ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   התקדמות חיטוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=12951)

IRON-MASS 25-06-07 21:15

התקדמות חיטוב

אני מרגיש שאני יוצא ממש דביל היום אבל יש כמה שאלות שמציקות לי...כל כמה זמן אתם מורידים או מעלים בקלוריות?
פשוט שמתי לב שלא יוצא לי לאכול 150 קלוריות[ארוחה מסויימת] אז כדאי לנסות להוסיף את זה לארוחה אחרת או לוותר ולהשאיר במצב הנוכחי, אני לא סובל מזה, פשוט אולי זה יעזור להתקדם.
דרך אגב , ירדתי כ 3 ק"ג במשך שבוע בערך, אולי קצת יותר, ומאז אני תקוע, יכולה להיות סיבה הגיונית או שהקצב עד עכשיו מצויין?למישהו יש הסבר?אני אשמח.

תודה ומצטער שחפרתי היום.

:flowers:

F][_aMe 25-06-07 21:55

אל דאגה אחי, שבוע שני בד"כ נתקעים - הגוף מסתגל.
אם אני מפספס ארוחה אני מוסיף את מה שפספסתי בין שאר הארוחות - מחלק (לא בטוח שזה נכון אבל זה מה שאני עושה).
למה אתה אומר שאתה יוצא דביל? אף אחד לא יודע הכל...
תזכור, עדיף לשאול ולהיות טיפש לרגע, מאשר לא לשאול ולהיות טיפש לנצח. (זה רק פתגם - לא התכוונתי לומר שאתה טיפש =] ).

m0she 25-06-07 21:59

השאלה היא מה אתה מוריד ב150 קלוריות האלה. אם זה יוצר מצב שחסר לך חלבון/שומן, או שסתם הגרעון הקלורי גדול מדי - תחזיר אותן. אם לא, אתה יכול להוריד אותן.

3 קילו בשבוע נשמע קצת הרבה, אפילו לשבוע ראשון. אתה בתפריט דל בפחמימות?

THE_JUGGERNAUT 25-06-07 21:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
אל דאגה אחי, שבוע שני בד"כ נתקעים - הגוף מסתגל.

מסתגל למה?

F][_aMe 25-06-07 22:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי THE_JUGGERNAUT
מסתגל למה?

למצב החדש, לגירעון. זה ידוע ששבוע שני תמיד יש עצירה. :flowers:

m0she 25-06-07 22:06

ממש לא מחייב.

F][_aMe 25-06-07 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי m0she
ממש לא מחייב.

בד"כ, במיוחד עם הדיאטה חריפה והגרעון גדול. בתור מישהו שקרע את עצמו עם דיאטות כאסח בשנה האחרונה, זה קרה לי הרבה - תקופת השבוע השני.
אתה צודק בעיקרון, זה לא מחייב אם אתה עושה את זה טוב. :wiggle:

THE_JUGGERNAUT 25-06-07 22:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי F][_aMe
למצב החדש, לגירעון. זה ידוע ששבוע שני תמיד יש עצירה. :flowers:

כתוצאה ממה? אם אתה מתכוון לזה שהוא מוריד קצב חילוף חומרים, קשה לי להאמין שאלא אם כן אתה עושה דיאטת כסאח הח"ח ישתנה בצורה דרסטית בשבוע

IRON-MASS 25-06-07 22:22

נתונים : 187 ס"מ בערך, התחלה 88 ק"ג כרגע 85 ק"ג
בהתחלה בערך 18 אחוז, עכשיו בערך 16...
אני לא מתחייב לגביי האחוזים, זה מה שנראה.

F][_aMe 25-06-07 22:23

3 ק"ג בשבוע זה הרבה, יכול להיות שזה מה שקרה. לדעתי זה הסבר הגיוני.

IRON-MASS 25-06-07 22:31

אז להוסיף את ה150 או לקצץ?
ומתי אתם אומרים כדאי להעלות או להוסיף קלוריות לתפריט? בהתאם להתקדמות אני מתכוון..

m0she 25-06-07 22:48

קבלת תשובה כבר, זה תלוי בפרמטרים שונים.

IRON-MASS 25-06-07 22:57

אוקיי תודה רבה.

Avi 25-06-07 23:56

תוסיף את ה 150 לארוחה אחרת. ו 3 קילו בשבוע זה יותר מידי, אתה מאבד מסת שריר. קצת סבלנות לא הורגת.

Moshe 26-06-07 08:35

שבוע ראשון בחיטוב מאבדים בד"כ הרבה משקל גם שבוע שני זה יכול לקרות וזה קורה בד"כ בגלל הורדת הפחמימות בתפריט ואיבוד נוזלים רב

IRON-MASS 26-06-07 08:54

את ה150 יש לי בעיה להוסיף מכיוון שכבר התרגלתי מבחינת סדר היום אבל אני אשתדל
ולגביי הירידה ה"מוגזמת", אין מה לעשות, התחלתי ישר חיטוב בלי נייטרלי קודם או גרעון קטן יותר, אז קצת פירקתי שריר, מה כבר קרה?הוא יחזור במאסה. גם ככה לא הייתה לי מאסת שריר גדולה קודם, אני רק רוצה לחטב ושיראו מאסת שריר בינונית, שאני לא אהייה שחיף בסופו של דבר.

Moshe 26-06-07 09:39

אין לדעת אם פירקת שריר או לא , בוא נגיד ככה שאני מאוד מאמין שלא פירקת כלום קשה מאוד לפרק שריר בשבוע ראשון לחיטוב אם לא השתגעת עם הדיאטה ולא עשית אירובי כמו מטורף , אין חשש זה נוזלים.

IRON-MASS 26-06-07 09:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB
אין לדעת אם פירקת שריר או לא , בוא נגיד ככה שאני מאוד מאמין שלא פירקת כלום קשה מאוד לפרק שריר בשבוע ראשון לחיטוב אם לא השתגעת עם הדיאטה ולא עשית אירובי כמו מטורף , אין חשש זה נוזלים.

לא השתגעתי:sbb4:
אני על גרעון של 800 קלוריות בערך, זה פנאן.:blush:

YOYO 26-06-07 09:52

בשבועיים הראשונים אני ירדתי מ 71 ל67 ואני כמעט בטוח שלא פירקתי שריר ואחרי זה כבר ירדתי לאט

מה שהורדת בשבועיים הראשונים זה הרוב נוזלים ככה שאין ממה להבהל

F][_aMe 26-06-07 11:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי MosheB

אם הוא לא פירק שריר, איך קרה שהוא נעצר בשבוע השני? :helpsmilie:
כלומר, נעצרים בד"כ כשהגירעון גדול - וכשעושים את זה בד"כ שורפים גם שריר.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:19.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ