונה :p
|
ציטוט:
יאללה..שיהיה איזה ווש. אני על 10-11% שומן...ולא יורד מתחת לזה..כבר חודש אולי...:unsure: |
מה המשקל? גובה?
איך נראה התפריט וממה הוא מורכב? אירובי? קיצצת מתי שהוא בתפריט? |
ציטוט:
פיצה עם הרבה בצק וגבינה צהובה ככה מותכת טוב טוב כזאת שנמתחת כשמביאים ביס ורוטב עגבניות מתחת לגבינה המותכת עם זיתי מוטבעים בגבינה :jockey: ככה משפחתית שלמה... אחרי זה אייזה בורקס העגלה עם מלא גבינה וסומסום ובצק עלים דק כזה ואלי חתיכות תרד באמצע... (חחחחח מצטער אחיי המתחטבים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אעלה תמונות בסיום חיטוב, בעוד חודש. |
ציטוט:
הרבה שומן טראנס |
פיצה זה אחד הצ'יטים הכי כיפים.. עם בקבוק-או שניים של קולה
|
ציטוט:
כשעושים צ'יט ותתקן אותי אם אני טועה לא כל כך שמים לב לאיזה שומן טראנס יש או אין...:flowers: |
אני לא יודע אם זה טוב או רע, אבל מאז שהתחלתי לעשות תפריט מסודר והכל ולאכול בריא, אני בכלל לא נמשך לא לפיצה לא לפלאפל לא לשוקולד לא לכלום שהוא נחשב לא בריא.
וזה לא שאני מתאמץ לאכול בריא, פשוט אוכל לא בריא מגעיל אותי (פשוט ביותר). כנראה שזה בגלל שאכלתי המון זמן רק אוכל בריא, ואולי ככה עדיף, הדבר שנחשב צ'יט בשבילי (הכי גרוע) זה לקחת 4-5 כפיות של קורנפלקס מצופה בדבש (שגם הוא נחשב קורנפלקס בריא חחחח). |
ציטוט:
כמה זמן אתה בתפריט חיטוב ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
ככה שבחיטוב אני לא רואה שום בעיה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כשתהיה בחיטוב. ותאכל 1600 קלוריות ביממה, כאשר 1000 קלוריות מתוכם מגיעות מחלבון. כלומר 600 קלוריות מפחמימות ושומנים ביחד. אז תיזכר במשפט שלך..ותגיד, HELL צדק. :jockey: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ