![]() |
שאלה שחשבתי: בודיבילדר נגד מתאגרף שחיף, מי ייקח?
אהלן! חשבתי על שאלה כזו בוא ניקח לדוגמא מצב כזה:
בודיבילדר שנה ומשהו מתאמן רואים עליו מסה נגיד משקל 90 קילו על גובה 1.80, ורואים וואלה אחד יש לו כח אבל מה אין לו מושג בלחימה בכלל . עכשיו נגדו יש סתם אחד שחיף או מישהו רגיל שלא מתאמן בכלל נגיד משקל 70 קילו על אותו גובה. אני דיי בטוח שהבודיבילדר ינצח אותו בלי הרבה מאמץ ופשוט לא ייתן לו לקום בגלל שהוא יותר חזק פיזית ויקפל אותו בשניות. עכשיו ניקח אותה סיטואציה רק שהשחיף הוא מתאגרף (אני אומר כי ראיתי בufc קרב משקל קל , שני שחיפים דומים לכמה מהשחיפים בפורום פה אבל מה? יודעים להתאגרף), אז לקחנו את השחיף המתאגרף והוא נגד הבודיבילדר, ההגיון שלי אומר שהבודיבילדר יקבל אולי כמה פיצוצים אבל יקרע אותו בלי יותר מידי להתאמץ רק מעצם זה שיתפוס אותו בידיים ופשוט לא ייתן לו להשתחרר יחד עם זה מפיל אותו ופה בעצם נגמר על השחיף. מה דעתכם? או בעצם מה הנכון שיכול להיות? (אני מדבר על קרב מכות רחוב רגיל כמו שרואים ביום-יום בלי התחכמויות שבגלל שכאב להוא פה אז הוא הפסיד ובגלל שההוא התאמן אתמול אז לא היה לו כח לריב, פשוט ישיר לגמרי). |
שאלה קשה שמכילה המוןןן פרמטרים..
הולכות להיות פה חפירות רצח.. |
אם הבודיבילדר לא יודע להילחם ואתה מביא שחיף רציני בתחום השחיף אוכל את הבודיבילדר
בשרירים צריך לדעת גם להשתמש... |
לדעתי הבאדיבילדר לא יקח אבל תלוי מי השחיף
|
ברור המתאגרף!! ללא ויכוח! טכניקה לוקחת!
חוץ מיזה מי אמר שאם הוא גדול ויש לו מסה הוא חזק? |
זה הכל בטכניקה
זה כמו שיש שחיפים שדוחקים יותר מאנשים רולות |
אני עדיין לא מבין מה הקשר בין בודיבילדר לבין אומניות לחימה? זה שיש לו שרירים לו עושה אותו יודע לריב...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש לי חדשות בשבילך
הם בדרך כלל מתאמנים, לא רואים עליהם כי הם מתאמנים בעיקר כדי לשפר את הטכניקה והכוח. הם חזקים מאוד וטכניים, בודיבילדרים איטיים, כבדים, ה"שחיפים" ינטרלו אותם מהר מאוד. זה העיסוק שלהם. כמו שהבודיבילדר ינצח אותם באולימפיה. :) |
אני מוסיף שאלה..
מי לקוח.. באדיבילדר או לוחם סומו?? |
לוחם סומו איזו שאלה זו בכלל
|
הגבתי לנושא הזה:
"זה שיש לו שרירים לו עושה אותו יודע לריב..." לא אמרתי שבודיבילדר לוקח מישהו בעל טכניקה.. רק הסברתי לו את הקשר בין בודיבילדר לבין "לדעת ללכת מכות" |
ציטוט:
אבל מצד שניה הלוחמי סומו מהירים תחת!!!!!!!:jockey: |
פספסתם את הקטע הודיבילדינג יכול לעזור יותר בקרב מגע לא באגרופים ובעיטות, אז אם מישו מנסה ללכת מכות אם בודיבילדר הוא פשוט מאוד תופס אותו ומתחיל להפעיל כוח, לחנוק אותו להדוף אותו על הקיר וכל זה
|
כל ספורטאי טוב בתחום שלו
|
השחיף ידרוס אותו למה?
בגלל שגם הוא מוכשל וגם יודע לאיזה להביא מכות. והbb לא מכושל והשחיף בקיצור ינצח |
ציטוט:
אגרוף לאף מפיל אנשים פשוט מפיל ולא מרוב שזה כואב ששברת לו את האף אלה מהכומיות דם האדירות שמתחילות לנזול בשניות כול הפרצוף מכוסה דם וביטה לפיקה של הברך משביטה אנשים אבל שוב תלוי לאיזה מצב של מכות הגעת |
זה תלוי מה המשקל של השחיף... ומה המשקל של הבודיבילדר. אני לא חושב שמישהו ששוקל 50 קילו על 1.70 ינצח 100 קילו על 1.90
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ