ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שלחו קלטת של גלעד שליט.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=12924)

Mazoz3 25-06-07 15:17

שלחו קלטת של גלעד שליט..

תפתחו ערוץ 2.

keen12 25-06-07 15:22

אני רואה עכשיו!!
וואי... תקשורת מפגרת!!!!
בשביל מה הוא היה צריך להגיד:"עכשיו המחלקה לבלע בלע בלע תנסה לבודד קולות ולהבין לפי הקולות רקע איפה הוא נמצא"..
תקשורת זו המכה הכי גדולה של המדינה הזו.

Mazoz3 25-06-07 15:24

אכן... אבל בלעדיהם לא היה לך מושג מה קורה...

סוליקו 25-06-07 15:25

אומרים שלא הציגו את זה בוידיו בגלל שיכול להיות שמצב שבריאותי שלו יותר טוב ממה שמוצג ! ורואים שהוא קורה מתוך פתק שהכינו לו ..ובכל זאת אפילו אם המצב שלו יותר טוב מכולנו עדין צריך להחזיר אותו

keen12 25-06-07 15:25

אני לא אומר שלא צריך להודיע בכלל, שיודיעו, אבל לא צריכים להודיע הכל!..
לא כל דבר צריך להאמר בטלוויזיה.

TZAHI10 25-06-07 15:26

אה חבל שאני לא יכול לראות אין פה טלויזיה... אני מקווה שישחררו אותו כבר. הרי גם ככה עוד מעט חמאס יהיו שולטים לגמרי בכל עזה והמקום שבו הם נמצאים ואז גם ככה תהיה בינינו לבינם מלחמה אז עדיף לשחרר אסירים ולקבל את שליט ואז ממש לא תהיה בעיה למצוא תירוץ להפציץ אותם ואת מי שנשחרר

סוליקו 25-06-07 15:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי keen12
אני רואה עכשיו!!
וואי... תקשורת מפגרת!!!!
בשביל מה הוא היה צריך להגיד:"עכשיו המחלקה לבלע בלע בלע תנסה לבודד קולות ולהבין לפי הקולות רקע איפה הוא נמצא"..
תקשורת זו המכה הכי גדולה של המדינה הזו.

בדיוק ההתחלתי לצעוק עכשיו על זה ! זה אותו קטע כמו במלחמה הקודמת ..הם מעבירים מידע
עכשיו הם בטוח יעבירו אותו מקום כוסאמקק כמה דפוקים אפשר להיות

Mazoz3 25-06-07 15:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
אומרים שלא הציגו את זה בוידיו בגלל שיכול להיות שמצב שבריאותי שלו יותר טוב ממה שמוצג ! ורואים שהוא קורה מתוך פתק שהכינו לו ..ובכל זאת אפילו אם המצב שלו יותר טוב מכולנו עדין צריך להחזיר אותו

לדעתי מצבו הבריאותי פחות טוב.... או שהקלטת לא עדכנית.
אני אמור להגייס עוד שנה, ואני מצפה שאם אני אחטף - המדינה תעשה את המסקימום להחזיר אותי. בטח אחרי שהחזירו מאות מחבלים בשביל להחזיר סוחר סמים כושל. ההמשלה צריכה להתבייש שהוא ושני החיילים שיושבים בלבנון מחכים בשבי - מה גם שאני לא בטוח ששני החיילים ששוהים בלבנון נמצאים בחיים.

Dr. Recoba 25-06-07 15:28

אני לא מבין העורכים של החדשות חושבים מהתחת, מה נהיה?!

שיחשבו גם על מה שטוב למדינה, ולא רק לאינטרסים שלהם חבורת זונות.

VoRteX 25-06-07 15:29

חבל מאוד שהוא מגלה אמפטיה לחוטפים שלו ולעם הפלסטיני...
אני מקווה מאוד שלא ישחררו 1450 איש בשביל גלעד שליט.
אנשים רבים נהרגו, ולאנשים רבים נהרסו החיים על-מנת לעצור את האנשים שהם דורשים את שחרורם.

Der Metzgermeister 25-06-07 15:29

אם אני נחטף אני מעדיף למות שם מאשר שיחררו עוד כמה מאות מחבלים שיהרגו עוד כמה מאות אזרחים

gil-Nissim 25-06-07 15:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
אם אני נחטף אני מעדיף למות שם מאשר שיחררו עוד כמה מאות מחבלים שיהרגו עוד כמה מאות אזרחים

כן כן גיבור בפורום.
ניראה אותך אומר את זה שאתה שם חטוף ומקבל פצצות לפנים.

VoRteX 25-06-07 15:31

חחחחחחח אתם באמת חושבים שמי שפרסם את הקלטת לא יודע על כל האמצעים לזיהוי קולות רקע? הרי זה הדבר הכי ידוע בפירסום קלטות של חטופים... זיהוי קולות רקע על-מנת לדעת איפה נמצא החטוף, הם לא טיפשים בניגוד למה שהרבה חושבים, הם לוחמים חכמים ומנוסים.

Mazoz3 25-06-07 15:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
כן כן גיבור בפורום.

מילים כדורבנות.
מחובתו של צה"ל ושל מדינת ישראל להחזיר חיילים שבגללם נשבו.

Dr. Recoba 25-06-07 15:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי VoRteX
חבל מאוד שהוא מגלה אמפטיה לחוטפים שלו ולעם הפלסטיני...
אני מקווה מאוד שלא ישחררו 1450 איש בשביל גלעד שליט.
אנשים רבים נהרגו, ולאנשים רבים נהרסו החיים על-מנת לעצור את האנשים שהם דורשים את שחרורם.

אתה מודע לעובדה שעומדים שם אנשים עם נשק מכוון לראש שלו?

Mazoz3 25-06-07 15:33

ציטוט:

חחחחחחח אתם באמת חושבים שמי שפרסם את הקלטת לא יודע על כל האמצעים לזיהוי קולות רקע? הרי זה הדבר הכי ידוע בפירסום קלטות של חטופים... זיהוי קולות רקע על-מנת לדעת איפה נמצא החטוף, הם לא טיפשים בניגוד למה שהרבה חושבים, הם לוחמים חכמים ומנוסים.

מה שבאתי להגיד - זה היה ברור לפלסטינאים שיעשו מאמצים כאלה. חברת החדשות גם כן נמצאת בצנזורה גדולה - אל תחשבו שהם ישר מפרסמים דברים.

מתן18 25-06-07 15:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gil-Nissim
כן כן גיבור בפורום.

תאמין לי שאם יחטפו אותך "פצצות לפנים" יראו לך כמו גן עדן ח"ו

VoRteX 25-06-07 15:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Electric Univers
אתה מודע לעובדה שעומדים שם אנשים עם נשק מכוון לראש שלו?

נו ו..?
זה אומר שהוא צריך להזדהות עם החוטפים שלו?
אני לא יכול לתאר את ההרגשה שאם היו משחררים מאות מחבלים בשבילי..... ואחר-כך כל בנאדם שימות בעצם מת בגללי. עדיף כבר למות ולא להרגיש את זה.

Ilan-V 25-06-07 15:36

וואי מיסככןןןןןןןן יא אלללללללללה איזה מיסכן הוא עוד שניה בוכה

Dr. Recoba 25-06-07 15:40

ציטוט:

נו ו..?
זה אומר שהוא צריך להזדהות עם החוטפים שלו?
אני לא יכול לתאר את ההרגשה שאם היו משחררים מאות מחבלים בשבילי..... ואחר-כך כל בנאדם שימות בעצם מת בגללי. עדיף כבר למות ולא להרגיש את זה.

אני לא מכיר אותך באופן אישי, אבל כמעט כל בנאדם היה אומר את מה שהיו אומרים לו להגיד כשיש לו נשקים מכוונים לראש. הבנאדם הזה הגן על המדינה והמדינה המזדיינת הזאת צריכה לעשות ככל שביכולתה כדי לשחרר אותו.

שיגיעו עם חמאס להסכם פשרה או משהו, זה באמת לא יכול להיות שעל שבוי אחד נשחרר 1500 שבויים, אבל זה מורכב.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:37.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ