![]() |
פעילות מינית ואימונים
האם פעילות מינית משפיע על התוצאות של האימונים??
גם מבחינת התחזקות וגם פיתוח הגוף עצמו? |
מן הסתם אם זה אצלך בקצב מהיר או איטי או פרועה אבל לא משנה גם ככה אתה מוציא קלוריות, ומאבד טסטוסטרון..
|
אוקי.. אז ההשפעה של איבוד טסטוסטרון מעניינת אותי..
למה זה משפיע אם בכלל? |
כי ההורמון הזה גם אחראי על הופעת השיער על הפנים והחזה, עיבוי הקול, העלאת מסת השרירים עיבוי העצם, יצירת תאי זרע.... וכו.. בקיצור הוא ההורמון הגברי שנחוץ לנו להרבה פרמטרים כפי שכתבתי..
וד"א סמים ואלכוהול פוגעים ליצור הטסטוסרון.. |
כן איבוד קלורי
אחלה לזמן החיטוב 30 דקות של סקס פרוע אחי תגם נהנה וגם שורף |
ציטוט:
עריכה : תעשה מתי שבא לך ככל שהתדירות יותר גבוה זה יזיז לך פחות ופחות הכוונה שלי זה שאתה גם יכול להגיע למצב ששעה אחרי גמירה אתה מרגיש כאילו לא עשית כלום כבר כמה ימים |
חחח...יש עוד זמן עד החיטוב..
תמיד יש הרגשה של מין ריקנות כזו אחרי הפורקן... כאילו הנפח של השרירים בורח החוצה בשפיך.. למישהו יש איזה מידע על איך טסטוסטרון משפיע על בניית שריר..? |
ציטוט:
|
יש מצב שזה פסיכולוגי..
כי לא נראה לי שבכזו מהירות הנפח יורד.. זו הסיבה שמתאבקים וכדומה לא עושים סקס בתקופת אימונים? |
ציטוט:
הורמון הגדילה :מיוצר בבלוטת יותרת המוח. הוא ממריץ צמיחה של עצמות ארוכות בגפיים ומגביר יצירת חלבונים. הגברת ייצור החלבונים תורמת להתפתחותם של השרירים. בנוסף, הורמון הגדילה משפיע על חוזקן של העצמות, הגידים, הרצועות ורקמת הסחוס. הורמון הגדילה מקטין את השימוש בגלוקוז ומגדיל את השימוש בשומן כמקור אנרגיה בזמן הפעילות הגופנית. השימוש המוגבר בשומן כמקור אנרגיה תורם להפחתת מסת השומן בגופנו. הטסטוסטרון:הטסטוסטרון הוא הורמון המין הזכרי העיקרי שמיוצר על ידי האשכים ובכמויות קטנות על ידי השחלות. זהו הורמון חשוב ביותר עבור גברים ונשים. חשיבותו באה לידי ביטוי בשמירה על נפח/כוח/טונוס השרירים, הוא מעלה את קצב חילוף החומרים הבסיסי (מטבוליזם), מקטין את מסת השומן בגוף ומעלה את הביטחון העצמי.. .. ריכוז הטסטוסטרון אצל הנשים נמוך פי 10 מהגברים, אולם הוא בעל חשיבות רבה בקביעת עוצמת התשוקה המינית ועוצמתה של האורגזמה. ייצור ההורמון אצל נשים הולך ופוחת כאשר האישה מתקרבת לגיל הבלות ואילו אצל הגברים נצפית ירידה בייצור ההורמון בשנות ה-40 לחיים. |
ציטוט:
בכל מקרה זה לא הגיוני שלא עושים סקס בתקופות האימונים אני מתאמן כל החיים אז מה להימנע מסקס לנצח? אבל כן אני גם שמעתי על משהו כזה מאיפה שמעת על זה? ובקשר לנפח כן זה פסיכולוגי אבל איך זה שזה פסיכולוגי אצל כולם :):):):) |
זזתי לישון ,לילה טוב..
|
לילה טוב...חח
דבר ראשון מאז שאני קטן ממש אני זוכר שבסרט רוקי הוא לא קיים יחסי מין עם אדריאן.. וכשהייתי מתאמן בספורט תחרותי(כדורגל כדורסל וזה) היה מין מיתוס שאסור לאונן לפני משחקים וכאלה דברים.. הכוונה בפסיכולוגי זה יותר בכיוון של השפעה של הורמונים על התפיסה העצמית יותר מאשר מה שבאמת קורה.. כמו שלחלק מהאנשים חצ'קונים זה סיוט ומכל פצעון קטן עושים עניין...לאחרים זה לא ממש מפריע.. כנראה עקב הפרשת ההורמון סרטונין(חרדה ולחץ).. אז כל ההורמונים שמופרשים בזמן סקס כנראה משחקים עם התפיסה החזותית.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ