![]() |
הלך החיטוב,כוס עמק...
התחלתי חיטוב בסוף החורף למי שזוכר ירדתי מ93 ק'ג ל79 והקוביות היו ממש חשופות השקעתי הכל קניתי תוספים,הלכתי לגיל אבל אז באה פציעה בגב תחתון ולא יכלתי לזוז או להתאמן ועליתי שוב בשומן והגעתי ל-90 שוב ): ,עכשיו אני בריא וחזרתי להתאמן ואני מתחיל שוב חיטוב למרות שאני צריך שוב כוחות נפשיים אבל לגביי תוספים אני מתלבט לקנות כי זה הוצאה גדולה-מה שאני חושב שאם אתה במאזן קלורי שלילי מה זה משנה תוספים או לא?! מה דעתכם? (מדובר על שורף שומן מכל סוג,תוסף אנטי קטבולי וחלבון)
|
תראה.. אנשים יכולים לרדת ל% שומן נמוך בלי תוספים , למעט תוספים מומלצים כגון: שמן דגים ואולי תיסוף באבקת חלבון אם אתה לא אוהב לאכול אוכל חלבוני.
בכל מקרה, אז עלית ב10 קילו - שטויות, תכנס לחיטוב עכשיו בכל הכוח. |
שטויות אחי, העיקר שאתה בריא
יאללה להפציץ :sbb4: |
אני לעולם לא השתמשתי בתוספים, בחיטוב אין טעם בכלל לדעתי, אבל זה בחירה של נוחות.
אבקות , גיינרים, קריאטנים ועוד כל מיני תוספים זה אמצעי לנוחות בסך הכל. |
זה אמצעי להתקדמות גם אין ספק...אבל חיטוב זה דראק ניהיים שחיפים מסריחים, אין כמו מסה
|
ציטוט:
בגלל זה אני מתכוון להעיף אותו ואת החברים שלו לתקופה ארוכה..לרדת ל8 אחוז בערך ואז לעלות ל13-15 זה הדבר! מקצר את החיטוב הבא ונותן מראה טוב יותר בהרבה במאסה הבאה. |
ציטוט:
תן בראש אחי, Thats The Spirit!. אני כבר מת להתחיל חיטוב... |
חיטבתה פעם אחי אין, סיבה שלא תחטב שוב יאלה לעבודה!:sbb4:
|
ציטוט:
אהוווווווווווו אהווווווווווווווו אהוווווווווווווו תחטב ותהייה מעצב. סתם משפט דפוקD::sbb4: |
אתה לא חייב תוספים פשוט תאכל נכון ותעשה אירובי ותשתה הרבה
|
חבוב, פציעה בגב והפסקה מאימונים זו לא סיבה לעלות 11 קילו.
אתה עלית בצורה כזאת משום שלא הקפדת על תזונה. גם אם לא התאמנת, לפחות היית מקפיד על התזונה ואז הנזק היה מצטמצם. |
ציטוט:
|
מני צודק, אני עושה חיטוב בלי להתאמן בכלל והולך לא רע. עושים תפריט נורמלי והכל בסדר.
|
הכי חשוב- התזונה. היא לפניי הכל.
אחר כך אימונים ורק אחר כך שינה. אה כמובן, מעל לכל, גנטיקה. |
לא נורא אחי אנשים נופלים בשביל לקום מחדש עם כוחות חדשים
דרך צלחה |
תודה ח'ברה וואלה מחזק-----קוביות היר איי קאם הכי חשוב תזונה ואימונים...
|
גם אני הייתי בפציעה חודש לא היתאמנתי היום עשיתי אימון
הרגשתי כלכך אישה ירדתי במישקלים בצורה דרסטיתי |
ואי אני זוכר אותך אחי וחשבתי לעצמי לאן נעלמת וזה וזה.
מקווה שבישבלך תחזור לעניניים. אני זוכר היה לך בצד תמונה כזאת של רוני קולמן ושמישהו מנער לו את היד |
א. אל תוותר, תעשה הכל מהתחלה יש לך הרבה זמן :]
ב. איזה תוספים בדיו לקחתה?? כמה קלוריות בערך שרפתה עם התוספים וכמה בספורט? ג. תוך כמה זמן ירדתי ל-79? נ.ב בהצלחה אחי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ